Zobacz pełną wersję : Żywe srebro
Tak, żywe srebro jest chyba odpowiednim określeniem. Naprawdę pozazdrościć energii. Zastanawiałem się czy go nie spiąć jakimiś pasami, ale pewnie by je urwał.
Efekty tej sesji to oprócz zdjęć, uszkodzony beauty dish i rozwalony nos (mój oczywiście)
1
9341
2
9335
3
9336
4
9337
5
9338
6
9339
7
9340
Kojocisko
17-05-2018, 15:21
IMO dobrze wykorzystałeś potencjał modela. Dobre zdjęcia!
Dla mnie 1 i 7 ale wszystkie ciekawe i dobre.
Xavier80
17-05-2018, 22:03
Jedynka genialna :)
Nr 1 to znakomity portret i pod względem fotograficzno-artystycznym poprzestałbym tylko na tym... Reszta dobra pod względem technicznym, obróbkowym i na pewno klient zadowolony... Ale fotografią jest dla mnie tylko nr 1.
Bardzo fajny model.
Dla mnie 1 i 7 super
kurczeblade
18-05-2018, 18:07
Fajna sesja dziecka!
dannywrocek
18-05-2018, 18:55
1 i 7 to dla mnie najlepsze fotografie w tym zestawie,choć wszystki razem zdają się pokazywać chłopca,jakim chyba jest :-) Żywe srebro :-)
RomanZWrocławia
19-05-2018, 10:42
Za kolegą sruba we wpisie #5 powtarzam: 1 zmiata wszystkie. Wszystkie z pewnością doskonale sprzedawalne.
Reszta to przy Twoich możliwościach tylko dobre technicznie studio. Na marginesie 2 najgorsza w całym zestawie prócz techniki niczym nie różni się od zdjęć z sopockiego molo, czy Krupówek. Po chwili zaczyna przeszkadzać mi "nadreaktywnosć" modela. Tak się zastanawiam czy chcąc wywołać, pokazać "emocje" nie posunąłeś nie odrobinę z daleko.
Już wiem co mi nie gra !! Dysonans między reakcjami dziecka a sfotografowaną sytuacją. Studio mnie nie kojarzy się z tak gwałtownie prezentowanymi emocjami, stąd pachnie mi to fałszywie. To samo w plenerze, nie wiem.... podczas meczu w piłkę byłoby kapitalne i na miejscu. W studiu gdzie być może naturalną ekspresję można by raczej studzić oglądam zdjęcia .... nerwowe(?), a w plenerze gdzie jest miejsce, uzasadnienie na ruch i emocje robisz wręcz śpiące ujęcie chłopca z hulajnogą (zdj 7)
Kamień spadł mi z serca gdy zauważyliście jedynkę. Dziękuję.
Celne uwagi RomanieZWrocławia. 1 zmiata wszystkie, niestety to jedno zdjęcie nie sprowokuje rodziców do zostawienia u mnie worka pieniędzy. Muszą dostać coś bardziej kolorowego i krzykliwego. Fotografia to prostytucja jest, nic innego.
paparapa
08-02-2026, 22:00
Znowu fajne foteczki.
Fajne jest to, że kultywują tradycję i wpajają ją dzieciom.