Zobacz pełną wersję : Aktualizacje LR 6
Czy aktualizacje LR są kumulatywne? To znaczy, czy muszę archiwizować wszystkie od 6.0.1 do 6.14, czy wystarczy tylko 6.14 i po ewentualnej reinstalacji LR i 6.14 będzie wszytko tak, jakbym uaktualniał po kolei? Wielkość plików rosła z każdą aktualizacją, co może sugerować kumulację.
Korzystaj z Creative Cloud, który sam zaproponuje zawsze aktualizacje do najnowszej wersji i wywala wcześniejsze pliki.
Niemożliwe. LR używam na komputerze, który nie jest podłączony do Internetu (i nie zamierzam tego zmieniać). Poza tym nie zamierzam przechodzić na abonament.
Nie chodzi o abonament tylko tak się nazywa aplikacja do aktualizacji, możesz ściągnąć najnowszą wersje 6.14 i zainstalować bez internetu.
Czy ta aplikacja działa bez LR? Można ją uruchomić na innym komputerze, na którym nie ma LR?
Jak nie podłączasz do netu i utrudniasz sobie tak życie to nie robisz aplikacją tylko ściągnij ze strony adobe najnowszą wersję.
Aplikacja np zadziała jak w Lr w menu Help wybierzesz Update.
Cześć, mam problem z aktualizacją 6.14. Mam pudełkową wersję LR 6 wgrałem aktualizację wg komunikatu poprawnie, ale nie mogę otworzyć LR pojawia się komunikat: nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono api-ms-win-crt-convert-|1-1-0.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić ten problem. :sad: ktoś coś pomoże?
A próbowałeś może odinstalować LR6, zainstalować ponownie i zaktualizować do 6.14? Może po prostu zbyt szybko zrezygnowałeś. Ta wersja na pewno wspiera D850, więc może warto jeszcze o nią powalczyć zamiast szukania zamienników. Bo z tego co widzę w osobnym wątku, cały czas poszukujesz takiego zamiennika...
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
cybulski
04-01-2019, 15:32
Cześć, mam problem z aktualizacją 6.14. Mam pudełkową wersję LR 6 wgrałem aktualizację wg komunikatu poprawnie, ale nie mogę otworzyć LR pojawia się komunikat: nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono api-ms-win-crt-convert-|1-1-0.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić ten problem. :sad: ktoś coś pomoże?
https://dllkit.com/pl/dll/apimswincrtconvertl110_dll