Zobacz pełną wersję : Drukowaliście kiedyś fotoksiążkę?
Sprawa wygląda tak, że robiłam siostrze zdjęcia na ślubie i jako, że jej koleżanki dostawały od fotografów fotoksiążki, to ona też chce. Tylko nie wiem gdzie to wydrukować, nie interesują mnie szablony z serduszkami i tak dalej. Najlepiej, żeby jedno zdjęcie można było wydrukować na 2 stronach i nie było widocznego załamania na środku. Ktoś coś może polecić?
Rafał_Sz
13-04-2018, 21:05
najlepszefoto
Tylko dla zawodowców z zarejestrowaną działalnością. I to po weryfikacji.
no tak - ale może kolega ma DG i będzie korzystał.
Rafal_sz stock
Działalność gospodarcza nie jest wymagana/konieczna.
Pozdrawiam
barracuda
15-04-2018, 19:47
Tylko dla zawodowców z zarejestrowaną działalnością. I to po weryfikacji.
Trzeba mieć teraz DG żeby wydrukować fotoksiążkę w najlepszefoto?
Carlos_lo
15-04-2018, 20:04
z potwierdzeniem NPS powinno wystarczyc
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rafał_Sz
16-04-2018, 08:28
Trzeba mieć teraz DG żeby wydrukować fotoksiążkę w najlepszefoto?
Skoro sprawdzają PKD to na to wychodzi.
Kserkop.Jak Ci fundusze pozwalają, to weź wersję PRO.
Saal Digital ma książki rozkładane na płasko. Drukowałam swój plener ślubny. Papier fotograficzny matowy daje bardzo fajny efekt, ja byłam zadowolona :)
Canon HD Book, jakby ktoś szukał świetnej jakości. Mam kilka, tanio nie jest ale jakość naprawdę super. I komponowanie całkiem do przyjęcia. Zapomniałem o najlepszefoto i cewe.
O super. Szukam właśnie firmy, która ma własny kreator do fotoalbumów. Moja żona ma konto na najlepszefoto. Chciałem założyć drugi profil bo równocześnie nie mogę pracować na tym samym. I mimo tego, że zostawiamy tam regularnie nieco kaski to mnie zlali. Zadzwonił pan z firmy i powiedział żebym sobie strugał na profilu żony kiedy ona nie pracuje. Po prostu czad. Przewraca się im w głowach od popularności chyba. Bo z jakością to nie szaleją.
Więc szukam dla siebie (może nas) czegoś innego.
Carlos_lo
07-06-2018, 08:57
odnosnie najlepszefoto musze przyznac, ze w PL obsluga pozostawia wiele do zyczenia, natomiast w UK panie sa po prostu rewelacyjne tez Polki inne podejscie do klienta, zrozumienie i chec wspolpracy duuuzy plus dla Pani Aldony, Kasi, Joasi - do serca przyloz
Sent from my iPhone using Tapatalk