Zobacz pełną wersję : Zabawa w RAWki nr 140 - NO LIMIT
siemalysy
17-04-2017, 22:35
Siemanko :-)
Tak się złożyło, że święta zmierzają ku końcowi. Natomiast u nas święta potrwają jeszcze co najmniej kilka dni :-) Złożyło się tak, że przed nami edycja specjalna oznaczona numerem 140 :-) Pamiętajcie, że to edycja specjalna, a więc wszystkie chwyty dozwolone. Można łączyć zdjęcia, dodawać offce, 'fotoszopić' i w ogóle wszystko można :-D Natomiast jeżeli ktoś nie czuje takiej potrzeby to takiego wymogu nie ma ;-)
Można podejrzeć poprzednie specjalne edycje żeby zorientować się jak to wyglądało wcześniej (#120 - No limit (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=276393)) :-)
W tej edycji nie jest wymagany plik XMP
REGULAMIN: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=217031
Termin nadsyłania prac mija 24.04.2017 o godzinie 22:00 (poniedziałek)
Głosowanie i komentarze w odrębnym wątku
Wyłonienie zwycięzcy, lub dogrywka (1 dzień)
Autorami RAWów są: tbogdanowicz(1) notdot(2) dannywrocek(3) grzehuu(4)
Pliki RAW i DNG do ściągnięcia;
https://www.dropbox.com/sh/c113f5ka2jkatg6/AABHEH5rokvBtNFYp6HzMhi9a?dl=0
Gdyby były problemy z pobraniem plików proszę o kontakt.
Oczywiście zdjęcia tytułujemy swoim nickiem :-)
Obrobione pliki wysyłamy na maila
[email protected]
1
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://images86.fotosik.pl/118/5dea94fb98b6f263.jpg)
Wybrałem coś łatwego, bo nie mam doświadczenia w tej zabawie. Myślę że powinno być mnóstwo różnych interpretacji :-)
Pozdrawiam Tomek :-)
2
źródło (https://images86.fotosik.pl/118/a2f1197771b73149.jpg)
Życzę powodzenia :-)
3
źródło (https://images86.fotosik.pl/118/58548566e6735836.jpg)
Taki tam pstryk uczyniony w trakcie szukania wrocławski krasnoludków z moimi Córeczkami (kto jeszcze ich nie szukał, zachęcam serdecznie; mnożą się szybciej, niż mogłoby się wydawać). Można z nim zrobić wszystko, na co komu przyjdzie ochota, z jednym tylko zastrzeżeniem: zostawcie mu ten jego instrument :)
4
źródło (https://images85.fotosik.pl/117/0b62929f56a7a4aa.jpg)
Pozdrawiam
Grzehuu
Nasza galeria zrobiona przez użytkownika clusca: https://www.flickr.com/photos/nikoniarze/
Miłej zabawy :D
(...)
Można podejrzeć poprzednie specjalne edycje żeby zorientować się jak to wyglądało wcześniej (#120 - No limit (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=276393)) :-)
(...)
ha ha ha
mega prace - uśmiałem się
a co do obecnych prac (RAWkuf) widzę, że moja "rua" pasuje tu idealnie :>
buuuu
sprzeciw
nie grzechuu tylko grzehuu :P
a tak to siemalysy wypas pościk - podnosisz poprzeczkę ;)
pumeeque
17-04-2017, 22:47
Ładne zdjęcia (szczególnie 2 i 3) :)
Przeglądam prace z poprzedniego no limit... no, poszaleli :D
siemalysy
17-04-2017, 22:48
...
buuuu
sprzeciw
nie grzechuu tylko grzehuu :P
Przepraszam za pomyłkę. Już poprawione ;-)
pumeeque
17-04-2017, 23:07
Mam pewną koncepcję i zaczęłam działać :)
A propos, kolejna rzecz mnie zachęca do ponownej wizyty we Wrocławiu :)
Trzeba będzie w tym roku się znów wybrać.
siemalysy
18-04-2017, 06:43
Mam pewną koncepcję i zaczęłam działać :)
...
Super :-) Działaj, działaj, a jak skończysz robota na.skrzynkę :-)
Siemanko z rana ?
Ostry600
18-04-2017, 07:06
Rura jest genialna. Bardzo mi tutaj pasuje :)
tbogdanowicz
18-04-2017, 09:41
Teraz zobaczyłem że napisałem tutaj zamiast w TEMATYCZNYCH :-).
Do nowego tematu mam coś w szufladzie, tutaj dopiero będę kombinował :-).
Gdyby ktoś był tak dobry i przeniósł lub skasował ...
Ranek po świętach to ciężka pora.
Rura jest genialna. Bardzo mi tutaj pasuje :)
to ostro ;)
btw
to będzie moja kolejna zagadka w zagadkach z serii co to i gdzie to :)
ale cii :P
co do przeróbki
suwaczki w LR czy CR nie sa aż takie trudne w obsłudze - z PS będzie gorzej ;/
ta już trzeba wiedzieć co i jak
widziałem na forum róże inne przeróbki Pe-eSowe - wielu jest tutaj mistrzów w obsłudze tego programu - więc pewnie będą wymiatać ;)
ale co tam
zabawa to zabawa :)
dannywrocek
18-04-2017, 12:35
co do przeróbki
suwaczki w LR czy CR nie sa aż takie trudne w obsłudze - z PS będzie gorzej ;/
ta już trzeba wiedzieć co i jak
ale co tam
zabawa to zabawa :)
Mam dokładnie tak samo :) Ale co tam, raz się żyje (choć potem wstyd trawi się do końca życia, a teraz w internetach nic nie ginie :D ).
siemalysy
18-04-2017, 17:28
Teraz zobaczyłem że napisałem tutaj zamiast w TEMATYCZNYCH :-).
Do nowego tematu mam coś w szufladzie, tutaj dopiero będę kombinował :-).
Gdyby ktoś był tak dobry i przeniósł lub skasował ...
Ranek po świętach to ciężka pora.
Zdarza się :-P Usunąłem tego pomyłkowego posta ;-)
Ps. Nie bać się i brać za rawki bo na skrzynce pustki :-(
Ja już mam pomysł, tylko los mnie rzucił na piwo... ;-)
Ostry600
18-04-2017, 19:11
to ostro ;)
btw
to będzie moja kolejna zagadka w zagadkach z serii co to i gdzie to :)
ale cii :P
Wielki zderzacz hadronów z Cern??
pumeeque
18-04-2017, 19:29
Super :-) Działaj, działaj, a jak skończysz robota na.skrzynkę :-)
Siemanko z rana ?
