Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] tatrzańsko
po tatrzańsku, w święta wielkanocne
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img507.imageshack.us/img507/820/dsc7995mnikonla7.jpg)
ładne refleksje światła - o której godzinie było to robione? :)
Bardzo fajne mroczne zdjęcie :mrgreen: Podoba mi się bardzo :]
super w odbiorze!
czyste kolorki!
pozdrawiam
p.s. duzo w ps siedziales?
ładne refleksje światła - o której godzinie było to robione? :)
około 11
super w odbiorze!
czyste kolorki!
pozdrawiam
p.s. duzo w ps siedziales?
Niewiele, kontrast i trochę pozmieniałem kolorystycznie. Nie kadrowałem. Dziekuję.
Niech mi ktoś jeszcze powie gdzie to wywołać (może być net), żeby choć trochę odbitka przypominała oryginał.
Podoba mi sie to bardzo ladnie wydobyte swiatelko
miejsce , kadr i swiatło : R-E-W-E-L-A-C-JA
Prosimy o jeszcze !
GrzegorzPPP
01-06-2007, 14:26
bardzo ładne :D
Pierwsza mysl - chce to na sciane ! :)
Podoba mi sie i to bardzo.
Za Klosem - wiecej !!! :)
Ma swój klimat :) Piękne!!
Pięknie pokazałeś majestatyczność gór. Naprawdę. Prosta forma z maksymalną siłą przekazu, czyli jak dla mnie taka "idealna fotografia". Gratulacje
Jestem pod wielkim wrażeniem, spodziewałem się oklepanego kadru, a tu taka niespodzianka. Zdjęcie pokazuje to co najbardziej kocham w Tatrach, ich majestatyczność i grozę, to że człowiek nie jest w tym momencie najważniejszy, a przy chwili nieuwagi, głupocie lub pechu może w nich zostać na zawsze. Światło na zboczu to coś cudnego, pięknie oddziela plany. Szczyt w tle niknący w chmurach to jakby połączenie z niebem, bezkres ich potęgi, wielka niewiadoma niedostępna dla małej istotki jaką jest człowiek. To jakby tajemnica zawarta w zdjęciu, kadr który nie jest w stanie pokazać wszystkiego, jedynie wstęp do dalszego.
Śliczne!
Czy można prosić o wiekszą wersje tego zdjęcia na tapetę?
Pozdrawiam :)
Bardzo bardzo dziękuję. Dla takich fot warto taszczyć sprzęt wysoko w góry. Bardzo rzadko mi się zdarza zrobić taką fotę jak dokładnie chcę. Tu mi sie udało.
super klimat... po prostu chciałoby się tam być...
fotoGRAFIK
06-06-2007, 19:03
Super