Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki 171 - GŁOSOWANIE
siemalysy
27-06-2018, 21:00
Cześć :-)
Zapraszam Was do głosowania w 171 edycji RAWków. Dziękuję za wszystkie przesłane prace. Mamy 9 prac. Za prace bardzo Dziękuję :-D Zachęcam do podziwiania prac i głosowania.
Głosujemy na maksymalnie 2 (słownie: dwie!!!) prace jakie Wam się podobają.
Bardzo prosiłbym o sumienne podejście do tematu i nie głosowanie na więcej. Przypominam, że głosowanie ma charakter publiczny.
Autorem zdjęcia jest: koesh
Termin głosowania mija za 4 dni - niedziela (01.07.2018 r.)
Numer danego zdjęcia znajduje się NAD danym zdjęciem.
W przypadku remisu nastąpi jednodniowa dogrywka.
Po skończonym głosowaniu proszę autora rawka (inni oczywiście też mogą) o wypowiedzenie się na temat zwycięskiej pracy.
ORYGINAŁ
11018
Paczka z pracami znajduje się tu => klik (https://drive.google.com/file/d/16_cV8VT3wr9CyLddIOG1zWOOeiA6I9MV/view?usp=sharing)
WASZE PROPOZYCJE
1
11019
2
11020
3
11021
4
11022
5
11023
6
11024
7
11025
8
11026
9
11027
Przypominam, że po zakończonym głosowaniu zostanie ujawniona lista autorów wraz z numerami zdjęć.
Jeżeli ktoś się nie zgadza na ujawnienie to proszę o PW z taką informacją.
Miłego wieczoru :-)
;-)
Hahah, szóstka miodzio :))
Głośnięte.
szafirowa
27-06-2018, 21:13
Zagłosowane.
Głosujących też imponująca ilość :)
Zagłosowałem :) 10 już jest więc może jakiś przeciek?
siemalysy
28-06-2018, 20:28
Siema.
Przeciek:
6
4
2
1
1
1
1
0
0
siemalysy
28-06-2018, 20:28
Siema.
Przeciek:
6
4
2
1
1
1
1
0
0
642-111-100 nikt nie odbiera :(
642-111-100 nikt nie odbiera :(
Słabo, kierownik daje numer do przecieku i nie odbiera? :D Oj kierowniku, nie ładnie tak .... :)
siemalysy
29-06-2018, 18:50
Cicho, mało głosujących...
Głosować moi drodzy. Jeszcze trochę głosów i będzie kolejny przeciek.
i OjTam nie marudzi coś .... chory jest? :)
i OjTam nie marudzi coś .... chory jest? :)
Nom. Na brak weny.
A poza tym, lecę ponownie Mass Effecta, więc mało na forum jestem. ;)
Oj nie jest dobrze... to trzeba do lekarza w te pędy, żeby pomógł odnaleźć wenę, wełnę, czy co to tam jest [emoji6]
Wełna podobno pod Krk siedzi. :mrgreen:
Ale gdzie Dex... Znów się w marchwi zakopał?
Niech uważa na nasze smoki.
Wełna podobno pod Krk siedzi. :mrgreen:
Ale gdzie Dex... Znów się w marchwi zakopał?Albo sie jej obżarł i wstać nie może.... zachłanny [emoji23]
Niech uważa na nasze smoki.
Może niech smoki na nią uważają. Jeszcze jakiegoś zatrucia wełną dostaną.
Albo sie jej obżarł i wstać nie może.... zachłanny [emoji23]
Możliwe. Wlazł na pole, i zżarł tyle, że się gleba zapadła pod nim. :D
Możliwe. Wlazł na pole, i zżarł tyle, że się gleba zapadła pod nim. :D
Biedny Dex, teraz jak kret będzie musiał wracać :)
Biedny Dex, teraz jak kret będzie musiał wracać :)
Będziesz musiał mu podać pomocną... ee... girę? :p
Jak wyżera królikom marchew, to pomocy nie będzie.
tbogdanowicz
29-06-2018, 22:04
Przepraszam Szanowne Koleżeństwo, że nie wstawiłem swojej wersji, którą przygotowałem.
Pracodawca mnie nęka strasznymi pracami domowymi, [a ja niestety uwielbiam swą pracę, więc nie mogę się zwolnić (wiem że to zboczone)] które muszę wykonać do środy bo inaczej urlopu nie dostanę (a mam już zarezerwowane oraz częściowo zapłacone miejsca).
Zagłosowałem i wstawiam tutaj swą wersję by się ukorzyć przed Waszym Trybunałem.
PS. W Rzeczypospolitej były dwa trybunały:
1. W Piotrkowie Trybunalskim (nomen omen).
2. W Lublinie.
Jest lato, także mam blisko ;).
