Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki 162 DOGRYWKA - GŁOSOWANIE
siemalysy
13-03-2018, 22:44
Dobry wieczór :-)
Tak się składa, że nie udało się wyłonić zwycięzcy w zakończonym przed kilkoma minutami głosowaniu. W związku z tym zapraszam Was na dogrywkę ;-)
Głosujemy tylko na jedną pracę.
Termin głosowania w dogrywce zakończy się jutro (środa).
Zapraszam do głosowania :-)
1
6110
2
6109
Życzę udanego głosowania.
:-)
Osoba wygrywająca proszona o nadesłanie rawka, którego można elegancko w kosmos wysłać. :mrgreen:
Na 16 mieliście głosować!!!!!111jedenjedenjeden, nie byłoby żadnych dogrywek ani nic :-P a tak łoooo, dogoryfka :D
siemalysy
14-03-2018, 18:31
Cześć i czołem :-)
Głosować, nie spać :-)
siemalysy
14-03-2018, 20:22
Moi drodzy głosujcie. Przeciek będzie jeden. Podział głosów wygląda tak: 50/50 ;-)
Moi drodzy głosujcie. Przeciek będzie jeden. Podział głosów wygląda tak: 50/50 ;-)
Bez jaj... Tego chyba jeszcze nie było... :lol:
siemalysy
14-03-2018, 20:35
No bez jaj... Jak się coś zmieni to wrzucę Wam screena na potwierdzenie, że tak było :-)
NIe screen a zdjęcie, z dzisiejszą gazetą :D a Ty ładnie odstawiony w gajerek, lakierki i włoski na żelik :mrgreen:
włoski na żelik :mrgreen:
Jakie włoski? :p
Na żelu? Jeszcze te spodnie w kant podrą... ;)
Na żelu? Jeszcze te spodnie w kant podrą... ;)
One usztywnią ten kancik ;)
One usztywnią ten kancik ;)
Jesteś tego tak na 100% pewien? ;)
siemalysy
14-03-2018, 21:03
Marzyciele :-P
To tak, żebyś na ciszę nie marudził. Ha.
siemalysy
14-03-2018, 21:16
OjTam, OjTam :-P Za 30 minut meczyk się zaczyna. Może być ciekawy.
Jeśli to nie mecz kobiecej piłki plażowej, zostaje napisać: "phi, z meczami" :p
Ciekawie to tu będzie. Dużo czasu nie zostało, a dalej 22 głosy...
siemalysy
14-03-2018, 21:35
Obawiam się, że może tak zostać.
I co wtedy? Kto da rawka? Czy dogrywka v2? :p
siemalysy
14-03-2018, 21:49
Mam rebus Panie :-P W każdym razie trzeba zmienić regulamin bo tam jest napisane mało precyzyjnie i mam wrażenie, że robimy inaczej niż jest tam zapisane ;-)
O czekaj. Jest 23 głosujących...
A dla sytuacji takich, że dogrywka nie wybierze zwycięzcy to sugeruję następujący zapis:
W przypadku braku zwycięzcy po dogrywce, zwycięzce wybiera Prowadzący.
Pasi? Jakby co, na necie są kalkulatory RNG, więc będziesz mógł się takim wspomóc. ;)
Rzut monetą, na wszelki pięć razy :-P
W regulaminie napisano:
,,W przypadku remisu, osoby te robią dogrywkę na tym samym pliku RAW lub innym podesłanym przez kierownika lub kogoś z użytkowników, w terminie 3 dni od zakończenia pierwszego etapu zabawy. Następnie tworzone jest dodatkowe głosowanie w celu ustalenia zwycięzcy.''
Słaby ten zapis, można się bujać tygodniami...
Można oddać autorowi rawka decydujący głosik.
- - - - kolejny post - - - - - -
Znowu echo jakieś, posty dubluje.
siemalysy
14-03-2018, 22:07
Pisałem wyżej, że regulamin jasno nie mówi. Nie ma sytuacji bez wyjścia. Tygodniami bujać się nie będziemy.
Oddanie decydującego głosu autorowi rawka jest fajnym pomysłem. W przypadku remisu, jak autor głosował to byłaby szybka piłka. nawet nie byłoby potrzeby pytać.
W przypadku remisu, jak autor głosował to byłaby szybka piłka. nawet nie byłoby potrzeby pytać.
Niegłupi pomysł. Ale... Tak z wrodzonej przekorności zapytam. Co w przypadku, gdy w dogrywce mamy prace A i B, i autor za pierwszym razem na A, a za drugim (czyli w dogrywce) na B zagłosował? ;)
siemalysy
14-03-2018, 22:13
Wtedy liczyłby się głos z dogrywki. Bo to ona tak naprawdę wyłania zwycięzcę.
No i to brzmi sensownie. Leci w regulamin?
siemalysy
14-03-2018, 22:16
Jak znajdę czas to zrobię edycję regulaminu i przekaże "Władzy" do zatwierdzenia ;-)
Aj, Panie, problem jest... Ankieta musi być, zapomniałeś? :mrgreen:
siemalysy
14-03-2018, 22:20
Jaka ankieta :shock: Chyba czas schować demokrację do kieszeni i wprowadzić DYKTATURĘ :-P
Ech, nie zatrybiłeś widzę. To był taki lekki podśmie****ek-aluzja do tego, jak chciałeś robić ankietę o zmianie godzin. ;)
siemalysy
14-03-2018, 22:26
Ech, nie zatrybiłeś widzę. To był taki lekki podśmie****ek-aluzja do tego, jak chciałeś robić ankietę o zmianie godzin. ;)
Zatyrybiłem, że to podśmie****ek ;-) Ale o tych godzinach to zapomniałem i tu nie zjarzyłem :-P
Czyli zatrybiłeś w 50% powiedzmy.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2018/02/trol-1.png
źródło (http://emotikona.pl/emotikony/pic/trol.png)
siemalysy
14-03-2018, 22:28
Można tak powiedzieć ;-)
O włos. Koniec. Kerownik siemalysy może podsumowanie robić. :p
Zdecydowanie dwójeczka pod mój gust bardziej trafiła niż jedynka. Gratulacje dla zwycięzcy! :)
siemalysy
14-03-2018, 23:01
Już podsumowane :-P
- - - - kolejny post - - - - - -
Już podsumowane :-P