Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] The wooden bridge.
Witam!
Kwadrat ode mnie :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2017/04/D7200800_aawxrxe-1.jpg
źródło (http://s2.ifotos.pl/img/D7200-800_aawxrxe.jpg)
Jedno naświetlanie + szara połówka + polar
Nikon d7200, sigma 10-20mm f/3.5
Zapraszam i pozdrawiam
Bardzo się podoba.
Brawo.
Bardzo się podoba.
Brawo.
Fajnie, że wpadło [emoji6] dziękuję za wizytę i dobre słowo, pozdrawiam [emoji3]
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Mnie się podoba, fajne światełko, kompozycja... :)
Bardzo się podoba, wszystko zagrało, światełko, obróbka, warunki. Brawo!
wojtekd3
28-04-2017, 12:14
Mnie też podoba się światło, ładnie ułożony kadr, tylko odnoszę wrażenie, że pomost był mocno naciągany w prawy dolny róg. Nie pasują mi te skośnie ułożone deski.
Dziękuję za opinię, co do naciągania pomostu... nic takiego nie miało miejsca, po lewej stronie miałem bardzo dużą łódź, która nie pasowała mi w ułożeniu obrazka (stemplować etc. nie chciałem z uwagi na rozmiary), przesunąłem obiektyw w prawo, przy tym starając się zachować symetrię. Deski - przy ogniskowej 10mm z automatu poszły w skos i była to świadoma decyzja ale rozumiem, że może to komuś przeszkadzać :) pozdrawiam
tbogdanowicz
28-04-2017, 13:53
Ten skos sprawa że Twoje zdjęcie wyróżnia się na tle wielu innych pomostów. Byłem przekonany że to zabieg celowy :-).
Bardzo dobrze to ułożyłeś w kadrze do tego kolorki nieba jakie lubię.
Ten skos sprawa że Twoje zdjęcie wyróżnia się na tle wielu innych pomostów. Byłem przekonany że to zabieg celowy :-).
Bardzo dobrze to ułożyłeś w kadrze do tego kolorki nieba jakie lubię.
Czasem trzeba coś "przekręcić" żeby było inaczej [emoji3] dziękuję za odwiedziny i pozytywne słowo [emoji3] pozdrawiam
niemożliwe przecież ta sigma zdjęć nie robi ;-)
niemożliwe przecież ta sigma zdjęć nie robi ;-)
Sigma nie[emoji16]