Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Skrawek SPN
5331111111
- - - - kolejny post - - - - - -
Coś się pokićkało...???
Hm... w kolorze nie lepiej?
Hm... w kolorze nie lepiej?
Też się pojawi ale nieco inaczej...
Pamiętam widokówki z PRLu, lata 60-70, takie widokówki pewne wydawnictwo wypuszczało, identyczne jak Twoje foto.
I cała zabawa polega na tym, że Tobie się udało identycznie powielić tamten trend ;-) W pozytywnym odbiorze, bo to fajne nostalgiczne foto Ci wyszło.
Cała gama szarości jak na zapomnianych widokówkach, kto je oglądał kiedyś to wie ;-)
Jestem mocno za, tym razem kolor zbędny ;-)
Keszelski
07-11-2017, 13:21
ale na prl-owskich pocztówkach niebo było chyba bezchmurne:wink:, a jeśli, to tylko z barankami, a nie z takimi ponurymi.
A jeśli chodzi o samo zdjęcie, to piasek na pierwszym planie (miedzy korzeniami pniaka) bardzo biały, że się zastanawiam czy to nie pocztówka w wersji zimowej
Nie istotne, czy biały sypki piasek, jedyne skojarzenie to z beztroską młodością i dzieciństwem z tego okresu ;-)
ale na prl-owskich pocztówkach niebo było chyba bezchmurne:wink:, a jeśli, to tylko z barankami, a nie z takimi ponurymi.
A jeśli chodzi o samo zdjęcie, to piasek na pierwszym planie (miedzy korzeniami pniaka) bardzo biały, że się zastanawiam czy to nie pocztówka w wersji zimowej
Rano mógł być śnieg, jednak to co widać, to już goły piasek.
- - - - kolejny post - - - - - -
Dla wielbicieli coloru... :-)
586
Bw bardzo mi się podoba, takie delikatne wyszło!
...a za mną Bałtyk...
635
Ładne zdjęcia. Mam podobne odczucia jak moshica.
Dwójka też na wzór poprzedniej pracy, miękko z pełnym zakresem B&W jak lubię ;-)
Dla mnie kolorek bardzo klimatyczny, bardzo dobre kompozycyjnie zrównoważone zdjęcie.
Na tym kolorze został koledze jakiś ciemniejszy pasek z prawej strony... ;)
Na tym kolorze został koledze jakiś ciemniejszy pasek z prawej strony... ;)
Faktycznie. Przepraszam za niestaranność... :oops: