Zobacz pełną wersję : Jaki lab?
Cześć!
Wiem, że nie raz był taki temat, ale szukam nowego labu. Przez prawie dwa lata korzystałam z jednego i byłam bardzo zadowolona, ale czas realizacji ostatnich zamówień przekraczał wszelką normę :P
Polećcie dobry lab, w którym oprócz wydruku zdjęć będę mogła zrobić nadruk na dvd i obraz na płótnie.
Do nadruku na DVD polecam sobie kupić drukarkę np Canon iP7250, tusze zamienniki kosztują kilka zł sztuka, mają inną barwę ale do nich ściąga się profil dla drukarki i jest ok. Wydrukujesz sobie tyle płyt ile zechcesz. Labu Ci nie polecę bo nie jestem z Poznania :)
DaroD300S
30-03-2017, 13:06
Do nadruku na DVD polecam sobie kupić drukarkę np Canon iP7250, tusze zamienniki kosztują kilka zł sztuka, mają inną barwę ale do nich ściąga się profil dla drukarki i jest ok. Wydrukujesz sobie tyle płyt ile zechcesz. Labu Ci nie polecę bo nie jestem z Poznania :)
Mógłbyś rozwinąć temat profilu do zamienników ?
Miesiąc temu kupiłam drukarkę Brothera :mrgreen: Szkoda, że nie wiedziałam, że domowe drukarki mają taką opcję. A jeśli chodzi o lab, to wcześniej korzystałam z wysyłkowego. Od ponad roku nie mieszkam w Poznaniu :)
Mógłbyś rozwinąć temat profilu do zamienników ?
Jak drukujesz zamiennikami to kolory mają inne barwy, załatwia sprawę profil dla drukarki który można pobrać z neta. Ja korzystam z oryginałów, kumpel kupuje zamienniki i ma profil, jak dostane źródło to podlinkuję.