Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ben A'an
Sebastianito
10-10-2017, 18:38
Jesień powoli wita w kraju "rudej wódki". Widok ze szczytu Ben A'an (340m n.p.m) Hardcorowo :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2017/10/_img3125a1_by_sebastiankrausdbq55hy-1.jpg
źródło (https://orig00.deviantart.net/8313/f/2017/283/c/3/_img3125a1_by_sebastiankraus-dbq55hy.jpg)
|P K1|P15-30@30mm+crop|ISO400|f/6.7|1/60sek.| 13:47 |
Sebastianie nareszcie widzę ciepłe kolory w Twojej pracy, jak zresztą na prawdziwą jesień przystaje.
Ładny klimacik oraz stateczek oddaje skalę rozległości tego miejsca.
Wywal te badziewiaste ramki w kosmos, to jest kompletna tragedia po prostu, psująca odbiór Twoich zdjęć... :)
maniak666
11-10-2017, 19:11
Wywal te badziewiaste ramki w kosmos, to jest kompletna tragedia po prostu, psująca odbiór Twoich zdjęć... :)
Kompletną tragedią jest Twoja monotematyczność. Nudą wieję już. Do ignorowanych trafiasz, bo nie znoszę zaśmiecania wątku.
Kompletną tragedią jest Twoja monotematyczność. Nudą wieję już. Do ignorowanych trafiasz, bo nie znoszę zaśmiecania wątku. maniak666 Nie możesz na szczęści nikomu zabronić wyrażania swojego zdania - moje jest właśnie takie nudne i stałe na temat ramek i podpisów na pół zdjęcia... choćby nie wiem jaki mistrz fotografii to robił ingeruje to w obraz i nic tego nie zmieni, tak jest i w tym konkretnym przypadku - świetna fota zepsuta badziewiastą ramką... Ignoruj, Twoja sprawa, mnie jest to zupełnie obojętne ;) :)
Sebastianito
11-10-2017, 21:38
Jezusicku... PRAWIE zostałem mistrzem fotografii... ale wstyd.
Jezusicku... PRAWIE zostałem mistrzem fotografii... ale wstyd.
Co do mojego stwierdzenia "mistrz fotografii" to wydaje mi się ze z kontekstu zdania wystarczająco jasno wynika że pisałem ogólnie... A jak wystarczająco jasno to nie brzmiało to taki właśnie miało mieć to stwierdzenie charakter - ogólny. Czy kolega jest mistrzem czy też "Prawie został mistrzem fotografii" i czy to "wstyd" to tego nie wiem i nie jest moim zamiarem tego dociekać.
Gruchacz
12-10-2017, 12:51
Na pierwszy rzut oka góry wydają się być małe ale jak dostrzegłem stateczek to góry okazały się być naprawdę wielkie! Jak dla mnie super miejsce, kolory, czas i kadr:)
jarekf34
12-10-2017, 13:40
Ostatnio to tylko... a to tło nie takie, ramka be, podpis nie taki. Masakra jakaś :) Piep....yć to Panie, fota elegancka do jakich nas przyzwyczaiłeś... a ramka hmmm... taka Sebowa ;) :)
G-creative
12-10-2017, 15:12
Fajna jesienna praca. Cos ostatnio wspominales o odswiezeniu swojej strony, tak zerknalem czy juz ja zaktualizowales. Wydaje sie, ze tam czas sie zatrzymal na 2014 :lol: (oferta workshopow). Kiedy bedzie gotowa?
Piękna praca!
Kompozycyjnie i klimatycznie jest tak, jak nas do tego przyzwyczaiłeś!
Rób co czujesz :P
Wydaje sie, ze tam czas sie zatrzymal na 2014
Grzegorz ma racje ;)