PDA

Zobacz pełną wersję : Serwis Rybnik ul Narutowicza opinie

Śprotek
03-02-2018, 08:41
Drodzy forumowicze, zakładam nowy wątek dla potomnych, może komuś będzie potrzebne szybkie dotarcie do informacji.

Kto z was korzystał z serwisu foto przy ulicy Narutowicza w Rybniku? Jakie macie doświadczenia i opinie o ich usługach czy poziomie profesjonalizmu?

Śprotek
07-02-2018, 16:07
No nic. Decyzja podjęta, jadę z aparatem do Nikona na Łopuszańską. Jednak wiele żeby aparatu dotykał które z autoryzacją, bo jak mi ktoś uszkodzi aparat w takim serwisiku gdzieś w szczerym polu na wsi to tylko sąd pozostaje. A nie mam czasu na zabawę w sądy.

mmluty
08-02-2018, 13:58
Za czym ruszysz w drogę na Łopuszańską to poczytaj sobie np. ten wątek. http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=120181&page=91

Śprotek
11-02-2018, 15:58
No ale tam cały aparat rozbebeszyli a mnie chodzi tylko o czyszczenie.

Masz jakieś doświadczenia z Rybnikiem?

nikon9
13-02-2018, 11:57
ja dawno temu oddawałem aparat do nich, nie narzekam - dobra obsluga,
chodz dlugoczekalem - ale to już nie ich wina,
okazalo się ze nie poradzili sobie i sprzet wedrowal dalej

Devilish_Chaos
13-02-2018, 13:42
Serwis 24 fotoo w Rybniku... korzystam juz od kilku lat. Jeszcze za czasow kiedy byli w centrum.. Ogolnie jestem bardzo zadowolony i polecam... Cena, porfesjonalizm... Ogolnie polecam... choc, zostatniego czyszczenia matrycy... hmmm... matryca byla wyczyszczona... ale i tak zostalo kilka drobnych syfkow... podobno nie robia problemu gdybym zlozyl reklamacje (w takim wypadku nawet dojerzadzaja do klienta) ale juz nie mialem czasem przed wyjazdem...