Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Koncert Shanny Waterstown
Kilka zdjęć z koncertu niesamowitej wokalistki bluesowej, Shanny Waterstown. Koncert w poznańskim Blue Note, 18 stycznia 2018. Kameralny, oszczędny blues bez efekciarstwa, niezwykle emocjonalny.
1.
4250
2.
4251
3.
4252
4.
4253
5.
4254
6.
4255
7.
4256
8.
4257
ponad 200 odsłon i nic ?
jak dla mnie super ! Na każdym zdjęciu widać emocje.
Nie ma moze kolorowych zaj***tych świateł ale czuje ze był to mały klimatyczny koncercik :)
Gratuluje
Technicznie jest git, może poza tym że większość kadrów wydaje mi się zbyt centralna.
Tym jednak co mogło spowodować brak komentarzy jest fakt że na wszystkich zdjęciach wokalistka ma zamknięte oczy.
Z tego setu wybrałbym zdjęcia 4, 5 i 7.
Mnie brakuje czegoś szerszego, z otoczeniem, ludźmi.
Mnie brakuje czegoś szerszego, z otoczeniem, ludźmi.
O to jest ciekawy problem.
Moim zdaniem jesli obiekt jest znany, bardzo znany, za....cie znany to bliskie kadry, wrecz portrety sa bardzo mile widziane - a wrecz oczekiwane.
A im slawa mniejsza to wzrasta zapotrzebwanie na obiekt umieszczony "w kontekscie".
Ot zycie.
emiliamank
19-02-2018, 11:27
5. świetne
8. tutaj strasznie drażni mnie kadr, coś za bardzo poucinane jest
W kilku jest też trochę za dużo światła na twarzy. Za jasno.
Tym jednak co mogło spowodować brak komentarzy jest fakt że na wszystkich zdjęciach wokalistka ma zamknięte oczy.
.
Piosenki zna na pamięć to śpiewa z zamkniętymi oczami :)
ZbyszekS
02-03-2018, 09:06
4 i 5 - w zestawie!
Jak dla mnie zbyt ciasno. No i oczywiście fakt, że ma zamknięte oczy na wszystkich zdjęciach spowodował, że długo nie mogłem się zdecydować czy napisać komentarz ������������
Żart ������
Dziękuje za wszelkie uwagi. No tak - powtarza się "ciasno", jak to u mnie. Chyba muszę wziąć to sobie do serca i pomyśleć następną razą. Mam gdzieś jakieś szersze całej sceny, ale d... nie urywało. Zobaczę raz jeszcze, może dorzucę. Z tymi oczami też przeoczyłem :mrgreen: że wszędzie zamknięte.
PS. Basista i perkusista w zawsze gdzieś po kątach w cieniu pochowani...:?
Hah :mrgreen: Znalazłem jedno, jedyne zdjęcie, gdzie Shanna ma otwarte oczy :mrgreen: Chyba po prostu ten typ tak ma - grunt, że przekłada się to na znakomite wykonanie.
Dorzucam też jedyny sensowny, choć bez szału, szerszy plan, gdzie widać nie tylko wokalistkę, ale i kobietę :D
9.
5718
10.
5719