Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Wianki 2018 - Kraków
Wrzucam część materiału z sobotnich Wianków pod Wawelem. Brakło kilku milimetrów w dół na ogniskowej i niestety część ogni uciekała, z miejscem też za dużego wyboru nie było.
Na cały secik z tego wieczora zapraszam na www albo na FB.
1.
10937
2.
10930
3.
10931
4.
10932
5.
10933
6.
10934
7.
10935
8.
10936
Tylko wianków brak... Bardziej Sylwestrowo ;) Ładnie, kolorowo.
Tylko wianków brak... Bardziej Sylwestrowo ;) Ładnie, kolorowo.
Hmm... W sumie to nie wiem czy w Krakowie są jakieś wianki. To już nie to samo co kiedyś. Kilka scen muzycznych rozsianych po całym mieście, później ludzie przychodzą na 13 minut pokazu ogni i koniec. A może jest jakiś problem z dziewicami...
bardzo dobre zdjecia.
dobra kompozycja , dobra kolorystyka - wszystko pod kontrola.
dla porzadku tylko , gdyz nie wszyscy na to zapewne zwroca uwage , wypionowalbym budowle . prosty zabieg i bedzie bezblednie.
dla porzadku tylko , gdyz nie wszyscy na to zapewne zwroca uwage , wypionowalbym budowle . prosty zabieg i bedzie bezblednie.
Niestety, one są już po pionowaniu w PP (niektóre dość mocno). Niestety, miejscówka na moście wymusza poniekąd unoszenie aparatu do góry. Postanowiłem część zostawić ciut krzywo ponieważ za dużo zacząłem tracić kadru przy prostowaniu.
nie ma wiekszych problemow - 10 15 sekund - nic sie nie traci.
11114
nie ma wiekszych problemow - 10 15 sekund - nic sie nie traci.
To ja bez strat nie umiem...
hostman22
05-07-2018, 17:21
fot brak :(
fot brak :(
Eeee, ja cały czas widzę.
Foty są i mają sie dobrze... przynajmniej z mojej perspektywy ;)
Do mnie trafia najbardziej 6 - może za sprawą wianków, które jako jedyna pokazuje? ;)
pozdrawiam
merkator
06-07-2018, 07:18
..... A może jest jakiś problem z dziewicami...
A słyszałeś by jakiś lew spod wierzy ratuszowej zaryczał ?
Foty są i mają sie dobrze... przynajmniej z mojej perspektywy ;)
Do mnie trafia najbardziej 6 - może za sprawą wianków, które jako jedyna pokazuje? ;)
pozdrawiam
6 też moja ulubiona. Poprostowałem już w PS ten walący się Wawel, jest ok. Za rok kolejne podejście, może wlezę gdzieś wyżej.