PDA

Zobacz pełną wersję : Apartament do sesji - Wrocław

decmeister
15-01-2018, 22:53
Witam, był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś polecił apartament we Wrocławiu do sesji portret, sensual :) oprócz sky towera :D

Śprotek
24-01-2018, 22:09
A ja się podepnę i spytam, ile kosztuje wynajęcie takiego apartamentu ? Właściciele liczą to na godziny czy jak? Mają jakieś pytania typu czy sesja komercyjna czy amatorska?

stock
25-01-2018, 14:04
tyle ile w cenniku. Możesz wynająć apartament w hotelu - wejśc, zrobić co potrzeba, kimnąc się i rano wymeldować.

Śprotek
29-01-2018, 12:42
Aha, czyli to nie jest tak, że płaci się za czas trwania sesji i sprzątania po niej ewentualnego? Czyli właścicielowi nawet nie mówi się, że na sesję skoro i tak się tyle samo płaci co za nocleg?

Szkoda, bo trzeba mieć do tego niechudy portfel...

stock
29-01-2018, 12:55
ja nie wiem jak jest z właścicielem ale moge mieć podejrzenia ze jak sobie wynajmujesz choćby przez AirBNB to co kogo obchodzi co tam robisz ? Pewnie problemy z komercyjnymi sesjami bo wszak wnętrza widac i pewnie wypadałoby to jakoś z właścicielem ugadać. Z hotelem pewnie podobnie - płacić za pokój na dobe i działasz jak chcesz. Niechudy portfel do wynajmu pokoju hotelowego na dobę ? Bez przesady :)

Śprotek
29-01-2018, 13:53
ja nie wiem jak jest z właścicielem ale moge mieć podejrzenia ze jak sobie wynajmujesz choćby przez AirBNB to co kogo obchodzi co tam robisz ? Pewnie problemy z komercyjnymi sesjami bo wszak wnętrza widac i pewnie wypadałoby to jakoś z właścicielem ugadać. Z hotelem pewnie podobnie - płacić za pokój na dobe i działasz jak chcesz. Niechudy portfel do wynajmu pokoju hotelowego na dobę ? Bez przesady :)Wiadomo że nie chodzi o komercję [emoji5] Pierwsza moja taka sesja przede mną więc już trochę mnie znowu naprowadziłeś. Dzięki :-)