Zobacz pełną wersję : Dell aku - czy to tylko serwis ?
więc - laptop ma ok miesiąca, praca na baterii pokazuje 2664 godziny, a aku od stara nie podpinałem, nic nie zanika podczas korzystania z aku, po podpięciu do sieci wyświetla info "ładowanie" ale pokazuje 100% naładowania i nie świeci się kontrolka ładowania - czy pozostaje serwis, czy może jakieś ustawienia ?
A co sie dzieje jak bateria sie rozladuje??
Popracuj trochę dłużej na baterii, zrestartuj go i sprawdź jaki stan baterii pokazuje BIOS.
chyba to była jednorazowa zawiecha ? - dałem mu pracę tylko na aku i bez ostrzeżenia po pewnym czasie się wyłączył, po podłączeniu do ładowania, wszystko wróciło do normy - na razie ?
Może potrzebowała "restartu" :) obserwuj jak się będzie zachowywała... laptop nowy, więc na gwarancji... ale o ile dobrze pamiętam na baterie gwarancja jest chyba tylko 6 miesięcy.
BIOS aktualny ?? Nie piszesz jaki model... może były jakieś aktualizacje do niego.
wszystko aktualne, na razie działa :), Dell trafił do mnie po nie udanej próbie z Lenovo :(