Taki sobie cytat:
"Trybunał wspólny dla całej Korony, zbierał się dla Małopolski w Lublinie na wiosnę i latem, natomiast dla Wielkopolski jesienią i zimą w Piotrkowie, zwanym od tej pory nieformalnie Trybunalskim"
11118
[a ja niestety uwielbiam swą pracę, więc nie mogę się zwolnić (wiem że to zboczone)]
11118
Ha, rozumiem Cię bardzo dobrze :)
A tyle było czasu, żeby wstawić zdjęcie.... siedział i się wstydził :)
tbogdanowicz
29-06-2018, 22:59
Ha, rozumiem Cię bardzo dobrze :)
A tyle było czasu, żeby wstawić zdjęcie.... siedział i się wstydził :)
Jak cytujesz to całość. Fragment wyrwany z kontekstu ma zupełnie inne znaczenia.
Nie wstydził, tylko przegapił termin :-(.
- - - - kolejny post - - - - - -
Jeszcze od poniedziałku do środy, 16 h/dobę mi nie starcza.
Później zobaczymy. Teraz dwa die nie trzeźwieję. Dzisiaj od 19 wypiłem 6 piw i wyłączam komputer, by nie napisać czegoś dziwnego.
PS 2
Lubię Twoje teksty crusiek.
siemalysy
29-06-2018, 23:01
Siema,
Zajrzyjcie w wolnej chwilii => klik (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=290082&p=3966204#post3966204)
siemalysy
30-06-2018, 09:57
Przeciek:
| 8 | 7 | 3 | 3 | 2 | 1 | 1 | 1 | 0 |
Jedna na prowadzeniu, druga zaraz za nią. Moja bez głosu. :p
siemalysy
30-06-2018, 19:19
Ciągle jedna praca bez głosu. Głosujących tylu ile grzybów w suszę...
Ciągle jedna praca bez głosu. Głosujących tylu ile grzybów w suszę...
W FM zgłaszających też tyle. Sezon truskawkowo-ogórkowy. Ot wsio.
siemalysy
01-07-2018, 19:48
Bardzo prawdopodobne, że masz rację.
OjTam skrzynka Ci się zapchała...
Będzie bez przecieku bo niestety głosujących nie przybyło.
OjTam skrzynka Ci się zapchała...
Skrzynka dostała Xennę xtra i jej przeszło. :mrgreen:
siemalysy
02-07-2018, 19:22
Cześć,
Przepraszam, że podsumowanie nie pojawiło się wczoraj!
Czas podsumować to, co działo się w obecnej edycji zabawy. Edycję nr 171 wygrał kipcior :-D Gratulacje :-) Drugie miejsce zajął Bartek- :-) Natomiast najniższy stopień podium wywalczyli tevenet i siemalysy ;-)
Gratulacje dla całego podium :-D
Gratuluję również wszystkim uczestnikom zabawy. Dziękuję również za te kilka głosików na mój pomysł :-)
Zachęcam do wypowiadania się na temat zdjęć. Zachęcam też do napisania kilku słów od siebie o zdjęciach, wyborach, itd.
#1 kipcior
11181
#2 Bartek-
11183
#3 tevenet
11182
#3 siemalysy
11184
Nadszedł dzień, w którym kończę swoją rolę w prowadzeniu zabawy. Za ten czas chciałbym Wam bardzo podziękować za Waszą obecność tutaj, Wasz czynny udział w zabawach. Za wsparcie w trudniejszych chwilach (myślę, że niektórzy wiedzą o czym piszę). Dużo nie będę się tu rozpisywał. Decyzja jest przemyślana i inna nie mogła być. Liczę, że zabawa ruszy z nowym prowadzącym, a do tego pójdzie w górę. Wierzę w to mocno ;-)
Życzę spokojnego wieczoru :-)
Pozdrawiam
Michał
Gratulacje dla wygranych! Dziękuję też za głosik na moje wypociny.
Mi się najbardziej praca Bartka podobała ale praca z miejsca pierwszego równie ciekawa [emoji3]
Dzięki za głosy, nie wiedziałem co z tym zrobić, czasu było mało ;) i jakoś tak wyszło.
Należy się piwo dla prowadzącego za organizacje.
Piwo, zapas łańcuchów na rok oraz kilka gołębi bez nakazu zwrotu [emoji3]
To kto teraz będzie gołompy podkradał?
Teraz to się dopiero zacznie podkradanie gołompooF ;)
Myślałem, że Krety to robaki papają. :p
Nie no, teraz jak kierownik będzie mieć więcej czasu, to można się spodziewać wzmożonych zaginięć gołompoof ;)
No raczej nie. Nikt do niego nie będzie gołompów wysyłał.
Chyba że będzie po parkach polował. :D
No raczej nie. Nikt do niego nie będzie gołompów wysyłał.
Chyba że będzie po parkach polował. :DNa rowerzu sie zaczai w krzaczorach ... Będą bez szans [emoji23]
http://memy.pl/index.php/show/big/uploads/Post/214684/15287039399731.jpg
źródło (http://memy.pl/index.php/show/big/uploads/Post/214684/15287039399731.jpg)
:lol:
http://memy.pl/index.php/show/big/uploads/Post/214684/15287039399731.jpg
źródło (http://memy.pl/index.php/show/big/uploads/Post/214684/15287039399731.jpg)
[emoji38]Hahahah [emoji23]
Dzięki serdeczne za głosy i gratulacje dla zwycięzcy :) I co dalej będzie z zabawą?
