Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Pocztówka z Irlandii
Witam, dawno tu nie zaglądałem, ale miło jest wrócić na stare śmieci, dziś taki obrazek. ;)
3124
Podoba mi się.
Ładny kadr, przyjemne rozproszone światło i obróbka bez zarzutu.
No i osiołek pierwsza klasa :-D
Sebastianito
08-01-2018, 16:56
Wszystko poukładane tak jak być powinno.
krzysztofz24
09-01-2018, 20:38
No pewnej czesci ciala nie urywa;-).
Krajobraz z akcentem rolniczym za sprawa tego osla...a chyba lepiej byloby sie skupic na dalszych planach, ktore prezentuja sie ciekawie.
Z technikali to zielen fajnie wyszla ale lekko przeostrzone.
Pokazywales o wiele lepsze krajobrazy. I mam nadziej ze pare swiezych zarzucisz.
Wszystko poukładane tak jak być powinno.
Dziękuje Sebastian ;)
No pewnej czesci ciala nie urywa:wink:.
Krajobraz z akcentem rolniczym za sprawa tego osla...a chyba lepiej byloby sie skupic na dalszych planach, ktore prezentuja sie ciekawie.
Z technikali to zielen fajnie wyszla ale lekko przeostrzone.
Pokazywales o wiele lepsze krajobrazy. I mam nadziej ze pare swiezych zarzucisz.
Tak zdaje sobie sprawę, żę d*** nie urywa, i wiem że kiedyś wrzucałem lepsze, cieżko jest wrócić do formy po paru latach przerwy ;) Ale chęci są, nowy sprzęt jest, więc może być tylko lepiej ;)
Bez osła tez oczywiście jest :)
3342
Pozdrawiam.
krzysztofz24
10-01-2018, 02:53
Bez osla mi bardziej pasuje:-)
I przede wszystkim od razu widać więcej światła.
To dawaj 3 zdjęcie z tele z tymi górami i chmurami;-)
To dawaj 3 zdjęcie z tele z tymi górami i chmurami;-)
Tele dopiero w planach ;)
emiliamank
10-01-2018, 15:31
Uwielbiam te rejony na zdjęciach. Więcej poproszę!
Uwielbiam te rejony na zdjęciach. Więcej poproszę!
Dziekuje , fajnie, że sie podoba ;)
Uznałem, że nie będe zakładał nowego wątku, tylko będe wrzucał tu wszystkie swoje zdjęcia żeby nie smiecić, dziś takie jedno z lasu.
3.
3368
Pozdrawiam.
Loktier to ostatnie polecialo z kolorami w fiolet...
Trójka poza lekkim przebarwieniem to wydaje mi się taka ponura i zupełnie nijaka, bez życia... ;)
Loktier to ostatnie polecialo z kolorami w fiolet...
Wiem Greguś, mój bład.
Witam, dziś na dworze było zmiennie, lecz po deszczu zawsze wychodzi słońce, dziś takie dwa kadry.
4.
3924
5.
3925
Pozdrawiam.
Sebastianito
27-01-2018, 09:10
4 i 5 jest pewien niedosyt... w kadrowaniu. O ile technicznie bez zarzutu (nawet zieleń okiełznana) to niestety brakuje tu tego... tupnięcia!
WIEM!
Piąte zdjęcie widze w pionie albo w kwadracie...
4 i 5 jest pewien niedosyt... w kadrowaniu. O ile technicznie bez zarzutu (nawet zieleń okiełznana) to niestety brakuje tu tego... tupnięcia!
WIEM!
Piąte zdjęcie widze w pionie albo w kwadracie...
Dzięki, następnym razem coś popróbuje, a tymczasem taki widok, okolice Glengarra Woods, co. tiperrary (chyba).
6.
4547
Pozdrawiam.