PDA

Zobacz pełną wersję : Jaki lab?

agik
30-03-2017, 09:10
Cześć!

Wiem, że nie raz był taki temat, ale szukam nowego labu. Przez prawie dwa lata korzystałam z jednego i byłam bardzo zadowolona, ale czas realizacji ostatnich zamówień przekraczał wszelką normę :P

Polećcie dobry lab, w którym oprócz wydruku zdjęć będę mogła zrobić nadruk na dvd i obraz na płótnie.

Aeon88
30-03-2017, 11:41
Do nadruku na DVD polecam sobie kupić drukarkę np Canon iP7250, tusze zamienniki kosztują kilka zł sztuka, mają inną barwę ale do nich ściąga się profil dla drukarki i jest ok. Wydrukujesz sobie tyle płyt ile zechcesz. Labu Ci nie polecę bo nie jestem z Poznania :)

DaroD300S
30-03-2017, 13:06
Do nadruku na DVD polecam sobie kupić drukarkę np Canon iP7250, tusze zamienniki kosztują kilka zł sztuka, mają inną barwę ale do nich ściąga się profil dla drukarki i jest ok. Wydrukujesz sobie tyle płyt ile zechcesz. Labu Ci nie polecę bo nie jestem z Poznania :)
Mógłbyś rozwinąć temat profilu do zamienników ?

agik
31-03-2017, 08:16

Miesiąc temu kupiłam drukarkę Brothera :mrgreen: Szkoda, że nie wiedziałam, że domowe drukarki mają taką opcję. A jeśli chodzi o lab, to wcześniej korzystałam z wysyłkowego. Od ponad roku nie mieszkam w Poznaniu :)

Aeon88
31-03-2017, 12:46
Mógłbyś rozwinąć temat profilu do zamienników ?

Jak drukujesz zamiennikami to kolory mają inne barwy, załatwia sprawę profil dla drukarki który można pobrać z neta. Ja korzystam z oryginałów, kumpel kupuje zamienniki i ma profil, jak dostane źródło to podlinkuję.