Zobacz pełną wersję : CS2 na windows 10
Mam pytanie czy ta wersja będzie działać na W10?
I nie miałeś problemu z aktywacją? Mam wersję pudełkową z numerem seryjnym. Ale zainstalowałem z numerem który nie trzeba aktywować. No i nie widzi mój CS2 plików png. Dodatkowo nie mam aktywnego zapisywania do internetu. Nie wiem czemu tak jest
Nie bardzo rozumiem jak PS może nie widzieć plików png, chyba że zostały utworzone przez jakąś późniejszą wersję PS-a i CS2 sobie z tym nie radzi. Nie rozumiem też co masz na myśli pisząc "aktywne zapisywanie do internetu". Tak czy inaczej nie sądzę żeby te problemy miały związek z systemem operacyjnym.
Zapisany plik png na pulpicie CS2 najnormalniej w świecie nie widzi no czego tu nie rozumiesz? Dodatkowo jak wytnę obiekt z tła i chcę to zaznaczenie zapisać jako png to w rozwijanym menu gdzie są rodzaje pod jakim plik możemy zapisać nie ma opcji "png" .
Może nie dokładnie się wyraziłem " "aktywne zapisywanie do internetu" miałem na myśli save for web. Ta zakładka jest po prostu nieaktywna. Mam opcję tylko "zapisz jako"
U mnie czyta pliki *.png i można je zapisać jako Save For Web - Powered By ImageRedy. Niewiele więcej mogę w tej sprawie pomóc. Wydaje mi się jednak, że zainstalowany poprawnie PS CS2 na W10 powinien takie funkcje realizować bez problemów, tak jak działa to u mnie. Dodam jeszcze na wszelki wypadek, że mogę również otwierać wszelkie pliki w CS2 z poziomu LR 5.7