Hej hej :)
Wyślę, a jakże :))
siemalysy
18-04-2017, 19:53
Hej hej :)
Wyślę, a jakże :))
Liczę na to :-)
A można jedno, bez łączenia, składania i tych innych peesowych zaklęć?
Absolutnie tego nie ogarniam, chyba, że córka pomoże i wklei kota na rurę :mrgreen:
siemalysy
18-04-2017, 20:07
A można jedno, bez łączenia, składania i tych innych peesowych zaklęć?
Absolutnie tego nie ogarniam, chyba, że córka pomoże i wklei kota na rurę :mrgreen:
Nie widzę żadnych przeciwwskazań :-)
^^ ale to będą dwa głosowania (no limit i zwykłe) czy jedno wspólne głosowanie na prace "łączone ze sobą i łączące atrakcje z PS" oraz te "zwykłe na LR zwykle obrabiane"?
;-)
Wielki zderzacz hadronów z Cern??
he he :)
to nie temat od zgadywanek :p
siemalysy
18-04-2017, 20:20
^^ ale to będą dwa głosowania (no limit i zwykłe) czy jedno wspólne głosowanie na prace "łączone ze sobą i łączące atrakcje z PS" oraz te "zwykłe na LR zwykle obrabiane"?
;-)
Za dobrze by było. Będzie jedno głosowanie. Jest to edycja specjalna czyli no limit. Ale jeżeli ktoś nie ma np. w czym obrobić składaka czy coś tam innego zaszaleć to można wysłać wersję obrobiona w tradycyjny sposób. Pisałem to w pierwszym poście: :-)
...
Pamiętajcie, że to edycja specjalna, a więc wszystkie chwyty dozwolone. Można łączyć zdjęcia, dodawać offce, 'fotoszopić' i w ogóle wszystko można :-D Natomiast jeżeli ktoś nie czuje takiej potrzeby to takiego wymogu nie ma ;-)
...
pumeeque
18-04-2017, 20:30
No, zaczyna to jakoś sensownie wyglądać...
Teraz kosmetyka :)
siemalysy
18-04-2017, 23:18
Tak na koniec dnia ruszyło się coś na skrzynce :-) Jedną sztukę już mamy, ale co to jest jedna... Czekam na więcej :-D
Moje poszło - postanowiłem wykorzystać tylko te 4 zdjęcia bez dodatkowych zewnętrznych grafik. Wyszło jak wyszło. LR/PS używam tylko do wywołania/retuszu/wydruku zdjęć. Miałem kilka pomysłów, ale ogrom nauki i roboty, żeby je zrealizować mnie zniechęcił :) Patrząc na ostatnią edycję No-LIMIT to raczej nie błysnąłem
Ostry600
19-04-2017, 09:30
Woow davidoz chyba zarwałeś nockę dla Rawka. Ja też posłałem moja wizję.
Ostry600 ... radość pomieszkiwania w innej strefie czasowej :)
Ostry600
19-04-2017, 10:59
hahahah. Faktycznie. Zapomniałem ze ty nie mieszkasz tylko livingujesz w USA :)
- - - - kolejny post - - - - - -
Czyli teraz zarywasz nockę tak?? Czy nie jest u ciebie 4 rano??
tbogdanowicz
19-04-2017, 17:56
Jak dorwę tego, co dał tak porąbane zdjęcie gór ...
siemalysy
19-04-2017, 18:07
Siemanko :-)
Jak tam idzie Wam zabawa z rawkami? Zdradzę Wam, że na skrzynce cos się ruszyło. Prac jest stanowczo za mało, ale liczę na Was i wierzę w Was :-)
pumeeque
19-04-2017, 18:21
Tak na koniec dnia ruszyło się coś na skrzynce :-) Jedną sztukę już mamy, ale co to jest jedna... Czekam na więcej :-D
Haha czyli pierwsza byłam :D
Po wysłaniu zobaczyłam, że powinnam ciut coś inaczej zrobić, ale trudno, i tak źle nie jest :)
siemalysy
19-04-2017, 18:29
Haha czyli pierwsza byłam :D
Po wysłaniu zobaczyłam, że powinnam ciut coś inaczej zrobić, ale trudno, i tak źle nie jest :)
Możesz jeszcze zmienić i wysłać na skrzynkę :-) Dopóki piłka w grze :-P
pumeeque
19-04-2017, 19:11
Możesz jeszcze zmienić i wysłać na skrzynkę :-) Dopóki piłka w grze :-P
Kilka poprawek na poziomie molekularnym i wyślę :)
Może nikt by nie zauważył, ale by mnie gryzło :D
Za dobrze by było. Będzie jedno głosowanie. Jest to edycja specjalna czyli no limit. Ale jeżeli ktoś nie ma np. w czym obrobić składaka czy coś tam innego zaszaleć to można wysłać wersję obrobiona w tradycyjny sposób. Pisałem to w pierwszym poście: :-)
A ok
Ale co najgorsze musiałem przeinstalować system i nie mam na razie dostępu do LR ;-)
a pomysł mam nawet całkiem fajny (tak mi się przynajmniej wydaje)
siemalysy
19-04-2017, 19:28
notdot całe szczęście, że zostało jeszcze sporo czasu ;-) Zdążysz zainstalować Lr, obrobić rawa i wysłać go na skrzyneczkę :-P
pumeeque
19-04-2017, 19:39
Poprawione, wysłane :)
dannywrocek
19-04-2017, 20:29
Ja właśnie zasiadam :) Zobaczymy co mi wyjdzie, bo aż sam jestem ciekaw :)
siemalysy
19-04-2017, 20:31
dannywrocek postawa godna pochwały :-) Ja mam ciężki tydzień i mam taki plan żeby w weekend zająć się tym tematem ;-)
pumeeque
19-04-2017, 20:36
Ciekawe, ile będzie prac i jak bardzo różne pomysły :)
Jak dorwę tego, co dał tak porąbane zdjęcie gór ...
he he
spoczko
góry jak góry
:>
fajne są
tbogdanowicz
19-04-2017, 22:01
dannywrocek postawa godna pochwały :-) Ja mam ciężki tydzień i mam taki plan żeby w weekend zająć się tym tematem ;-)
Wyobraź sobie że miałem podobny plan.
Ale dzisiaj po pracy miałem takiego doła, że uznałem że muszę coś zrobić dla zabawy.
W najbliższych dniach się okaże czy na pewno, ale chyba firma już mi zaplanowała czas do połowy lipca i później od połowy sierpnia do połowy września :-(.
he he
spoczko
góry jak góry
:>
fajne są
Ale to niebo, zaniebieszczenie szczytów i te mgły zasłaniające Rawkę i wszystko co w tle za Połonina Wetlińską ... Ja go jeszcze dorwę ... :-).
I wiem co mu zrobię!!! Każę mu obrabiać moje zdjęcia :twisted:!!!
siemalysy
19-04-2017, 22:44
Tak na zakończenie dnia stan aktualny powiększył się o 1 sztukę ;-) Ale mi ciągle MAO...
Wyobraź sobie że miałem podobny plan.
Ale dzisiaj po pracy miałem takiego doła, że uznałem że muszę coś zrobić dla zabawy.
W najbliższych dniach się okaże czy na pewno, ale chyba firma już mi zaplanowała czas do połowy lipca i później od połowy sierpnia do połowy września :-(.
...
Nie ma chyba nic gorszego jak ktoś nam planuje najbliższą przyszłość w taki sposób, w jaki tego nie chcemy :-( Trzymaj się mocno...
dannywrocek
20-04-2017, 08:38
Wczoraj trochę "podłubałem". Efekt nawet nawet (jak dla mnie :) ). Ale postanowiłem dać mu (tzn. temu efektu) poleżakować :) Może coś dziś dodam, coś odejmę ;)
tbogdanowicz: coś na poprawienie samopoczucia :)
https://www.youtube.com/watch?v=8IjWHBGzsu4
tbogdanowicz
20-04-2017, 09:05
Siedzę i tworzę dokumenty dla osób, które będą wizytować firmę w której pracuję w ramach audytu "due diligence".
Mój pracodawca pozbywa się jednego z wydziałów i jest kilku chętnych do kupna. Będą przyjeżdżać kolejno i zawracać głowę, dla tego najbliższe tygodnie mam już zaplanowane.
DO tego, prawdopodobnie pod koniec lata, przyjedzie inspekcja z jednego z organów kontroli państwowej. Chcieli w maju, ale w związku z sytuacją poprosiliśmy ich o przesunięcie, bo się nie rozerwiemy. Czekamy na podanie nowej daty, ale wstępnie ma to być przełom sierpnia i września. Jak napiszą że przyjadą w sierpniu, to urlopów nie będzie :-(. Gdyby jeszcze była jakaś rekompensata pozwalająca na wyjazd w ciepłe miejsce jesienią...
Wczoraj trochę "podłubałem". Efekt nawet nawet (jak dla mnie :) ). Ale postanowiłem dać mu (tzn. temu efektu) poleżakować :) Może coś dziś dodam, coś odejmę ;)
tbogdanowicz: coś na poprawienie samopoczucia :)
https://www.youtube.com/watch?v=8IjWHBGzsu4
Dzięki.
Zaz posłucham chętnie, ale trochę później, bo wracam do pracy.
Ostry600
20-04-2017, 09:20
To ja nieśmiało zaproponuje wyjazd na Nasz zlot w ramach rekompensaty :) Wystarczy go tylko zorganizować:)
dannywrocek
20-04-2017, 09:43
To ja nieśmiało zaproponuje wyjazd na Nasz zlot w ramach rekompensaty :) Wystarczy go tylko zorganizować:)
Jeśli będzie we Wrocławiu, to moge pomóc w jego organizacji :)
Ostry600
20-04-2017, 11:45
Myślałem o Gdańsku lub Wrocławiu. Oba miasta dobrze znam i oba mają ogromny potencjał. W Gdańsku dodatkowym atutem jest morze. Wrocław z kolei może być bardziej dogodną lokalizacją dla większości a poza tym Odra i setki mostów, Ostrów i nigdy nie zasypiajacy rynek... a poza tym dannywrocek który pomoże w organizacji:)
Wiecie że Wrocław jest podobno trzecim miastem Europy pod względem ilości mostów zaraz po Amsterdamie i Venecji:)
dannywrocek
20-04-2017, 11:56
Wstepnie mogę zadeklarować swoją osobę w charakterze przewodnika i "oprowadzacza" :) Mogę także zaproponować plenery (myślę, że Wrocław jest dość różnorodny pod tym względem i każdy znajdzie coś dla siebie). Oczywiście doradztwo gastronomiczno-hotelarskie także wchodzi w grę. W każdym razie, kiedy wykrystalizuje się już w pełni idea pleneru (czy też zjazdu) i powstaną konkretne potrzeby, a miejscem będzie Wrocław, chętnie pomogę w organizacji :)
Ostry600
20-04-2017, 12:52
Bardzo się cieszę bo to wreszcie jakąś konkretna propozycja. Fajnie jakbyście się wszyyyyscy wypowiedzieli na temat wyboru miejsca (oczywiście wszyscy chetni) bo to wydaje się łatwiejsze niż wybór terminu. Od czegoś trzeba zacząć.
pumeeque
20-04-2017, 20:25
Wrocław... ostatnio w 2015 byłam. Trzeba pomyśleć o ponownym odwiedzeniu, ale to kawał drogi :)
Myślę ewentualnie o drugiej połowie roku.
dannywrocek
20-04-2017, 21:03
No i moja praca poszła :) siemalysy vel Kierownik Junior :) Dajcie znać, czy doszło, bo automat milczy jak zaklęty :)
tbogdanowicz
20-04-2017, 21:08
Wrocław... ostatnio w 2015 byłam. Trzeb pomyśleć o ponownym odwiedzeniu, ale to kawał drogi :)
Co Ty opowiadasz. Masz autostradę a później ekspresówkę.
W zeszłym roku byłem w górach stołowych, w które można skoczyć z Wrocławia:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=275864&highlight=
Podróż z Lublina (przerwą by dzieci wyprostowały nogi, zjadły i skorzystały z toalety) zajęła mi prawie 9 godzin. Nikomu to nie przeszkadzało. Ważne by się dobrze bawić :-)
pumeeque
20-04-2017, 21:17
Co Ty opowiadasz. Masz autostradę a później ekspresówkę.
Mało mi to ułatwi podróż pociągiem :D
dannywrocek
20-04-2017, 21:44
To wsiadasz w pendzyline i ani się obejrzysz, Wrocław :)
Ostry600
20-04-2017, 22:04
Wrocław... ostatnio w 2015 byłam. Trzeba pomyśleć o ponownym odwiedzeniu, ale to kawał drogi :)
Myślę ewentualnie o drugiej połowie roku.
