Zobacz pełną wersję : Zmiana D3200 na model z uchylnym, obrotowym wyswietlaczem
Witam, tak jak w temacie, planuje zmienić mojego D3200 na jakis model wyzej, zalezy mi uchylnym obrotowym wyswietlaczu oraz na tym, aby nie tracic na parametrach.
Czyli reasumujac taki D3200 z moze nawet lepszymi parametrami + uchylny, obrotowy wyswietlacz. Bez dokladania duzej ilosci kasy.
Dziekuje z gory,
Pozdrawiam
Tutaj zdaje się seria D5xxx posiada uchylny wyswietlacz i CHYBA najnowszy z serii D7xxx - ale tu już raczej trzeba dużo dołożyć w stosunku do D3200. Więc pozostaje któryś z D5xxx
Tutaj zdaje się seria D5xxx posiada uchylny wyswietlacz i CHYBA najnowszy z serii D7xxx - ale tu już raczej trzeba dużo dołożyć w stosunku do D3200. Więc pozostaje któryś z D5xxx
Co powiesz o modelu D5300 ? jest troche bardziej rozbudowany od D3200 i ma uchylny wyswietlacz, nowy z *******kami okolo 2600 zl (d5300), uzywka body nawet 1500-1800 zl, wiec pewnie z 500 zl bym musial dolozyc sprzedajac d3200, oplacalna transakcja?
D5300 to najtańszy aparat z wymaganym ruchomym ekranem, więc nie masz wiele do wyboru, a parametrami matrycy co przełoży się na jakość i użyteczne iso nie ustępuje nowszym modelom w tej serii, więc śmiało możesz brać.
Nowy D5300 w sklepach jest od 1987zł w polskiej dystrybucji.
D5300 to najtańszy aparat z wymaganym ruchomym ekranem, więc nie masz wiele do wyboru, a parametrami matrycy co przełoży się na jakość i użyteczne iso nie ustępuje nowszym modelom w tej serii, więc śmiało możesz brać.
Nowy D5300 w sklepach jest od 1987zł w polskiej dystrybucji.
Ok, dziekuje, o to mi chodzilo wlasnie.