PDA

Zobacz pełną wersję : [ Sport ] [kolarstwo szosowe] Tour of Turkey 2017

Kapsta
08-02-2018, 00:18
Zatęskniło mi się do kolarstwa szosowego, to stwierdziłem, że podzielę się chociaż kilkoma ujęciami z zeszłorocznego Tour of Turkey. Ogólnie byłem bardzo pozytywnie zaskoczony organizacją tego wyścigu, chyba najlepszy na jakim byłem pod tym względem (w sumie podobnie jak Tour of The Alps). Zdjęcia mogą nie być w odpowiedniej kolejności ;).
Kolarz Astany nakleja na ramę profil etapu - wielu kolarzy tak robi, żeby mieć rozeznanie co ich jeszcze czeka danego dnia.
4655
Jeden z najlepszych (najlepszy?) kolarzy Turcji - Ahmet Orken.
4656
Widoczki trafiały się niezgorsze.
4657
Masażysta CCC Sprandi Polkowice na bufecie.
4658
Przemysław Niemiec na mecie - wytop, co? :D
4659
Nie każdemu udaje się odpowiednio złapać bidon ;).
4661
Federico Zurlo na tym etapie leżał dwa razy - chyba widać po minie?
4662
W tym miejscu licytowaliśmy się z koleżanką kto wybrał odpowiednią "bramkę", żeby kolarze się wokół niego rozjechali - wyszło na moje!
4663
I w Stambule trafiają się dobre miejsca do pstrykania.
4664

irimi
08-02-2018, 09:41
Bardzo fajny set. Szkoda tylko, że na "widoczku" nie ma gdzieś peletonu. Ujecie z mostem bardzo mi się podoba. :-D

Kapsta
08-02-2018, 10:30
Bardzo fajny set. Szkoda tylko, że na "widoczku" nie ma gdzieś peletonu. Ujecie z mostem bardzo mi się podoba. :-D

Bardzo dziękuję :). Na "widoczku" peleton jak najbardziej jest, po prostu tak mały, że nie widać :D. Na łuku w prawo są samochody i przed nimi jadą kolarze :)

irimi
08-02-2018, 14:47
Faktycznie :mrgreen: Ale musiałem mocno wysilić wzrok :mrgreen:

Koski
04-04-2018, 15:38
Przyjemna wrzutka. Jedynie zdjęcie z Zurlo do mnie nie przemawia ;) Światło nie te, jasnoniebieska niemal pusta plama w lewej górnej ćwiartce... Może jeszcze zdjęcie z bramek prosi się o wyprostowanie ;) Za to super przyświeciło na Przemku Niemcu! :)

Kapsta
06-04-2018, 15:03
Przyjemna wrzutka. Jedynie zdjęcie z Zurlo do mnie nie przemawia ;) Światło nie te, jasnoniebieska niemal pusta plama w lewej górnej ćwiartce... Może jeszcze zdjęcie z bramek prosi się o wyprostowanie ;) Za to super przyświeciło na Przemku Niemcu! :)
Dzięki za uwagi, dalsza nauka :)
Foto z bramek jest troszeczkę przerabiane, a że jeszcze robione Canonem z kitem (miałem dziwny zestaw D7100+70-200 i EOS 400D z kitem 18-55), to wyszło jak wyszło :(.
Przyznam, że foto Zurlo jest jednym z moich ulubionych, podoba mi się jak światło na nim zagrało. A że puste niebo? Cóż, nie dało się uniknąć.
A Przemek na finiszu jest na tyle udane, że sam zainteresowany przy obróbce od razu poprosił o wysłanie :mrgreen:!