PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] event band czy jakoś tak :)

Pelo
01-12-2017, 20:49
na potrzeby strony dziewczyn :)
można spokojnie wytykać błędy foto ;)
1.
1709
2.
1710
3.
1711
4.
1712
5.
1713
6.
1714

amirez
03-12-2017, 19:06
Standard. Może coś bardziej extra warto wykombinować?
Co nie znaczy, że nie jest ładnie, czysto i sympatycznie. Bo jest!

Pelo
05-12-2017, 16:00
no tak wiem - trochę wieje nudą :) ale generalnie takie było założenie....

sailor
08-12-2017, 14:25
no tak wiem - trochę wieje nudą :) ale generalnie takie było założenie....

klient przyszedl i powiedzial "ma byc nudno" ? :D
ale mysle ze dziewczyny zadowolone.

sufenta
08-12-2017, 14:46
Ja tylko chcialem wielka radosc wyrazic, ze kolega sailor sie z "forumem" przeprosil.

sailor
08-12-2017, 15:05
Ja tylko chcialem wielka radosc wyrazic, ze kolega sailor sie z "forumem" przeprosil.

nie przeprosil sie. zaglada czasem jak mu sie nudzi albo jak komputer mieli jakies akcje i nic innego poza czytaniem neta nie da sie zrobic. mimo wszsytko nadal forum ciekawsze jest od czytania o polityce :D

pioterkow
08-12-2017, 18:21
na potrzeby strony dziewczyn :)
można spokojnie wytykać błędy foto ;)]
Mogłyby być bardziej rozebrane... :)
Zdjecia OK, dla mnie - widac co potrzeba, taki "packshot" - na potrzeby www jest OK myślę...
Pozdrawiam. Piotr

Rafał_Sz
08-12-2017, 22:02
Pani ze skrzypcami dla osoby która gra na skrzypcach wygląda nieco komicznie. Nie tak trzyma się ten instrument. ;) 1 i 2 bardzo miłe w odbiorze.

jurkarol
09-12-2017, 00:46
Pani ze skrzypcami dla osoby która gra na skrzypcach wygląda nieco komicznie. Nie tak trzyma się ten instrument. ;) 1 i 2 bardzo miłe w odbiorze.
skrzypce elektryczne też ciągle w tej samej pozycji ułożone starannie. tak nigdy się nie naturalnie nie uda, a jeszcze pani palec pod włosie smyczka wsadzila!

Pelo
10-12-2017, 12:29
skrzypce elektryczne też ciągle w tej samej pozycji ułożone starannie. tak nigdy się nie naturalnie nie uda, a jeszcze pani palec pod włosie smyczka wsadzila!

nie jestem "znafcą" tematu prawidłowego trzymania skrzypiec ani też "znafcą" czy palec można włożyć pod włosie smyczka czy może nie.... i czym to ewentualnie może grozić ;) - nie wiem też kto "Was" drodzy "znafcy" uczył prawidłowego trzymania skrzypiec. Wiem natomiast że dziewczyna nie od wczoraj "posługuje" się tym instrumentem ....nie mam zamiaru nikomu udowadniać że tak jest - BO TO PRZECIEŻ FORUM FOTOGRAFICZNE :) PODOBNO - a nie forum dla "znafców" tematu wirtuozerii gry na jakimkolwiek instrumencie nie fotograficznym ;) życzę spokojnego dnia - proponuję posłuchać jakiejś dobrej muzyki - może być odegrana na skrzypcach ;)
Sailor - podobno były zadowolone :)

esperal
10-12-2017, 13:24
Mnie się tam podoba. Można się czepiać szczegółów tylko po co?
Trochę szkoda, że na zdjęciu solowym jest tylko pani skrzypaczka a zabrakło reszty dziewczyn. Chyba, że masz takie?

jurkarol
10-12-2017, 14:57
nie mówię, ze nie posługują się instrumentami, tylko dlaczego tak są sztucznie ułożone.
gdyby trzymala świecę lub kwiat do góry nogami to efekt byłby podobny

Pelo
11-12-2017, 11:17
...........Trochę szkoda, że na zdjęciu solowym jest tylko pani skrzypaczka a zabrakło reszty dziewczyn. Chyba, że masz takie?
Skrzypaczka występuje również solo dlatego były potrzebne zdjęcia pojedyncze. Pozostałe dziewczyny występują chyba tylko w tym zestawieniu - więc nie mam pozostałych indywidualnie :(

wojtekd3
11-12-2017, 18:13
nie mówię, ze nie posługują się instrumentami, tylko dlaczego tak są sztucznie ułożone.
gdyby trzymala świecę lub kwiat do góry nogami to efekt byłby podobny

Bo to są dziewczyny, które na co dzień grają na instrumentach, a nie pozują do zdjęć :-)

jurkarol
11-12-2017, 18:14
Bo to są dziewczyny, które na co dzień grają na instrumentach, a nie pozują do zdjęć :-)
a myślałem że akurat przeciwnie..heh

sailor
12-12-2017, 12:56
nie forum dla "znafców" tematu wirtuozerii gry na jakimkolwiek instrumencie nie fotograficznym ;)

co prawda na skrzypcach kompletnie sie nie znam :) ale akurat takie szczegoly sa bardzo wazne dla klienta. I to klient powinien je kontrolowac, bo footgraf nie moze znac sie na kazdej branzy. "Uczenie sie" branzy to bardzo wazny etap fotograficznego rzemiosla w kazdej dziedzinie. Dzieki temu unika sie wpadek jak noz do sera zamiast noza do ostryg :)

sufenta
12-12-2017, 13:21
"A nie mowilem"?! Kol.Sailor sie pojawil a z nim stymulujace komentarze.

kurczeblade
30-01-2018, 14:05
Szkoda że nie było wersji bez ubrań :D

sokolnik
07-07-2020, 14:34
Szkoda że nie było wersji bez ubrań :D

Ty Ty ! :P

KaarooL
10-07-2020, 21:04
Skoro sokolnik odkopał znalezisko, podczepię się pod wątek.

Świetna robota, naprawdę porządne kadry. Jeśliby się uprzeć, można znaleźć kilka rzeczy do poprawki:
1. wymiata, ale gdyby druga panna od lewej stała bardziej bokiem, wyszłaby smuklej, równając do peletonu
2. fajnie zapozowane, niczym puzzle ale kiecki obnażają niedoskonałości
3. wymiata, ale pokazałbym tą dłoń schowaną we włosach
4. biel nie służy (optycznie pogrubia) a panna po lewej wyszła nieco bezkształtnie, pomimo świetnych nóg; poza tym jest to Jej gorszy półprofil - na większości zdjęć powinna patrzeć raczej lekko w drugą stronę lub też prosto w obiektyw
5. klasa
6. klasa, ale kiecka (paski z przodu) nie pomaga

Pelo
13-07-2020, 14:35
o kurka :shock::lol::roll: ale wykopalisko, już zapomniałem że popełniłem takie cuś - ale miło - może komuś się przyda i na moich błędach zrobi lepiej
pzdr

Nikodemo
21-12-2025, 03:33
Swietne zdjęci, 99% klientów była by zadowolona z takich zdjęć, więc nie wiem o co kaman krytykantom. Chyba tylko o to że sami nie potrafią zrobić lepszych zdjęć.