PDA

Zobacz pełną wersję : Studio do sesji noworodkowej i dziecięcej sprzęt... lampy

Kasikos
07-01-2018, 20:52
Witam.

Możecie mi polecić jaki zestaw trzeba kupić żeby robić foto studyjne noworodkowe i niemowlaki no i czasem wiadomo dorosłych?

Mam zamiar utworzyć studio do tego typu fotek ale totalnie nie wiem co i z jakich lamp się nadaje do tego typu rzeczy.

Jakie lampy, czy światło stałe czy softboxy jak tak to ile jakie warto zakupić ,których totalnie nie warto.

z góry dziekuje za POMOC.

Pozdrawiam

r_m
07-01-2018, 22:38
Porada pierwsza: po prawej stronie w tym dziale forum masz napis "Przeszukaj to forum". Wpisz np. "jakie lampy", "domowe studio", "lampy dzieci", i zobacz, czy przypadkiem ktoś już wcześniej nie miał dokładnie takich samych pytań, jak Ty. Jeśli znajdziesz takie pytania, przeczytaj całe wątki, wszystkie odpowiedzi, i - jeśli zechcesz coś jeszcze uściślić - dołącz się z pytaniem do tamtych wątków. Tak będzie prościej i szybciej. Nie zaszkodzi też podanie budżetu, czyli ile chcesz wydać.

Jeśli nie wiesz jaki sprzęt jest potrzebny, to skąd będziesz wiedzieć, jak go wykorzystać? Może warto zacząć od jakiegoś kursu foto o fotografii studyjnej dla początkujących, i dopiero później planować zakupy?