PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Samotnia i Mały

krunz
28-12-2017, 20:09
Dzień dobry,

Zapraszam na panoramę z wczorajszej przechadzki nad Mały Staw. Większa wersja po kliknięciu.

2639

krzysztofz24
28-12-2017, 20:14
Kadrowo i kolorystycznie wszystko gra. Ladne biele i niebo.
Troche szkoda, ze na pierwszym planie jest tak szaroburo-ponuro, szkoda ze tam sniegu tez nie ma.

Z minusow technicznych to troche brakuje detalu. Moze to byc wina obrobki, ale raczej totalnego braku swiatla.

Ogolnie mi pasuje;-)

krunz
28-12-2017, 21:26
Kadrowo i kolorystycznie wszystko gra. Ladne biele i niebo.
Troche szkoda, ze na pierwszym planie jest tak szaroburo-ponuro, szkoda ze tam sniegu tez nie ma.

Z minusow technicznych to troche brakuje detalu. Moze to byc wina obrobki, ale raczej totalnego braku swiatla.

Ogolnie mi pasuje;-)

Dzięki za komentarz :)
Śnieg miejscami wywiany ale jak to powiedziała kiedyś pewna pani z TV "sorry ale taki mamy klimat" ;)
Brak detalu faktycznie był zaraz jak się otwierało zdjęcie w ramce ale po jakimś czasie otwiera się już bez ramki i jest OK - przynajmniej u mnie.

- - - - kolejny post - - - - - -

Ciekawe bo teraz znów po kliknięciu otwiera się zdjęcie z ramką i ostrość siada. Dziwnie to działa. Wyczaiłem, że jeśli kliknie się prawym na zdjęcie i wybierze otwórz w nowym oknie to wtedy nie ma ramki i jest OK.

vid3
28-12-2017, 21:36
Pozazdrościć bycia w Samotni bez tłumów gości.
Zdjęcie super.
Śniegu trochę mało,
a jaka była temperatura ?

krunz
28-12-2017, 22:51
Pozazdrościć bycia w Samotni bez tłumów gości.
Zdjęcie super.
Śniegu trochę mało,
a jaka była temperatura ?

Dzięki :)
Temperatura w okolicach zera przy dużym wietrze także odczuwalna kilka stopni niżej.
Na szlaku spore oblodzenie.

Zahir
29-12-2017, 03:12
Ładnie zbudowany kadr, dobry kolor i detal.
Dla mnie pierwszy plan bardzo fajny choć może nieco bym go ożywił - i podoba mi się, że stoi w opozycji do reszty zaśnieżonego kadru :)

krunz
29-12-2017, 19:38
Ładnie zbudowany kadr, dobry kolor i detal.
Dla mnie pierwszy plan bardzo fajny choć może nieco bym go ożywił - i podoba mi się, że stoi w opozycji do reszty zaśnieżonego kadru :)

Dzięki - faktycznie trochę może ocieplę ten pierwszy plan. Pozdrawiam.

jarekf34
29-12-2017, 22:54
Bardzo fajna panoramka, przyjemnie popatrzeć na miejsce gdzie się było kilka razy :)
Jedno co bym poprawił to tak jak koledzy już wspomnieli o ożywieniu PP no i poprawić LDR , widać stemplowanie, które od razu rzuciło mi się w oczy ;) :) Poza tym elegancja panie :)
Pozdrawiam.

krunz
30-12-2017, 22:06
Bardzo fajna panoramka, przyjemnie popatrzeć na miejsce gdzie się było kilka razy :)
Jedno co bym poprawił to tak jak koledzy już wspomnieli o ożywieniu PP no i poprawić LDR , widać stemplowanie, które od razu rzuciło mi się w oczy ;) :) Poza tym elegancja panie :)
Pozdrawiam.

Dzięki :)
Tak faktycznie ten LDR muszę poprawić.