Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Opowieści z nad stawu
1
9901
2
9902
3
9903
4
9904
Takich opowieści to można słuchać i słuchać.
sasklacz
31-05-2018, 18:31
Pewnie się powtórzę , świetne :-)
Wind Mill
31-05-2018, 20:25
Zestaw bardzo dobry ale jedynka bajkowa. Ciekawe, jakim obiektywem? "Standardowe" tele czy jakiś "zakręcony" manual?
Wind Mill
01-06-2018, 12:32
Czyli nieostre przeszkadzajki idealnie się ułożyły? Czy ten obiektyw także tak kręci tłem? Tak czy siak, efekt bajkowy.:)
Trójka też mocniej poszerza uśmiech, pisklaki raczej rzadziej są pokazywane. :)
KondzioK
01-06-2018, 20:51
Fantastyczne opowieści. Zwłaszcza czajki tak pokazane urzekają.
Czyli nieostre przeszkadzajki idealnie się ułożyły? Czy ten obiektyw także tak kręci tłem? Tak czy siak, efekt bajkowy.:)
Trójka też mocniej poszerza uśmiech, pisklaki raczej rzadziej są pokazywane. :)
Wszystko zalezy od sceny, z reguły jest dosc przewidywalny. W tym przypadku podejrzewam ze to wina perspektywy gdyż obiektyw praktycznie leżal na błocie.
Jak nagrodzić t a k i e fotografie?
Jak wyróżnić? Nie wiem. Ale są niezwykle poruszające. Jakbym zobaczył coś takiego na żywo, chyba bym leżał bez ruchu cały dzień. Pięknie.
greku792
02-06-2018, 08:34
Cudowne ujecia.
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Jak nagrodzić t a k i e fotografie?
Jak wyróżnić? Nie wiem. Ale są niezwykle poruszające. Jakbym zobaczył coś takiego na żywo, chyba bym leżał bez ruchu cały dzień. Pięknie.
Bez przesady leży sie max 2 -3 godz potem swiatlo jest juz tak ostre ze zdjęcia srednio wychodzą i zaczynają sie pojawiać inne przeszkadzajki tak jak w tym przypadku czapla która stała z tylu i "mąciła wode" co doskonale widać na zdjeciach ;-(
W ładnym świetle, fajne kadry .