Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Julia
Córkowe zabawy w studio :)
1.
5656
2.
5657
Czy celowo obciąłeś dziewczynie włosy? Moim zdaniem nie wygląda to najlepiej. A zdaje się, że miałeś duże pole manewru.
Czy celowo obciąłeś dziewczynie włosy? Moim zdaniem nie wygląda to najlepiej. A zdaje się, że miałeś duże pole manewru.
...... zastanawiam się co wniósłby do zdjęcia czubek głowy ? - ja tak po prostu mam że często obcinam czubki - być może w tym wypadku powinienem nawet więcej przyciąć.
Szymkowski
01-03-2018, 10:43
Czy mocne światło z prawej strony modelki jest zamierzone? Bo trochę wygląda na zbyt mocne..
Czy mocne światło z prawej strony modelki jest zamierzone? Bo trochę wygląda na zbyt mocne..
Całkiem możliwie że mogło by być łagodniejsze - to efekt dążenia do małej głębi ostrości przy posiadaniu prostych lamp studyjnych ;)
Ned Stark
02-03-2018, 11:40
Hm w sumie może bez sensu chciałeś małą GO uzyskać bo i tak jej nie widać jakoś specjalnie, a światło wyszło słabe...
Xavier80
02-03-2018, 22:12
...... zastanawiam się co wniósłby do zdjęcia czubek głowy ? - ja tak po prostu mam że często obcinam czubki - być może w tym wypadku powinienem nawet więcej przyciąć.
Więcej byłoby chyba lepiej, albo wcale. Ucięty kawałeczek to niespecjalnie wygląda