Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pastelowy świt na bezludnej wyspie
Zapraszam na wczorajszy świt w Tatrach. W końcu po dwóch dniach opadów Najwyższy podarował nam piękny prezent.
4506
krzysztofz24
04-02-2018, 22:59
Mi pasi, nic nie urywa ale przyjemne gorskie foto.
Tych pasteli to ledwo widac;-), ale jest za to bardzo chmurzasto. I to ta chmurzastosc robi dobra robote.
tbogdanowicz
05-02-2018, 07:52
Bardzo dobre kolory. Dobrze że tego nie przesłodziłeś jak ostatnio często robią osoby zachłyśnięte cyfrowym przerabianiem podbijaniem kolorów.
Mogło być trochę szerzej by pokazać więcej pustki wokół wyspy (jeśli była).
Podoba się, ładnie pastelowo.
O której robiłeś to zdjęcie i skąd ?
Też byłem w tym dniu, właziłem od 5-tki, ale po godź 11 przed południem nastąpiło załamanie pogody aż do ogłoszenia lawinowej trójki.
Takiej pogody to ja tam nie miałem.
Świetne by to było gdyby autor nie przedobrzył z wyostrzaniem, te drzewa aż oczy kolą, strasznie... A tak by się tu prosiło wręcz o delikatne rozmycie przy takich fajnych chmurkach ;)
Mi pasi, nic nie urywa ale przyjemne gorskie foto.
Tych pasteli to ledwo widac;-), ale jest za to bardzo chmurzasto. I to ta chmurzastosc robi dobra robote.
Dzięki :) Co do chmurzastości to uwielbiam takie warunki w górach.
Bardzo dobre kolory. Dobrze że tego nie przesłodziłeś jak ostatnio często robią osoby zachłyśnięte cyfrowym przerabianiem podbijaniem kolorów.
Mogło być trochę szerzej by pokazać więcej pustki wokół wyspy (jeśli była).
Szerzej też powinienem coś mieć. Dzięki za komentarz.
Podoba się, ładnie pastelowo.
O której robiłeś to zdjęcie i skąd ?
Też byłem w tym dniu, właziłem od 5-tki, ale po godź 11 przed południem nastąpiło załamanie pogody aż do ogłoszenia lawinowej trójki.
Takiej pogody to ja tam nie miałem.
Zdjęcie tuż po świcie - jakaś 7.20, robione z Grzesia. Zwineliśmy się o 9-tej bo trzeba było pokój w schronisku zdać :) W piątek doszliśmy do Rakonia w totalnej mgle, śniegu i zawiei ale fajowo było.
Świetne by to było gdyby autor nie przedobrzył z wyostrzaniem, te drzewa aż oczy kolą, strasznie... A tak by się tu prosiło wręcz o delikatne rozmycie przy takich fajnych chmurkach ;)
Kurcze ja tam przeostrzeń nie widzę, muszę chyba okulary zmienić ;)
tbogdanowicz
05-02-2018, 22:08
Szerzej też powinienem coś mieć. Dzięki za komentarz.
Masz to pokaż, bo nie uwierzę :-).
Nigdy nie było mi dane oglądać tak pięknych okoliczności przyrody. Niczym wyspa. Super zdjęcie. Gratki!
Ale góra ubrana w pierzynkę, gratulacje!