Czyli rozumiem, że można Cię wpisać na listę :) Wirtualną listę :)
Polska mały kraj a z Wawy do Wrocławia rzut beretem :)
Poza tym pociągiem się kulniesz. Superrrr. W liceum jeździłem co 2 tygodnie z Dęblina do Bielska w piątek i z powrotem w niedzielę. Nakulałem tyle kilometrów to i ty dasz radę :)
pumeeque
20-04-2017, 22:05
To wsiadasz w pendzyline i ani się obejrzysz, Wrocław :)
Wiem, bodajże 3,5h. Kiedyś jechałam ok 6h Odrą (przez Katowice itp). Pendolino omija ten zakątek :)
Na szczęście pendo są tak ustawione, że mogę swobodnie obrócić jednego dnia (pierwszy z Warszawy po 5) i bodajże powrotny jest po 21 na Wschodnim :)
Czyli rozumiem, że można Cię wpisać na listę :) Wirtualną listę :)
Polska mały kraj a z Wawy do Wrocławia rzut beretem :)
Nieco silniejszy rzut, ale tak :D
Można, na bardzo wirtualną :)
Ostry600
20-04-2017, 22:06
A może cię kolega tbogdanowicz po drodze zgarnie jak będzie jechał na ciężko zasłużony odpoczynek :)
pumeeque
20-04-2017, 22:10
A może cię kolega tbogdanowicz po drodze zgarnie jak będzie jechał na ciężko zasłużony odpoczynek :)
Zobaczymy, co czas przyniesie :)
Ciekawe, jak tam fotoszopki :D Dziś na swoją spojrzałam i nie ma katastrofy :D
Ostry600
20-04-2017, 22:11
Czyli mamy już całkiem poważną listę zjazdową:)
Wygląda ona tak:
1. dannywrocek
2 pumeeque
3.Ostry600
Kto następny??
Czarna_Offca
20-04-2017, 22:25
Ja jeśli to będzie Gdańsk :-)
Offca, wsiadaj w kajak, wzdłuż brzegu do Świnoujścia, Szczecin, Odrą pod prąd i jesteś we Wrocku. :p
Ostry600
20-04-2017, 22:43
Offca w kajaku;) tego jeszcze nie było chociaż Dex na bank by coś takiego znalazł (gdyby tylko uciekł z piwnicy) :)
O właśnie, Dex. Ma ktoś jakieś dojścia w Formozie? Pasuje chłopa z tej offczanej piwnicy wyciągnąć...
dannywrocek
20-04-2017, 22:52
O właśnie, Dex. Ma ktoś jakieś dojścia w Formozie? Pasuje chłopa z tej offczanej piwnicy wyciągnąć...
Może sami ruszymy na ratunek. W końcu Wełniaczek wszystkich nas tym batożkiem nie wyćwiczy :)
Tylko jeszcze frogi potrzebny. Wsparcie Płonącego Łańcucha Krowiaka może się przydać.
Ostry600
20-04-2017, 23:00
Jeżeli chodzi o Formoze to słabo ale mam paru kumpli w marynarce. Ciekawe gdzie ta Offcza piwnica. Może z wody da radę jakąś małą salwą:)
Jakiś to pomysł jest.
Tylko żeby ta piwnica się nie zawaliła...
Cała akcja wtedy "lekko" się minie z celem. :p
dannywrocek
20-04-2017, 23:10
Jakiś to pomysł jest.
Tylko żeby ta piwnica się nie zawaliła...
Cała akcja wtedy "lekko" się minie z celem. :p
Ja się obawiam tylko tego, że Dex może już cierpieć na syndrom sztokholmski. I co wtedy? Nawet Płonący Krowiak z frogi na drugim końcu nie pradzi :/
"A to przepraszam"
I w tył zwrot. :p
dannywrocek
20-04-2017, 23:21
"A to przepraszam"
I w tył zwrot. :p
Tylko głupio wyjdzie, jak my już Krowiaka podpalimy, frogiego też, a Dex nie będzie chciał iść, bo lubi Wełniaczkowe batożenie :)
To się poszuka jakiś drechów/meneli i tam frogiego z łańcuchem wypuścimy.
Ostry600
20-04-2017, 23:26
W sumie możesz mieć rację Danny. Ale poradzimy. Można go przecież siła i z tego syndromu powolutku leczyć:)
No chyba że sama go wypuści
To się poszuka jakiś drechów/meneli i tam frogiego z łańcuchem wypuścimy.
Hahahaha. Z łańcuchem może da radę. W pasuje się w towarzycho:)
Można go przecież siła i z tego syndromu powolutku leczyć:)
Znaczy co? Dexa w kaftan i prądem jak tylko na wizerunek Offcy zareaguje?
Ostry600
20-04-2017, 23:28
To tylko jedna z wielu pięknych metod. Zresztą jako specjalista od terapii młotkiem wiesz najlepiej:)
Jestem fanem nowych metod i technologii.
Jakoś ten prąd mi bardziej pasuje.
No i nie zmacha się człowiek tyle. :D
Ostry600
20-04-2017, 23:34
To fakt. Prąd super sprawa. Mam taką fajną latareczkę z taserkiem:) kiedyś kolega ją na mnie przetestował. Wrażenie pierwsza klasa. Wyleczy go szybko - daje głowę:)
Ostry600
Coś takiego? :p
https://youtu.be/AXHFnVHN_VM?t=45
Ostry600
20-04-2017, 23:40
Działa dokładnie tak. Ból i szok połączony z niedowierzaniem że boli aż tak bardzo:)
http://www.protarget.com.pl/product-pol-790-Latarka-paralizator-Police-1101-PLUS.html
Takie malutkie coś. Polecam
Wygląda fajnie. Tylko ile razy można "strzelić" zanim trzeba będzie ładować?
Ostry600
20-04-2017, 23:49
Nie liczyłem ale wiele. Obskoczylismy dwie kompanie kiedyś i na każdej paru Ludom się dostało :) Całkiem to wydajne.
Jak komuś podciadniesz tak z 2 do 3 sec to uwież że jak wreszcie wstanie to będzie wiał jak głupi. Po takim strzale poprawka jest ostatnia rzeczą jakiej chciałbyś spróbować. To nie jest jak z bacikiem Offcy:)
Wierzę wierzę. Właśnie parę filmików na YT obejrzałem...
Oj chyba sobie kupię taką latareczkę. :p
Ostry600
21-04-2017, 00:17
Tylko żebyś się nie uzależnił od testowania na znajomych bo to naprawdę mile uczucie :)
A tak całkiem serio jak po nocach rozstawiam się ze sprzętem w dziwnych ciemnych zaulkach to mam ją zawsze przy sobie. Trzeba sobie na coś focus ustawić:)
Dobra. Spaduje bo rano punkt 6 mała zaczyna koncert:)
Dobranoc...
Czarna_Offca
21-04-2017, 05:27
Macie ambitne pomysły xD hahaha
Ostry600
21-04-2017, 06:11
Dzień dobry Offco i cała reszto śpiącego jeszcze forum :)
Życzę smacznej kawy !!
tbogdanowicz
21-04-2017, 06:46
Życzę smacznej kawy !!
Kawa to dla mnie?
Za chwile będę pił :-).
Z tym Wrocławiem, to najważniejsza dla mnie będzie data.
dannywrocek
21-04-2017, 06:48
Życzę smacznej kawy !!
Jaki tam śpiący, raczej niewyspany ;-) Dzień dobry :)
tbogdanowicz
21-04-2017, 06:53
Mało mi to ułatwi podróż pociągiem :D
Będę szczery - ostatnio pociągiem przez Polskę, jechałem jak wracałem z lotniska które jest jakieś 10 km od Lublina :-).
Ostry600
21-04-2017, 07:03
Kawa to dla mnie?
Za chwile będę pił :-).
Z tym Wrocławiem, to najważniejsza dla mnie będzie data.
Może uda się dopasować termin między twoimi narzuconymi przez audytorów. Nie ukrywam że chętnie poduczylbym się od Ciebie fotografii miejskich krajobrazów (mają w pamięci fotki z Budapesztu)
tbogdanowicz
21-04-2017, 09:17
Może uda się dopasować termin między twoimi narzuconymi przez audytorów. Nie ukrywam że chętnie poduczylbym się od Ciebie fotografii miejskich krajobrazów (mają w pamięci fotki z Budapesztu)
Wiesz jak to jest - raz w roku to i wąż pierdnie :-).
siemalysy
21-04-2017, 09:54
No i moja praca poszła :) siemalysy vel Kierownik Junior :) Dajcie znać, czy doszło, bo automat milczy jak zaklęty :)
Siema. Praca doszła. Ale nie wiem czemu, ale za każdym razem jest błąd wysłania do Ciebie powiadomienia auto.
A tak w ogóle to siema wszystkim. Wczoraj byłem mało aktywny, ale jakieś choróbsko mnie brało i po pracy poszedłem spać. Dobrze, że już piątek ;-) Jeszcze ok. 6 godzin szkolenia i weekend. Jak idzie Wam praca nad rawkami? Bo na skrzynce bardzo licho z ilością :-(
dannywrocek
21-04-2017, 09:58
Siema. Praca doszła. Ale nie wiem czy mu, ale za każdym razem jest błąd wysłania do Ciebie powiadomienia auto.
Podeślij zwotke na priv, zobaczymy w czym rzecz :) Wysyłam z gmaila na gmaila, więc nie powinni robic problemu :)
thekrycha
21-04-2017, 10:09
Wiem, że zwrotka z googla nie dociera na przykład do yahoo ... Ale jak wysłałeś z gmaila, to ewidentnie Kierownik Cię sabotuje :p ... haha :D
dannywrocek
21-04-2017, 10:45
Wiem, że zwrotka z googla nie dociera na przykład do yahoo ... Ale jak wysłałeś z gmaila, to ewidentnie Kierownik Cię sabotuje :p ... haha :D
Yahoo to znany mi problem :) Borykałem się z nim jeszcze w poprzedniej firmie :) I nie tylko ja :) Są serwisy, gdzie informują, że lepiej użyc do rejestracji innego konta niż w Yahoo, bo może być problem z otrzymaniem maili aktywacyjnych :)
siemalysy
21-04-2017, 14:44
Wiem, że zwrotka z googla nie dociera na przykład do yahoo ... Ale jak wysłałeś z gmaila, to ewidentnie Kierownik Cię sabotuje [emoji14] ... haha :D
Zaraz, zaraz... Jakie sabotuje ? Nic z tych rzeczy...
siemalysy
21-04-2017, 17:49
dannywrocek wracając do tematu potwierdzenia dostarczenia pracy nie mam potwierdzenia, że nie udało się go do Ciebie wysłać. Pomyliłem konta. Przepraszam. Ale na bank dostałeś potwierdzenie o dostarczeniu rawka do edycji. G-mail taką auto odpowiedź realizuje w sposób autorespondera. Gdzieś czytałem (teraz nie mogę teraz tego znaleźć), że w g-mailu taką odpowiedź wysyła raz na 4 dni. Nie wiem czy jest to prawdą. Trzeba by było sprawdzić.
--------------------
Zajrzałem dziś na skrzynkę i bardzo posmutniałem. Weekend będzie raczej smutny :-( Waszych wizji jest bardzo, bardzo mało :-( Wierzę w Was, że coś jeszcze doślecie bo będę miał kiepskie otwarcie :-(
Pozdrawiam Was serdecznie. Życzę miłego weekendu ;-)
Czyli mamy już całkiem poważną listę zjazdową:)
...
Kto następny??
Można edytować :-) Ja też jestem chętny w letnim okresie :-)
Wygląda ona tak:
1. dannywrocek
2 pumeeque
3. Ostry600
4. siemalysy
Fajną pogawędkę sobie urządziliście, a ja byłem nieobecny. Szkoda...
Ostry600
21-04-2017, 18:19
Fajnie się pogadało. Nie powiem. Mam nadzieję że nie masz nam za złe delikatnych dygresji w twoim wontku:)
....i bardzo fajnie ze lista rośnie. To już całkiem poważna lista. Kto następny?
siemalysy
21-04-2017, 18:21
... Mam nadzieję że nie masz nam za złe delikatnych dygresji w twoim wontku:)...
