PDA

Zobacz pełną wersję : Jakie rozszerzenia do przeglądarki Chrome ?

kardamon
31-03-2018, 23:50
Jakie rozszerzenia do przeglądarki Chrome ?

Jakie dodatki polecacie do Chrome ? mam zainstalowany do testowania Adguard i jestem zadowolony z działania dodatkowe dodatki to Eliminator Slajdów, Stop autoodtwarzaniu video, I don't care about cookies
Co jeszcze polecacie z ciekawych dodatków i funkcjonalnych ?

ksh
01-04-2018, 00:59
U mnie avira i adblock załatwia wszystkie "niedogodności".

spiritus
01-04-2018, 06:00
Ublock z filtrami

kardamon
01-04-2018, 09:51
U mnie avira i adblock załatwia wszystkie "niedogodności".

Avira kojarzy mi się raczej z programem antywirusem ?
Do niedawna stosowałem Firefoxa i adblock ale nie było to rozwiązanie idealne.
Słabe filtrowanie niektórych reklam np na onecie czy gazecie pl , automatycznie uruchomiane filmy na tych stronach trochę irytowały. Ostatnio używałem jeszcze ublock.

- - - - kolejny post - - - - - -

Ublock z filtrami

Jakie filtry ? Zanim przesiadłem się na Chrome miałem zainstalowany ublock do Firefoxa, teraz mam AdGuard do Chroma i wydaje mi się jest skuteczniejszy.

ksh
01-04-2018, 10:14
Avira kojarzy mi się raczej z programem antywirusem ?
Avira Browser Safety, świetnie blokuje wszelkie malware, przekierowania ale i adware czy reklamy, które adblocki nie ruszają, mi to pasuje i używam od dawna.

kardamon
01-04-2018, 12:04
Avira Browser Safety, świetnie blokuje wszelkie malware, przekierowania ale i adware czy reklamy, które adblocki nie ruszają, mi to pasuje i używam od dawna.

Dzięki za informacje :)

nikoniarz
01-04-2018, 12:23
Panowie, a jak wygląda sprawa obsługi profili kolorystycznych w Chrome?

jalk
01-04-2018, 12:45
Panowie, a jak wygląda sprawa obsługi profili kolorystycznych w Chrome?Od kilku miesięcy chrome zarządza barwą i na szerokogamutowym monitorze wyświetla wszystko prawidłowo.

Wysłane z mojego SM-G389F przy użyciu Tapatalka

kardamon
01-04-2018, 13:08
Zainstalowałem Pushbullet to aplikacja która pozwala na przesyłanie danych miedzy komputerem i telefonem. po zainstalowaniu na smartfonie i PC powiadomienia działają ale nie mogę wysyłać smsów z PC na telefon ? w czym problem, może ktoś coś poradzi ?