PDA

Zobacz pełną wersję : Szukam serwisu w Poznaniu - Nikon D5100 - naprawa wbudowanej lampy błyskowej

rachman
20-06-2018, 16:24
Znacie serwisy w Poznaniu warte polecenia? Najlepiej w południowej części miasta ;)
Chodzi o uszkodzoną wbudowaną lampę błyskową w Nikon D5100. Poszedł dymek i zaśmierdziało...
Znalazłem kilka serwisów w Poznaniu ale opinie są dość zniechęcające.
Będę jutro jechać w rejony pd części miasta, jak znacie jakieś sprawdzone miejsca gdzie nie nie przesadzają z terminami i cenami proszę o informację.

Piechu
21-06-2018, 11:26
Znasz prastarą zasadę dot. wszelakich serwisów? Masz trzy opcje: szybko, tanio, dobrze. Jednak z tych trzech możesz wybrać tylko dwie, skoro zatem chcesz szybko i tanio to nie będzie dobrze ;) A teraz serio. Dawno temu oddawałem moją D90 do serwisu na Galileusza, byłem bardzo zadowolony. Mój kumpel canoniarz-kotleciarz tam również serwisuje swój sprzęt od wielu lat i jest zadowolony. Możesz też równie dobrze skorzystać z usług forumowego kolegi TOP67 lub serwisu Studio5s. Bardzo polecane serwisy wśród forumowiczów.

jamnik
21-06-2018, 16:14
Galileusza.
Ustrój się zmienił, ludzie posiwieli albo odeszli na zawsze, a oni ciągle trzymają standard. To rzadkość w dzisiejszych czasach, więc szybko to wykorzystuj... :)