PDA

Zobacz pełną wersję : Dostępność filtrów połówkowych Hitech 85

Mane
27-03-2018, 12:59
Ktoś się orientuje co się dzieje z dostępnością filtrów połówkowych szarych Hitecha 85, zwijają interes, czy może szykują jaką nową linie produktów?

Nigdzie praktycznie nie ma połówkowych szarych, a jak jakiś sklep ma niby na stanie, to po zamówieniu okazuje się, że jednak nie są dostępne.
Z połówkowymi kolorowymi jest mniejszy problem, przynajmniej w teorii bo nie zamawiałem, ale pewnie też dlatego, że raczej nikt ich nie kupuje :)

Sklepy twierdzą, że dystrybutor/producent nie posiada aktualnie i nie wiadomo kiedy się pojawią ponownie.

Przy okazji pytanie, w jakie jeszcze połówkowe warto się zaopatrzyć, przeglądając forum natknąłem się jeszcze na tabaczkowe, ale tu pytanie jakiej "mocy", a może jakieś jeszcze?

Krzysztofh
27-03-2018, 13:48
Patrzyłeś w photo4b?
Maja akurat przeceny na takie filtry.

Mane
27-03-2018, 14:00
Akurat ten który mnie interesuj ND 0.9 Grad Soft mają w jakiejś kosmicznej cenie ok. 280zł, a co do reszty w promocji, to nie wiem co to za promocja/przecena, ale wszędzie są w cenie 130zł :), przynajmniej teoretycznie :)

Mane
28-03-2018, 15:21
Dostałem odpowiedź od jednego ze sklepów, że Hitech szykuje sie do wprowadzenia nowej linii filtrów, więc stąd problemy z dostępnością. Ktoś może wie coś więcej na ten temat?