Jakim moim :confused: Toć to nas wszystkich wątek :-P
pumeeque
21-04-2017, 18:30
Ale naskrobaliście :)
Fotoszopki robić, bo jestem ciekawa waszych pomysłów :)
(gdyby tylko uciekł z piwnicy) :)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2017/04/casketcam-2.gif
źródło (http://4thletter.net/wp-content/uploads//casketcam.gif)
siemalysy
21-04-2017, 18:55
Dex wyłonił się z tłumu :-P
dannywrocek
21-04-2017, 19:00
Wow. Dex... Uciekłeś? :D
To podpucha Wełniaczka jest. Na 100% ;-)
siemalysy: grunt,że praca dotarła :-) Dzięki za info :-) Co do plenerku,to ja nie będę mógł od początku do połowy lipca. Zwyczajnie się będę wyjazdowo urlopował,albo opiekował moimi domowymi "czarnymi sotniami" w warkoczykach :-)
siemalysy
21-04-2017, 19:52
Może uda się ustalić termin odpowiadający wszystkim zainteresowanym :-D
Czarna_Offca
21-04-2017, 21:59
Skubany... uciekł mi z piwnicy...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2017/04/6undertaker-2.gif
źródło (http://3.bp.blogspot.com/-AEqcZAcN5oE/VkGkrKqHWqI/AAAAAAAAJgM/u0N7f_VK5xA/s1600/6-undertaker.gif)
Czarna_Offca
21-04-2017, 22:04
Hahaha XD XD
gif
Ciesz się że Cię nie zjarali... ;) :mrgreen:
Ostry600
21-04-2017, 22:52
I chyba zaczynam wierzyć że to prawdziwy Dex chociaż może Offca taka sprytna :)
A termin dopasujemy tylko trzeba ustalić listę wstępnie chociaż zainteresowanych
A termin dopasujemy tylko trzeba ustalić listę wstępnie chociaż zainteresowanych
I ja, i ja. Termin obojętny - i tak nigdy nie mam czasu :mrgreen: Czy trzeba będzie przytachać lustro, czy wystarczy komóra?
PS. Rawek chyba gotów, jak rano sprawdzę i będę tego samego zdania, to wysyłam!
siemalysy
22-04-2017, 00:10
I ja, i ja. Termin obojętny - i tak nigdy nie mam czasu :mrgreen: Czy trzeba będzie przytachać lustro, czy wystarczy komóra?
PS. Rawek chyba gotów, jak rano sprawdzę i będę tego samego zdania, to wysyłam!
Super :mrgreen: Skrzynka czeka na Wasze wizje z otwartymi klapkami :-)
źródło (https://images86.fotosik.pl/127/f799be4994a06441.jpg)
Ostry600
22-04-2017, 07:34
W takim razie teraz lista wygląda tak:
1. dannywrocek
2 pumeeque
3. Ostry600
4. siemalysy
5. gżś
Nie jest źle ale może być lepiej...kto następny??
Czarna_Offca
22-04-2017, 08:39
Ja odpadam :-P
Ostry600
22-04-2017, 09:42
No ej no. Beeeeee. Dlaczego Offco??
Czarna_Offca
22-04-2017, 10:06
Bo wolnego nie dostanę, a bez Dexa się nie rusze... :-P
pumeeque
22-04-2017, 10:53
Jak tam fotoszopki? :)
Dostałem potwierdzenie dotarcia mojej foty z szopy do siemałysej skrzynki. :-D
Ostry600
22-04-2017, 12:21
Bo wolnego nie dostanę, a bez Dexa się nie rusze... :-P
Wiem, że to trudne ale jak byś go na chwilę wypuściła z czeluści piwnicy to mógłby pojechać z tobą :)
W trakcie gotowania obiadu naszły mnie wizje... ;) :mrgreen: :lol:
Rawek prawie gotowy :)
siemalysy
22-04-2017, 13:40
W trakcie gotowania obiadu naszły mnie wizje... ;) :mrgreen: [emoji38]
Rawek prawie gotowy :)
Brawo Ty ? Jak pisałem wczoraj skrzynka czeka na Wasze propozycje ;-)
Brawo Ty ������ Jak pisałem wczoraj skrzynka czeka na Wasze propozycje ;-)
No to poleciał na skrzynkę... ;) :)
siemalysy
22-04-2017, 13:56
No to poleciał na skrzynkę... ;) :)
Git majonez [emoji14]
...kto następny??
Znany jest chociaż przybliżony termin tej randki?
Czarna_Offca
22-04-2017, 15:17
Wiem, że to trudne ale jak byś go na chwilę wypuściła z czeluści piwnicy to mógłby pojechać z tobą :)
Ja go nie trzymam nigdzie xD
Ostry600
22-04-2017, 16:35
Ja go nie trzymam nigdzie xD
Jasne. Wszyscy wiedzą dlaczego zniknął z forum hahahahah
Jasne. Wszyscy wiedzą dlaczego zniknął z forum hahahahah
Może Dex i Czarna_Offca to jedna osoba i dwie osobowości jak Doktor Jekyll i pan Hyde... ;) :)
Ostry600
22-04-2017, 16:42
Znany jest chociaż przybliżony termin tej randki?
No właśnie termin będzie większym problemem jak myślę (choć może mnie miło zaskoczycie) więc postanowiliśmy stworzyć listę "wstępnie zainteresowanych" żeby było z kim termin dogrywać.
Kierownik siemalysy proponował chyba lato jak dobrze pamiętam. gżś pisał, że się dostosuje. Ja też nie będę wybrzydzał więc fajnie będzie wiedzieć do kogo trzeba będzie się dostosować.
Tak to widzę ja - oczywiście każdy może mieć inne zdanie. Jeżeli tak to śmiało
Może Dex i Czarna_Offca to jedna osoba i dwie osobowości jak Doktor Jekyll i pan Hyde... ;) :)
W sumie jest to bardzo prawdopodobne. Czy ktoś widział Dexa?? Jego fotki są jakoś dziwnie niewidzialne :)
siemalysy
22-04-2017, 18:25
Myślę, że w drugiej połowie maja można wstępnie rozmawiać o jakimś terminie, który będzie wszystkim zainteresowanym jak najbardziej odpowiedni :-)
Ps.
Pytam grzecznie i kulturalnie: Gdzie Wasze prace? Na skrzynce hula wiatr bo prac jest jak na lekarstwo :-( Jak tak dalej pójdzie to będę miał lichy debiut :-(
... Jak tak dalej pójdzie to będę miał lichy debiut :-(
Marudzisz... cztery sztuki Ci wysłałem... w zasadzie to "cztery w jednym" ale zawsze to coś ;) :mrgreen:
Czarna_Offca
22-04-2017, 19:30
Brawo ja: teraz przeczytałam, że można offce dodać xD xD hahah
Ostry600
22-04-2017, 19:39
Myślę, że w drugiej połowie maja można wstępnie rozmawiać o jakimś terminie, który będzie wszystkim zainteresowanym jak najbardziej odpowiedni :-)
Rozsądek przemawia przez ciebie młody padawanie ;)
A co Pan frogi myśli o zlocie?? Na liście Cię nie widzę, sprawę pozostawiasz bez komentarza.....
