Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Konfrontacja Sztuk Walki 7 - Martin Malhassyan vs Przemek Saleta
Martin Malhassyan wygrywa przez duszenie zza pleców w 1R:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://kosior.pl/photo/inne/ksw7_malhassyan_vs_saleta_01.jpg)
Fajna fotka, tylko odrobinkę bym podostrzył.
PS. Dlaczego w boksie tak nie zastygają? ;)
step.tom
04-06-2007, 01:04
Popieram w całej rozciagłości. A ten spokój pod ringiem... :???: Tego czasem brakuje ... nie prawdasz Piotrze?
Oj tak Tomku ;) Teraz za to będę miał komfort - 16 w Józefowie kumpel robi swoją pierwszą w pełni zawodową galę no i mam w zasadzie pełną dowolność :grin: do tego walczy mój sąsiad - pierwszą swoją zawodową walkę, sparringi miał między innymi z Diablo, więc może być ciekawie.
Krzysiek jeszcze trochę przygaszony po przegranej, ale wraca powoli do siebie. Bierze udział w kolejnych sparringach, tak na rozgrzewkę, więc jakoś się wyliże :)
step.tom
04-06-2007, 01:16
No to super. Jest też jak zrozumiałem druga dobra wiadomość. 16.06 w Józefowie... Czyli widzimy sie 09.06 na walce Gołoty w Katowicach.:-D Juz ci "grzeję" miejsce hi,hi...:lol:
Hehe :) Kto wie. Samochód już naprawiłem, nie było drogo. Diablo miał rację - przed walką mówił mi, że to pewnie wąż za turbiną rozerwało :) Tylko podetnij ten podest ringu. Nie musi być głęboko, wystarczy na nas dwóch ;)
step.tom
04-06-2007, 01:23
Tylko podetnij ten podest ringu. Nie musi być głęboko, wystarczy na nas dwóch ;)
Załatwione;-)
LPR się nie zgadza ;)
A co do fotki, to bardzo mi się podoba. Swoją drogą Saleta to chyba niezła parówka, ciągle baty dostaje ;)
fotka jest fajna, oddaje dramatyzm 30-sto sekundowej walki, Saleta chyba podpisał kontrakt z "Teleexpresem" na szybkie walki i przebił Gołotę (52 sekundy z Brewsterem i 90 sek. z Lewisem), TV jednak wymusza tempo....cud że zdążył "zastygnąć" dla fotoreporterów...:) Przemku...dziękujemy...:)
Bardzo fajna fotka, gratulacje. MMA jest super :)
Pyetya masz jakies jeszcze fotki z tych walk? Szkoda ze nie moge byc dzisiaj na gali boksu w katowicach, niestety praca. A tak swoja droga to nawet nie wiedzialem ze Saleta juz stoczyl jakis pojedynek w MMA, gdzie mozna cos wiecej na ten temat poczytac albo zobaczyc?
GoracyKubek
09-06-2007, 21:58
Pyetya masz jakies jeszcze fotki z tych walk? Szkoda ze nie moge byc dzisiaj na gali boksu w katowicach, niestety praca. A tak swoja droga to nawet nie wiedzialem ze Saleta juz stoczyl jakis pojedynek w MMA, gdzie mozna cos wiecej na ten temat poczytac albo zobaczyc?
np TU (http://www.youtube.com/watch?v=IpSFY4KjX50)
dobra fota...minimalnie podostrzyłbym...:)
fotka super... saleta zaś, niech opowiada o swojej waleczności w wywiadach...
fotka jest fajna, oddaje dramatyzm 30-sto sekundowej walki, Saleta chyba podpisał kontrakt z "Teleexpresem" na szybkie walki i przebił Gołotę (52 sekundy z Brewsterem i 90 sek. z Lewisem), TV jednak wymusza tempo....cud że zdążył "zastygnąć" dla fotoreporterów...:) Przemku...dziękujemy...:)
Walke widziales czy tylko o niej slyszales ? Chyba to drugie bo nie trwala 30 sekund.
Fakt faktem Przemek niewiele (nic) nie pokazal ... ale to nie znaczy ,ze trzeba wypaczac czas w jakim zostal zaduszony zza plecow ( mata leo)
Organizatorzy nie spodziewali sie ,ze Malkhasyan "wejdzie w nogi" .... wszedl .... Saleta musi solidnie sie zabrac za trening bjj , zapasow ... bo inaczej pozostale 3 walki beda wygladaly podbnie.
Pozdro
zajmuję się tym na codzień aczkolwiek w innej formule, czy trzydzieści czy trzynaście to bez znaczenia, nie można wystartować w nowej formule mając 39 lat, bo nic nie stoi w miejscu tym bardziej SW...wszystko sie rozwija...moim zdaniem powinien zająć się parę lat wcześniej startami w ciężkim k-1, bo tam była słabsza konkurencja przez kilka lat i płacili już niezłe pieniądze i on miałby szanse...dziś już jest po ptakach....
pozdrawiam
GoracyKubek
16-06-2007, 22:25
Organizatorzy nie spodziewali sie ,ze Malkhasyan "wejdzie w nogi" .... wszedl .... Saleta musi solidnie sie zabrac za trening bjj , zapasow ... bo inaczej pozostale 3 walki beda wygladaly podbnie.
Pozdro
jak to sie nie spodziewali ? przeciez to bylo oczywiste... zapasy i submission wrestling (lub jak kto woli submission fighting) zdecydowanie musi zaczac trenowac jesli chce udanego rewanzu.
w następnej walce dadzą mu leszcza i sobie odrobi bilans...
no i nie będzie następnej walki - Przemek wycofuje się definitywnie, tym razem na serio, nie na potrzeby akcji "teraz się wycofuję = szum wokół mnie + mój wielki powrót = kolejny szum wokół mnie". Chłopicho oddaje nerkę córce, co eliminuje go ze sportu zawodowego (nawet biorąc pod uwagę, że nie zachował się jak profesjonalista na KSW). Mam nadzieję, że operacja pójdzie dobrze.