PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Górski przekładaniec

krunz
11-02-2018, 18:45
Zapraszam.

4807

moshica
12-02-2018, 09:52
Jednolita kolorystyka i fajnie zamknięty kadr to pierwsze co się narzuca.
Niebo trochę wg. mnie z jasne, tam bym trochę pokombinował ;-)
Ogólnie jest majestat górski.

krunz
12-02-2018, 20:00
Jednolita kolorystyka i fajnie zamknięty kadr to pierwsze co się narzuca.
Niebo trochę wg. mnie z jasne, tam bym trochę pokombinował ;-)
Ogólnie jest majestat górski.

Dzięki. Może faktycznie pokombinuję z tym niebem. Pozdrawiam :)

frogi
12-02-2018, 20:17
A ja mam pytanie: dlaczego ten smog w dolinie taki ciemny po prawej, jak by burza szła. Moim zdaniem trochę przedobrzone to ściemnienie ;)

krzysztofz24
12-02-2018, 20:20
Calkiem spoko, przestrzennie wyszlo...

krunz
12-02-2018, 20:36
A ja mam pytanie: dlaczego ten smog w dolinie taki ciemny po prawej, jak by burza szła. Moim zdaniem trochę przedobrzone to ściemnienie ;)

Podejrzałem z ciekawości RAWa i jest tylko ton różnicy. Z lewej było Słońce stąd różnica w jasności.

Calkiem spoko, przestrzennie wyszlo...

MR
12-02-2018, 20:56
Piękny kadr! Świetna przestrzeń. Bardzo, bardzo mi sie podoba

piotrekjeczen
13-02-2018, 20:19
Faktycznie prawa strona troszkę za bardzo ucieka w ciemność. Myślę, że jest to szczegół to poprawki. Kompozycyjnie - bomba. Gratuluję udanego kadru!

krunz
13-02-2018, 23:06
Piękny kadr! Świetna przestrzeń. Bardzo, bardzo mi sie podoba

Dzięki za dobre słowo :)

Faktycznie prawa strona troszkę za bardzo ucieka w ciemność. Myślę, że jest to szczegół to poprawki. Kompozycyjnie - bomba. Gratuluję udanego kadru!

Dzięki :) Pomyślę o tej prawej stronie.

90s
14-02-2018, 17:40
Świetnie dzieli ta chmura kadr na dwa oddzielne zdjęcia. Szkoda że góry nie są dużo dostojniejsze bo efekt byłby jeszcze bardziej spektakularny.

Antek123
14-02-2018, 17:43
Zdjęcie idealne na ścianę,jedynie co moim zdaniem razi w oczy to prawa strona nieba-za jasna jak dla Mnie.Pozdrawiam i wrzuć coś jeszcze :)

Bolo
14-02-2018, 21:10
Ładna praca, podobają mi się " trzy plany" na tym zdjęciu - pierwszy jako ziemia na której stoję, drugi to mgła (albo smog), który jest przede mną i trzecie niebo z górami , które są nade mną.
Przyjemna w odbiorze praca i faktycznie za słowami Antek123 zdjęcie by ładnie prezentowało się na "ścianie".

krunz
14-02-2018, 22:50
Świetnie dzieli ta chmura kadr na dwa oddzielne zdjęcia. Szkoda że góry nie są dużo dostojniejsze bo efekt byłby jeszcze bardziej spektakularny.

Dzięki :)

Zdjęcie idealne na ścianę,jedynie co moim zdaniem razi w oczy to prawa strona nieba-za jasna jak dla Mnie.Pozdrawiam i wrzuć coś jeszcze :)

Jeszcze coś chyba coś się na karcie znajdzie :)

Ładna praca, podobają mi się " trzy plany" na tym zdjęciu - pierwszy jako ziemia na której stoję, drugi to mgła (albo smog), który jest przede mną i trzecie niebo z górami , które są nade mną.
Przyjemna w odbiorze praca i faktycznie za słowami Antek123 zdjęcie by ładnie prezentowało się na "ścianie".

Powoli zaczyna mi ścian w domu brakować ;)