Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Klincz
Ciekawa perspektywa wyszła i nietypowo z "wysokości" uchwycone. Ale brakuje mi tej ścieżki w dole, bardziej chciałeś skupić się chyba na drzewach niż jej prowadzeniu.
Jednym słowem intryguje ;-)
piotrekjeczen
07-05-2018, 12:22
Ciekawy kadr i "nieprzesterowana" kolorystyka oraz gra ostrości, która sprawia że wzrok wędruje do centrum kadru i skupia się na rowerzyście - jak najbardziej jestem na tak.
Dzięki Panowie za odwiedziny i uwagi.
Ale brakuje mi tej ścieżki w dole...
Może coś takiego miałeś na myśli?
8987
Tak zdecydowanie, choć obydwa mi odpowiadają☺
krzysztofz24
10-05-2018, 20:43
Bardzo ciekawie wypatrzone i skadrowane:-). Obie wersje spoko.
Choc z checia bym zobaczyl tez wersje 1 zrobiona z ziemi.
Skad ten kadr byl robiony?
Jestes drwalem wysokosciowym czy z jakiejs ambony:-)?
Tak zdecydowanie, choć obydwa mi odpowiadają☺
Miło mi to słyszeć :-)
Bardzo ciekawie wypatrzone i skadrowane:-). Obie wersje spoko.
Choc z checia bym zobaczyl tez wersje 1 zrobiona z ziemi.
Skad ten kadr byl robiony?
Jestes drwalem wysokosciowym czy z jakiejs ambony:-)?
Dzięki :-)
Widzę, że jesteś Warszawy. Bywasz w Kampinosie? Fotki zrobione z ziemi :-) W tym miejscu są spore wydmy i ze skraju jednej z nich fotki robione. W pobliżu miejscowości Wiersze.
krzysztofz24
11-05-2018, 11:17
(............)
Dzięki :-)
Widzę, że jesteś Warszawy. Bywasz w Kampinosie? Fotki zrobione z ziemi :-) W tym miejscu są spore wydmy i ze skraju jednej z nich fotki robione. W pobliżu miejscowości Wiersze.
Ha!:-). Oczywiscie, ze bywam w kampinosie w celach foto jak i nie foto. I bardzo czesto jezdze motorem ta kreta droga, ktora przechodzi przez Wiersze, Sowia Wola itd.
A przy trasie Leszno-Nowy Dwor Maz (niedaleko Wierszy wlasnie) to na pewnej łące wiele zdjec zrobilem:-)