Pytam grzecznie i kulturalnie: Gdzie Wasze prace? Na skrzynce hula wiatr bo prac jest jak na lekarstwo :-( Jak tak dalej pójdzie to będę miał lichy debiut :-(
Może jakiś przeciek z wyników głosowania zmotywuje niezdecydowanych...
Dobra, coś tam skleciłem...
Mistrzostwo to to nie jest, ale...
I powiadomienie dostałem, jakby Kierownik Junior Włochatyinaczej pytał. :p
siemalysy
22-04-2017, 19:47
Dobra, coś tam skleciłem...
Mistrzostwo to to nie jest, ale...
I powiadomienie dostałem, jakby Kierownik Junior Włochatyinaczej pytał. :p
Brawo Ty :-P
Junior Włochatyinaczej :-P Może być też co na bok się czesze :-P
Brawo Ja. :p
Może być. Kierownik-zaczeska też fajnie wygląda. :lol:
siemalysy
22-04-2017, 20:25
Kierownik zaczeska też dołączył do zabawy wysyłając rawka na skrzynkę :-P
Bierzcie przykład :-)
Łubu-dubu, łubu-dubu, itd...
Skąd inąd ciekawe zestawienie kierownictwa: Pożyczka i Wełniasta.
Karniaka dla kierownika-oszczędzamnaszamponie za to że tak późno. :p
Jako kierownik powinieneś świecić (:lol:) przykładem i pierwszy wysłać. :D
Zawsze może Pożyczyć od Wełniastej. :lol:
siemalysy
22-04-2017, 20:31
Spokojna rozczochrana :-P Świecę przykładem przypominając Wam o tym żebyście uzupełniali skrzynkę rawkami :-)
...
Pożyczka?
Pożyczasz włosy z boku na czubek, czyli zaczeska inaczej. :p
Pożyczka?
Się pożycza na górę zza ucha.
siemalysy
22-04-2017, 20:36
:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P
Czarna_Offca
22-04-2017, 20:42
albo pożycza spod pachy....
siemalysy
22-04-2017, 20:57
Dobrze wystarczy :-P Dziękuję za porady :-) A tak gwoli ścisłości: Nie jestem łysy :-P
Ostry600
22-04-2017, 20:58
hahahaha
Na chwilę człowieka dziecko dopadnie a tu kierasa ochrzcili :)
Czarna_Offca
22-04-2017, 21:04
hahahaha
Na chwilę człowieka dziecko dopadnie a tu kierasa ochrzcili :)
pewnie mu teraz łyso :D
siemalysy
22-04-2017, 21:07
No co Wy? Nie jest mi łyso :-)
Czarna_Offca
22-04-2017, 21:09
Przeminęło z Łysym :D
siemalysy
22-04-2017, 21:12
Bo łysy to jest gość :-P
https://www.youtube.com/watch?v=t3CA48eRbMw
Czarna_Offca
22-04-2017, 21:16
hahahaha :D
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2017/04/1326830509_by_epicface_500-2.jpg
źródło (http://fabrykamemow.pl//uimages/services/fabrykamemow/i18n/pl_PL/201201/1326830509_by_epicface_500.jpg)
siemalysy
22-04-2017, 21:26
Można i tak :-)
A tak gwoli ścisłości: Nie jestem łysy :-P
Wiem, wiem. Podroczyć się nie wolno? :p
siemalysy
22-04-2017, 21:45
Wiem, wiem. Podroczyć się nie wolno? :p
Nawet trzeba ;-)
Ostry600
22-04-2017, 21:48
Taka już niedola kierowników. Jeden popadł w alkoholizm, następny wyłysiał. Biedna Offca - teraz kolej na nią :)
Znaczy co? Golimy Wełniastą? :mrgreen:
Czarna_Offca
22-04-2017, 21:58
Znaczy co? Golimy Wełniastą? :mrgreen:
i będzie mi łysooo
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2017/04/byledowiosny-2.jpg
źródło (http://www.blasty.pl/upload/images/large/2016/04/byle-do-wiosny.jpg)
Ale za to ile sweterków z tej wełny będzie można zrobić. ;)
siemalysy
22-04-2017, 23:36
Z tak pokaźnej ilości wełny (http://i1.pudelekx.pl/b6c1239d7495c33df8b6c532e4a097a361c532a6/4-jpg) to nie jeden sweterek można zrobić :-P
Czarna_Offca
23-04-2017, 09:23
Lubie wełniane sweterki ^^ :-D
siemalysy
23-04-2017, 10:22
Siema z rana ? Jak tam idzie zabawa z obróbką? Miłej niedzieli życzę ;-)
pumeeque
23-04-2017, 11:04
Kierowniku, ile już prac? :)
Mam nadzieję, ze moja zaktualizowana doszła.
siemalysy
23-04-2017, 11:12
Kierowniku, ile już prac? :)
Mam nadzieję, ze moja zaktualizowana doszła.
Oczywiscie, że doszła ? A prac mamy bardzo mało...
pumeeque
23-04-2017, 11:39
Szkoda, bo fajna zabawa :)
Niedługo wreszcie będzie można je zobaczyć :D
tbogdanowicz
23-04-2017, 13:06
Oczywiscie, że doszła ������ A prac mamy bardzo mało...
Dycha przekroczona?
siemalysy
23-04-2017, 13:18
O jedną sztukę. Liczę na co najmniej dwie dychy... Jeszcze zostało ok. 33 godzin do końca.
Szkoda, bo fajna zabawa :)
Niedługo wreszcie będzie można je zobaczyć :D
I niestety trzeba będzie wybrać na co głosować...
tbogdanowicz
23-04-2017, 13:43
O jedną sztukę. Liczę na co najmniej dwie dychy... Jeszcze zostało ok. 33 godzin do końca.
Wbrew pozorom, ta wersje może być większym wyzwaniem niż "zwykła" zabawa w RAW'ki, także ja się nie dziwię. Do tego zdjęcia baaardzo średnio :-) pasują do siebie. Co ja akurat uważam za najweselsze w tej zabawie :twisted: ale nie każdy musi mieć podobne zdanie :-).
Wbrew pozorom, ta wersje może być większym wyzwaniem niż "zwykła" zabawa w RAW'ki, także ja się nie dziwię. Do tego zdjęcia baaardzo średnio :-) pasują do siebie. Co ja akurat uważam za najweselsze w tej zabawie :twisted: ale nie każdy musi mieć podobne zdanie :-).
