Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Górski przekładaniec
Jednolita kolorystyka i fajnie zamknięty kadr to pierwsze co się narzuca.
Niebo trochę wg. mnie z jasne, tam bym trochę pokombinował ;-)
Ogólnie jest majestat górski.
Jednolita kolorystyka i fajnie zamknięty kadr to pierwsze co się narzuca.
Niebo trochę wg. mnie z jasne, tam bym trochę pokombinował ;-)
Ogólnie jest majestat górski.
Dzięki. Może faktycznie pokombinuję z tym niebem. Pozdrawiam :)
A ja mam pytanie: dlaczego ten smog w dolinie taki ciemny po prawej, jak by burza szła. Moim zdaniem trochę przedobrzone to ściemnienie ;)
krzysztofz24
12-02-2018, 20:20
Calkiem spoko, przestrzennie wyszlo...
A ja mam pytanie: dlaczego ten smog w dolinie taki ciemny po prawej, jak by burza szła. Moim zdaniem trochę przedobrzone to ściemnienie ;)
Podejrzałem z ciekawości RAWa i jest tylko ton różnicy. Z lewej było Słońce stąd różnica w jasności.
Calkiem spoko, przestrzennie wyszlo...
Piękny kadr! Świetna przestrzeń. Bardzo, bardzo mi sie podoba
piotrekjeczen
13-02-2018, 20:19
Faktycznie prawa strona troszkę za bardzo ucieka w ciemność. Myślę, że jest to szczegół to poprawki. Kompozycyjnie - bomba. Gratuluję udanego kadru!
Piękny kadr! Świetna przestrzeń. Bardzo, bardzo mi sie podoba
Dzięki za dobre słowo :)
Faktycznie prawa strona troszkę za bardzo ucieka w ciemność. Myślę, że jest to szczegół to poprawki. Kompozycyjnie - bomba. Gratuluję udanego kadru!
Dzięki :) Pomyślę o tej prawej stronie.
Świetnie dzieli ta chmura kadr na dwa oddzielne zdjęcia. Szkoda że góry nie są dużo dostojniejsze bo efekt byłby jeszcze bardziej spektakularny.
Antek123
14-02-2018, 17:43
Zdjęcie idealne na ścianę,jedynie co moim zdaniem razi w oczy to prawa strona nieba-za jasna jak dla Mnie.Pozdrawiam i wrzuć coś jeszcze :)
Ładna praca, podobają mi się " trzy plany" na tym zdjęciu - pierwszy jako ziemia na której stoję, drugi to mgła (albo smog), który jest przede mną i trzecie niebo z górami , które są nade mną.
Przyjemna w odbiorze praca i faktycznie za słowami Antek123 zdjęcie by ładnie prezentowało się na "ścianie".
Świetnie dzieli ta chmura kadr na dwa oddzielne zdjęcia. Szkoda że góry nie są dużo dostojniejsze bo efekt byłby jeszcze bardziej spektakularny.
Dzięki :)
Zdjęcie idealne na ścianę,jedynie co moim zdaniem razi w oczy to prawa strona nieba-za jasna jak dla Mnie.Pozdrawiam i wrzuć coś jeszcze :)
Jeszcze coś chyba coś się na karcie znajdzie :)
Ładna praca, podobają mi się " trzy plany" na tym zdjęciu - pierwszy jako ziemia na której stoję, drugi to mgła (albo smog), który jest przede mną i trzecie niebo z górami , które są nade mną.
Przyjemna w odbiorze praca i faktycznie za słowami Antek123 zdjęcie by ładnie prezentowało się na "ścianie".
Powoli zaczyna mi ścian w domu brakować ;)