Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ponidzie
Przedstawiam kilka kadrów z wypadu na Ponidzie.
1.
9069
2.
9070
3.
9071
4.
9072
5.
9073
6.
9075
7.
9074
piotrekjeczen
12-05-2018, 14:48
Nr 4 przyciaga moja uwage. Jeden minus to linia energetyczna na dole kadru z tym bym coś zrobił bo psuje odbiór.
Nr 4 przyciaga moja uwage. Jeden minus to linia energetyczna na dole kadru z tym bym coś zrobił bo psuje odbiór.
Mam kilka ujęć z tego pola. Na miejscu nic nie zrobisz. Posiekane po całości liniami. Jedynie usuwanie w programie.
Ziemia pięknie uczesana..
Nr 6 - przesunął bym kadr w pionie bardziej do góry, bo jest brzydko ucięte
A poza tym, podoba mi się :-)
Ostatnie moim zdaniem nie pasuje do pozostałych.
Secik mi się podoba. Naturalnie i nie przekombinowane. Przepięknie oddana przestrzeń.
Ciężko wybrać faworyta :-) 1, albo 6 :-P 4 też super, ale czystością kadru nie jest najlepiej. Kable na dole nie robią dobrej roboty.
Ostatnie moim zdaniem nie pasuje do pozostałych.
No nie pasuje. Dodałem bo ta sama okolica ale inny dzień no i pora. Zauroczony okolicą i polami wybrałem się w nocy na wschód, który przyniósł kilka ciekawych ujęć ale rzeczywiście patrząc na nie cieżko powiedzieć żeby coś je łączyło z zabranymi polami :-)
Miejsca i światło urokliwe. Co do kadrów i kompozycji ...? Sam nie wiem. Niby przestrzeń, a jednak ciasno.
Taka 3-ka byłaby genialna, gdyby drzewo nie było tak przytulone do l krawędzi zdjęcia. Taka 5-ka byłaby świetna, gdyby drzewo miało więcej "oddechu" górą szczególnie. Przyjemnie się ogląda.
Miejsca i światło urokliwe. Co do kadrów i kompozycji ...? Sam nie wiem. Niby przestrzeń, a jednak ciasno.
Taka 3-ka byłaby genialna, gdyby drzewo nie było tak przytulone do l krawędzi zdjęcia. Taka 5-ka byłaby świetna, gdyby drzewo miało więcej "oddechu" górą szczególnie. Przyjemnie się ogląda.
Też nad tym ubolewam. Trójeczka byłaby genialna i piątka również gdyby było tak jak mówisz. Ale jednak Ponidzie to nie Morawy i trudniej tutaj o taką przestrzeń jak u południowych sąsiadów. Poniżej masz drzewko z trójki w innym spojrzeniu. Widać tam sąsiedztwo niestety. Zapewne tam wrócę na jesieni i pewnie da się coś wyczarować w innym miejscu. Póki co było jak było.
9311