Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Kampinos-Duchna droga

basket
17-03-2017, 22:30
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.fmix.pl/zdjecie/5134984/dscf9227-edit-edit-edit/rozmiar/2)

maniak666
17-03-2017, 23:23
Ajajaj- jak mi się to podoba.
Ale jak lubię ramki, tak tym paskudztwem rozwaliłes całą robotę...

PiciuD300
17-03-2017, 23:37
Drzewny dialog. Dobre.

paparapa
18-03-2017, 13:41
Śliczna fota..... tylko ta ramka.........
Ale to już napisano :)

Janusz

frogi
18-03-2017, 13:47
Podoba mi się, fajna kompozycja, kontrast... z wyjątkiem tej ramki wspomnianej... fuj,fuj straszne to ;):mrgreen:

mamoń
18-03-2017, 14:14
Bardzo dobra, klimatyczna fotografia. Pięknie przestrzeń budowana przez umiejętne wykorzystanie głębi ostrości wspomaganej przez światło... No i cała historia toczy się pomiędzy czernią i bielą,.. myślę, że kolor raczej by tu przeszkadzał.

Dune
18-03-2017, 16:06
Podoba mi się bardzo, może ewentualnie wolałbym bardziej miękko, jeśli chodzi o światło i ostrość, na pierwszym planie.

esperal
18-03-2017, 16:35
Bardzo mi się podoba. Konwersja do BW taka jak lubię. Czy ktoś wspominał już o paskudnej ramce?:wink:

basket
18-03-2017, 18:39
Ajajaj- jak mi się to podoba.
Ale jak lubię ramki, tak tym paskudztwem rozwaliłes całą robotę...
Więcej ramek nie będzie :-) Chyba :-P
Dzięki, że zajrzałeś.

Drzewny dialog. Dobre.
Tutaj to nie drzewa, a duchy...sporo się działo w tym i w pobliżu tego miejsca w czasie wojny. Miejscowi nazywają to miejsce "duchną drogą" Legendy krążą :-)

Śliczna fota..... tylko ta ramka.........
Ale to już napisano :)
:-)

Janusz

Podoba mi się, fajna kompozycja, kontrast... z wyjątkiem tej ramki wspomnianej... fuj,fuj straszne to ;):mrgreen:

Taka piękna rameczka :wink:

Bardzo dobra, klimatyczna fotografia. Pięknie przestrzeń budowana przez umiejętne wykorzystanie głębi ostrości wspomaganej przez światło... No i cała historia toczy się pomiędzy czernią i bielą,.. myślę, że kolor raczej by tu przeszkadzał.
Masz rację. Kolor tu odpada. Ze światłem też nie jest szczęśliwie. Najlepsze jest w czerwcu, ale boję się być w tym miejscu przed wieczorem. :-P

Podoba mi się bardzo, może ewentualnie wolałbym bardziej miękko, jeśli chodzi o światło i ostrość, na pierwszym planie.
Rozumiem tylko kurde ja lubię twardo. Jeszcze się tego nie pozbyłem.
Fajnie, że chciało ci się naskrobać :-)

Bardzo mi się podoba. Konwersja do BW taka jak lubię. Czy ktoś wspominał już o paskudnej ramce?:wink:
Ramka, ramka, ramka :-) Ale przynajmniej fotka się podoba :-) Trzeba się cieszyć :-)

paparapa
18-03-2017, 22:34
Ramkę wynieś do pinicy......i po kłopocie :lol:

Janusz

Ostry600
18-03-2017, 23:16
Fotka bardzo mi się podoba. Trafienie takiego fajnego miejsca wymaga oka. Gratulacje.

basket
19-03-2017, 13:53
Ramkę wynieś do pinicy......i po kłopocie :lol:
Niestety wywalił bym, ale nie mogę już edytować :-D

Fotka bardzo mi się podoba. Trafienie takiego fajnego miejsca wymaga oka. Gratulacje.
Miło mi, że tak myślisz :-) Dzięki! :-)

Wind Mill
19-03-2017, 19:21
Niestety wywalił bym, ale nie mogę już edytować :-D...
Wrzuć bez ramki na hosting i napisz do moderacji o podmianę linku. ;)