Zobacz pełną wersję : [ Portret ] moje próby z portretem
Mało mam czasu aby próbować sił w portrecie, no i wiedzy mało jeszcze ale ostatnio czasu się trochę znalazło więc daje do zlinczowania moje 2 zdjęcia
Linczować nie żałować ! :razz:
1.
1599
2.
1600
Pierwsze całkiem ciekawe, a w drugim moim zdaniem za dużo czerni z lewej strony
Wysłane za pomocą mTalk
Ja kupuję obydwa. 2 mi bardzo pasuje, fajnie się postać wyłania z czerni. Co do jedynki to wyjątkowo dodałbym clarity, za gładkie wyszło :) Podkreśliło by to trochę bardziej męskość.
Ja kupuję obydwa. 2 mi bardzo pasuje, fajnie się postać wyłania z czerni. Co do jedynki to wyjątkowo dodałbym clarity, za gładkie wyszło :) Podkreśliło by to trochę bardziej męskość.
Dodałem odrobinę clarity i rzeczywiście jest lepiej....wielkie dzięki
bardzo fajnie światło uchwycone na drugim, świecone czy wpadało przez okno?
bardzo fajnie światło uchwycone na drugim, świecone czy wpadało przez okno?
Okienko [emoji3]
Świetny klimat na dwójce. Ta czerń po lewej wg mnie tylko nadaje klimatu.
spoko, na 1 białka oczu trochę za bardzo "wypastowałeś", 2 - fajny klimat :)
Świetny klimat na dwójce. Ta czerń po lewej wg mnie tylko nadaje klimatu.
Dzięki wielkie
spoko, na 1 białka oczu trochę za bardzo "wypastowałeś", 2 - fajny klimat :)
No rzeczywiście troszkę za mocno [emoji3]
2 najlepsza ! Jest klimat , są emocję - piękne pokazane !
emiliamank
20-12-2017, 14:14
1. Zbyt płaskie światło, dlatego też na zdjęciu nic się nie dzieje. Wygląda trochę jak fotka do dokumentów tylko zrobione w czarno-bieli. Nie zatrzymuje na dłużej.
2. Za to to jest świetne. Bardzo fajne światło, dynamiczny kadr, mocne kontrasty. Bardzo mi się podoba!
1. Zbyt płaskie światło, dlatego też na zdjęciu nic się nie dzieje. Wygląda trochę jak fotka do dokumentów tylko zrobione w czarno-bieli. Nie zatrzymuje na dłużej.
2. Za to to jest świetne. Bardzo fajne światło, dynamiczny kadr, mocne kontrasty. Bardzo mi się podoba!
Dzięki za cc, No cóż to są jedne z moich pierwszych prób ale chyba nie jest aż tak źle ? [emoji12]
Grzegorz WO
23-12-2017, 09:55
fajne i ciekawe, bardzo ..
1. Zbyt płaskie światło, dlatego też na zdjęciu nic się nie dzieje. ..Nie zatrzymuje na dłużej. Światło nie jest płaskie. Jak boczne i dość ostre może być płaskie?
No i z tym że nic to tez nie ma zgody. Np. łuk wycięcia w T-shircie powtarza łuk łysiny - fajne to.
emiliamank
27-12-2017, 14:35
Dzięki za cc, No cóż to są jedne z moich pierwszych prób ale chyba nie jest aż tak źle ? [emoji12]
No pewnie, że nie jest. W dobrym kierunku idziesz ;)