Nadszedł dzień, w którym kończę swoją rolę w prowadzeniu zabawy. Za ten czas chciałbym Wam bardzo podziękować za Waszą obecność tutaj, Wasz czynny udział w zabawach. Za wsparcie w trudniejszych chwilach (myślę, że niektórzy wiedzą o czym piszę). Dużo nie będę się tu rozpisywał. Decyzja jest przemyślana i inna nie mogła być. Liczę, że zabawa ruszy z nowym prowadzącym, a do tego pójdzie w górę. Wierzę w to mocno ;-)
Pozdrawiam
MichałW imieniu swoim i całej administracji dziękuję bardzo za Twój wkład pracy w to by na forum było ciekawiej :)
Ogłaszam jednocześnie, że nie ma bezkrólewia, życie nie znosi próżni ;) następcą siemalysego został .......... :) tadammmm .... CRUSIEK :)
Ogłaszam jednocześnie, że nie ma bezkrólewia, życie nie znosi próżni ;) następcą siemalysego został .......... :) tadammmm .... CRUSIEK :)
Odszedł Kerownik, niech żyje...hmm... Kreciownik. :mrgreen:
Czołem :)
Drodzy koledzy i zawsze piękne koleżanki.
Chciałbym podziękować dotychczasowemu kierownikowi za poświęcony czas, duży wkład w zabawę, sumienność i życzyć, żeby opony na trasie nie pękały ;). Jednocześnie wyrażam swoją nadzieję, że będzie nadal brał czynny udział w zabawie :) siemalysy liczę na to, że nie będziesz się musiał wstydzić za nowego prowadzącego ;) Postaram się stanąć na wysokości zadania :)
Zrobimy teraz małą przerwę techniczną (1-2 dni), chciałbym na spokojnie ogarnąć temat i potestować, żeby nie było wtopy na starcie :)
Wszystkich forumowiczów gorąco zachęcam do dalszej zabawy i śledzenia wątku :)
crusiek jak tam Kreciowniku? Przygotowujesz się moralnie? :p
crusiek jak tam Kreciowniku? Przygotowujesz się moralnie? :p
Oczywiście, namaszczam się mocą :)
Oczywiście, namaszczam się mocą :)
Hm, taką z %? :p
Hm, taką z %? :p
To ewentualnie na meczyk jakiś sobie zostawię :)
Jako, że pomimo wydłużenia terminu składania prac, wpłynęło ich dość mało, ale przede wszystkim było mało głosujących zastanawiam się nad tym aby głosowanie - tylko na sezon posuchy - wyciągnąć z czterech do 7 dni. Co Wy na to ? 19 głosujących w ostatniej edycji to taka skromna liczba....
Witaj nowy prezesie :)
Tam zaraz prezesie .... jaki ja prezes :) Miło mi Ciebie tu widzieć koesh i liczę na Twoją kreatywność w Rawkach :)
spiritus
04-07-2018, 18:57
z %? :p
Ktoś mnie wołał? :D
Powitać nowego naczelnika :)
Ja również dziękuję lysemu, że pociągnął to dalej :D
siemalysy chodź dziadu do grona emerytów :D
siemalysy
04-07-2018, 21:02
spiritus dziadu dołączam do pięknego grona emerytów :-P
spiritus
04-07-2018, 21:12
spiritus dziadu dołączam do pięknego grona emerytów :-P
siemalysy no to śmiało... odpoczywaj :D
11239
siemalysy
04-07-2018, 21:21
spiritus z kilku powodów na razie rower musi sobie spokojnie czekać na lepszy czas ;-)
A jak się już nowy kierownik odpowiednio przyspawa do krzesła to nowy rawek jest gotowy do wysyłki ;)
A jak się już nowy kierownik odpowiednio przyspawa do krzesła to nowy rawek jest gotowy do wysyłki ;)
kipcior, możesz spokojnie wysyłać na tą samą skrzynkę rawka, adres się nie zmienia.
Dobra, jutro wieczorem wystartujemy z edycją 172 zabawy, kipcior - rawek dotarł :)
spiritus, czego drzewa niszczysz? :p
spiritus
04-07-2018, 22:17
spiritus, czego drzewa niszczysz? :p
musiałem na szybko wypróbować... za taśmami się rozglądam :D
musiałem na szybko wypróbować... za taśmami się rozglądam :D
No, niech będzie. :p
Dobra, jutro wieczorem wystartujemy z edycją 172 zabawy,
Pisz jak trzeba zrobić belkę. Przywołanie @ , PW albo na fejsie. A nawet SMS. Mamy wiele kanałów kontaktu. Mi bez różnicy który wybierzesz:)
spiritus
04-07-2018, 23:21
Kurde... każdy pomoc oferuje to i ja się zaoferuję w razie czego jak trzeba pomóc :D
Paanie, to jest Kreciownik. Tu pokopie, tam pogrzebie, jak na Kreta przystało, i se poradzi. :mrgreen:
Dziękuję :) Będę molestować w razie potrzeby :)