Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Złoty zachód panoramicznie
Zapraszam na złoty pieniński zachód.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://piotrwrobel.pl/Mountains/29.jpg)
Elegancko pokazane! Dla mnie bomba! Pozdrawiam
Ostry600
11-07-2017, 00:58
Piękna fota!! Bardzo rzadko to mówię ale z chęcią powiesił bym na ścianie w dużym formacie. Gratuluję.
Tak ta praca ma duży potencjał, urzeka takim bajkowym klimatem za sprawą cieni i ogólnie grą świateł. Na ścianę w sam raz ;-)
Magia! Piękna gra światła i cieni :)
Ewentualnie spróbowałbym ruszyć Tint delikatnie w prawo...
Również uważam że bardzo ładnie wyszło ;) może ciut bym podciągnął czernie.
Dzięki za dobre słowa :)
Fajnie, że zdjęcie się Wam podoba. To faktycznie był klimatyczny zachód choć warunki jak na zdjęciu trwały dość krótko, ledwie kilka minut.
Pozdrawiam serdecznie.
ja bede troche odmiennego zdania , o ile sama panorama jak motyw bardzo fajnie wyszła , to tonacja w jednej kolorystyce do mnie juz nie do konca trafia. Brakuje mi zroznicowania kolorystycznego , praktycznie dominuje jedn kolor z jego odcieniami, mnie akurat nie do konca sie to podoba. Sam mam ze dwie albo trzy starsze fotografie w podobnym klimacie ale znad morza, i choc tam bardziej to współgra z plazą i piaskiem, to niezbyt chetnie do nich teraz wracam
ja bede troche odmiennego zdania , o ile sama panorama jak motyw bardzo fajnie wyszła , to tonacja w jednej kolorystyce do mnie juz nie do konca trafia. Brakuje mi zroznicowania kolorystycznego , praktycznie dominuje jedn kolor z jego odcieniami, mnie akurat nie do konca sie to podoba. Sam mam ze dwie albo trzy starsze fotografie w podobnym klimacie ale znad morza, i choc tam bardziej to współgra z plazą i piaskiem, to niezbyt chetnie do nich teraz wracam
Dominanta złota jest ewidentna bez dwu zdań. Tu akurat mi pasowało ale też tak czasem mam, że zdjęcie które kiedyś bardzo mi się podobało dziś już nie robi na mnie wrażenia. Może to i dobrze bo tak człowieka ciągnie do czegoś nowego :)