Zobacz pełną wersję : Nikon D3200, czy oferta jest w dobrej cenie
gsawicki
26-08-2017, 20:49
Witam.
Moge wymienić telewizor na aparat nikon D3200. W komplecie jest: 2xbateria, futerał, karta pamięci, ładowarka, obiektyw (na obiektywie jest napisane Nikon DX, nie wiem czy to wszystko co trzeba) oraz jakieś soczewki chyba do marko i szerokokątny.
Mój telewizor mam wystawiony za 1050 a aparat jest za 1200. Chce wymienić telewizor na aparat, zeby go później sprzedać. Dam radę sprzedać w cenie 1050 lub wyższej?
Co mam sprawdzić w aparacie bo się nie znam, czy jest w pełni sprawny? Podobno ma zrobione coś koło 10000 zdjęć.
Pozdrawiam
jak nie potrzebujesz tv to wymieniaj, po co sie zastanawiac. A elektronika za rok bedzie warta jeszcze mniej
Nachzehrer
26-08-2017, 21:05
Witam.
Moge wymienić telewizor na aparat nikon D3200. W komplecie jest: 2xbateria, futerał, karta pamięci, ładowarka, obiektyw (na obiektywie jest napisane Nikon DX, nie wiem czy to wszystko co trzeba) oraz jakieś soczewki chyba do marko i szerokokątny.
Mój telewizor mam wystawiony za 1050 a aparat jest za 1200. Chce wymienić telewizor na aparat, zeby go później sprzedać. Dam radę sprzedać w cenie 1050 lub wyższej?
Co mam sprawdzić w aparacie bo się nie znam, czy jest w pełni sprawny? Podobno ma zrobione coś koło 10000 zdjęć.
Pozdrawiam
Mi sie wydaje ze jesli to obiektyw 18-55mm to na Twoim miejscu bym sie w ta wymaine nie pchał.
gsawicki
26-08-2017, 21:23
Tak 18-55mm
To źle (ja się nie znam)?
Za tysiąc złotych komplet sprzedam, czy ciężko będzie?
Nachzehrer
26-08-2017, 21:28
Po ofertach na allegro wydaje mi się ze za 1000zł to nie powinien być problem. Trudniej będzie sprzedać za 1200zł.
Dokladnie obejrzyj tylko czy działa i wszystko jest OK, zeby sie nie okazało ze ktoś na wymaine idzie bo sprzedac nie może.
A nie prościej sprzedać po prostu TV i nie pchać się na nieznane tereny?
Fotografia może za niedługo być tańszym hobby od posiadania telewizora. ;)
Wiesz w jakim stanie jest twój odbiornik TV,
a aparat -nie wiesz.
[...]
Więc zamienił stryjek
Siekierkę na kijek.
Zyskał wiele-mało...
gsawicki
26-08-2017, 21:51
Problem że wyjeżdżam za granice i nie mogę telewizora sprzedać, a cena już jest w/g mnie atrakcyjna, ale podobno są niższe ceny w internecie podobnych telewizorów. Telewizora ze sobą nie wezmę, rodzina daleko nie mam jak przetransportować telewizora (z pewnością ze się nie uszkodzi). Aparat mogę dać szwagrowi i sprzeda za miesiąc lub kilka miesięcy. Więc jak sprzedam za tysiąc złotych to będę zadowolony.
https://www.olx.pl/oferta/nikon-d3200-w-bardzo-dobrym-stanie-zamiana-zamienie-CID99-IDnNC6Y.html#287b7e47b1
Są tańsze z mniejszym przebiegiem i lepszym obiektywem. https://www.olx.pl/elektronika/fotografia/q-D3200/?search%5Border%5D=filter_float_price%3Aasc
Za 1000 pewnie go nie sprzedasz.
gsawicki
26-08-2017, 23:16
OK dziękuję, ten pierwszy link to dokładnie ten co miałem dostać na wymianę. Rzeczywiście można je kupić poniżej 1000zł.
Już odwołałem wymianę