Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Za siedmioma górami, za siedmioma lasami...
No właśnie co jest za tymi siedmioma górami ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://piotrwrobel.pl/Mountains/32.jpg)
No to zdjęcie to już w ogóle bajka, Świetnie "układają" się kolory od ciepłych do neutralnych na dole, wieloplanowość wzgórz i ta przestrzeń. Mgła dopełnia klimatu, miejsce i zdjęcie z dużym potencjałem. Lepiej chyba nie da się zrobić ;-)
Jezus Maria! - to moje pierwsze słowa gdy zobaczyłem to zdjęcie. Piękne! Cudne! Gratuluję kadru i światła!
No to zdjęcie to już w ogóle bajka, Świetnie "układają" się kolory od ciepłych do neutralnych na dole, wieloplanowość wzgórz i ta przestrzeń. Mgła dopełnia klimatu, miejsce i zdjęcie z dużym potencjałem. Lepiej chyba nie da się zrobić ;-)
Dzięki :)
Kompan z wyprawy powiedział, że najbardziej podoba mu się kontrast pomiędzy pierwszym i ostatnim planem. Bez tej oświetlonej polany w prawym rogu to już by nie było to samo. Tak czy inaczej faktycznie lubię to zdjęcie za oddech i przestrzeń.
cudnie malarsko
Dziękuję :)
Jezus Maria! - to moje pierwsze słowa gdy zobaczyłem to zdjęcie. Piękne! Cudne! Gratuluję kadru i światła!
Hehe - faktycznie światło dopisało tego poranka.
ciacho23
13-07-2017, 23:04
Można wiedzieć skąd robione?
Można wiedzieć skąd robione?
Jasne. Podejście pod Stoh od strony przełęczy Medziholie. Mała Fatra na Słowacji.
Świetna przestrzeń, dużo powietrza i piękne światło :)
Fajne. Jakbym się miał bardzo czepiać, to trochę za żółto. Przydałyby się tam inne kolory. :P
Sebastianito
14-07-2017, 18:01
Bardzo ładnie podane i bardzo ładnie się prezentuje. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżen... genialnie ułozony kadr.
krzysztofz24
15-07-2017, 08:31
Wspanialy spektakl swiatla, na kazdym planie...
Bardzo ładnie podane i bardzo ładnie się prezentuje. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżen... genialnie ułozony kadr.
zgadzam sie z przedmówca , bardzo przemyslana kompozycja, a miekka obrobka nie zepsuła tylko podkresliła to co natura zaprezentowała :)
Noooo, jedna z lepszych w ostatnim czasie fot. Super, koledzy napisali już właściwie wszystko.
kristofix30
17-07-2017, 11:28
Zdjęcie super
Wracam do tego zdjęcia cały czas, zgłosiłem gdzie trzeba ;-)