Miałem to samo napisać, jak nie ma ograniczeń, to można się utopić w ilości warstw...
siemalysy
23-04-2017, 13:54
Możliwe, że macie rację :-) Uważam, że zdjecia zaproponowane są dobre i da się coś fajnego wymyśleć :-) Możliwym scenariuszem może być też fakt, że nie każdy dysponuje oprogramowaniem pozwalającym na szaleństwa. Dlatego też zawsze można wybrać jedno ze zdjęć i wywołać normalnego rawa w sposób taki, że nam oddechu zabraknie z zachwytu ;-)
Czarna_Offca
23-04-2017, 15:14
Możliwe, że macie rację :-) Uważam, że zdjecia zaproponowane są dobre i da się coś fajnego wymyśleć :-) Możliwym scenariuszem może być też fakt, że nie każdy dysponuje oprogramowaniem pozwalającym na szaleństwa. Dlatego też zawsze można wybrać jedno ze zdjęć i wywołać normalnego rawa w sposób taki, że nam oddechu zabraknie z zachwytu ;-)
Tak zrobiłam xD
siemalysy
23-04-2017, 15:37
Tak zrobiłam xD
źródło (http://img3.dmty.pl//uploads/201307/1373399120_by_dawid1015_inner.gif)
Czarna_Offca
23-04-2017, 15:38
Aaa dziękować :-D
Jaka cisza... poniedziałek jutro ;) :mrgreen:
siemalysy
23-04-2017, 21:20
Wszyscy nad rawkami pracują ? Ja już wysłałem to oglądam sobie El Clasico :-)
pumeeque
23-04-2017, 21:27
Niestety znów poniedziałek :/
Jest już ponad 10 prac? Już można zacząć odliczanie do końca czasu na wysyłanie :)
Jaki poniedziałek? Niedziela sie jeszcze nie skończyła :-P
siemalysy
23-04-2017, 23:04
Niedziela za 56 minut się kończy ;-) Pozostają niecałe 23 godziny do początku głosowania, a jak wiecie z ilością prac jest bardzo kiepsko :-( Wierzę w Was i liczę na to, że do jutra jeszcze coś doślecie :-)
Czarna_Offca
23-04-2017, 23:12
czyli jeszcze weekend trwa :D
spiritus
23-04-2017, 23:16
Niestety znów poniedziałek :/
Jest już ponad 10 prac? Już można zacząć odliczanie do końca czasu na wysyłanie :)
Ile by nie bylo....zawsze MAO :D
Czarna_Offca
23-04-2017, 23:17
a mówią, że to kobietom jest zawsze mao :D
siemalysy
23-04-2017, 23:19
Kobietom zawsze mało. Słyszą tylko masz, a daj już nie koniecznie :-P
spiritus
23-04-2017, 23:20
a mówią, że to kobietom jest zawsze mao :D
Bo jest :D
Ale chlopy tez maja jakies poszczegolne rodzynki...np mao alkoholu, mao piwa czy tez mao alkoholu :)
siemalysy
23-04-2017, 23:20
Bo jest :D
Ale chlopy tez maja jakies poszczegolne rodzynki...np mao alkoholu, mao piwa czy tez mao alkoholu :)
Zapomniałeś dopisać: Mao kobiet :-P
spiritus
23-04-2017, 23:23
Zapomniałeś dopisać: Mao kobiet :-P
I tak i nie. Jak jestes z kobieta to piwo Ci nie jeczy. Jak pijesz piwo to baba jeczy :/
Kobietom zawsze mało. Słyszą tylko masz, a daj już nie koniecznie :-P
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2017/04/tKeKZrw3T72aQ-1.gif
źródło (https://i.giphy.com/tKeKZrw3T72aQ.gif)
siemalysy
24-04-2017, 09:22
Siema z rana dla tych pracujących i tych odpoczywąjacych :-)
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2016/09/24bd726120_witajce_czlowieki-1.jpg
źródło (http://i1.memy.pl/obrazki/24bd726120_witajce_czlowieki.jpg)
spiritus
24-04-2017, 10:31
Siema z rana dla tych pracujących i tych odpoczywąjacych :-)
A dla tych co ani nie pracuja ani tez nie odpoczywaja? :P
siemalysy
24-04-2017, 12:04
Dla tych też siema z rana ?
spiritus
24-04-2017, 12:16
A no to siema :D
Siema z poludnia:)
siemalysy
24-04-2017, 12:41
Jeszcze 3 godziny, 19 minut i fajrant ?
Czarna_Offca
24-04-2017, 14:10
wolneeeee ^^ yyeaaahhhh ^^
[SIZE=4]
Termin nadsyłania prac mija 24.04.2017 o godzinie 22:00 (poniedziałek)
może zdążę?
:D
siemalysy
24-04-2017, 17:15
może zdążę?
:D
Liczę na to :-) Drogie Panie i drodzy Panowie. Zostało kilka godzin do końca. Od wczoraj nic nowego na skrzynce się nie pokazało :-( Brać się do roboty bo rawki fajne, można się pobawić :-P
Taaa, na jednym widać Rawki, a na reszcie: ładne kwiatki, w rurę krasnala...
pumeeque
24-04-2017, 18:05
Dobry dzień :)
Odliczamy do wyjawienia prac i głosowania :)
siemalysy
24-04-2017, 18:11
Oczekiwanie wzmaga pożądanie zobaczenia limitowanej serii obrobionych zdjęć :-P
... w rurę krasnala...
No właśnie... w rurę je w rurę... ;) :mrgreen:
Czarna_Offca
24-04-2017, 19:22
Co za ludzie... rurę chcą wsadzić w krasnala...
Kwiatki w rurę, rurę w górę... ;) :lol:
pumeeque
24-04-2017, 20:28
Oczekiwanie wzmaga pożądanie zobaczenia limitowanej serii obrobionych zdjęć :-P
Prawda, prawda :)
1h32min :D
tbogdanowicz
24-04-2017, 21:24
Już za chwileczkę, już za momencik... :-).
Coś wysłałem, ale nie do końca to co chciałem
niestety komputery to jest okropność, szczególnie gdy nie działają :D
pumeeque
24-04-2017, 22:17
Bam, 22:17 :D
siemalysy
24-04-2017, 22:21
Zapraszam do głosowania w tym wątku (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=281296&p=3840247#post3840247):-)