Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Sylwia - podejście drugie.
Al Bundy
31-05-2007, 23:30
Nie wiem czemu ale ta dziewczyna najlepiej wygląda bez mejkapu i innych odczynników na twarzy. Nie wiem też czy potrafię pokazać ją jak należy więc kładę się przed wami ponownie...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.iv.pl/image/24454.jpeg)
bardzo mi się podoba :)
nie do końca fortunny jest chyba fakt obcięcia ręki na obu końcach;), ale w skali urody tego zdjęcia to jest to trzeciorzędny szczegół
Nie wiem czemu ale ta dziewczyna najlepiej wygląda bez mejkapu
wiesz czemu...bo jest po prostu naturalna i nie ma co kombinowac :)
samo zdjecie mi sie podoba
zastanawiam sie tylko jakby wygladalo z tym samym oswietleniem, ale bardziej zmiekczonym..taka glosna mysl ;)
Według mnie to jeszcze nie to, może mniej centralnie, może bardziej miękkie światło (dołączę do wupiego), może bardziej twarz przysłonić włosami... Coś na pewno wykombinujesz bo rzeczywiście tę dziewczynę można chyba dużo lepiej sfotografować.
njght_84
01-06-2007, 00:41
prawie nationa g... :)
bez majkapu ci sie podoba bo jest zupelnie inna a przez to piekna:)
ciekawe twarze duzo lepiej oddzialywuja na smiertelnika w portrecie, niz odwalona laska przyszopowana.
Al Bundy
01-06-2007, 08:09
Dzięki za wsparcie ;) Światło pochodzi od blendy...
shadowArt
01-06-2007, 08:52
Mię się podoba.
Śliczna i naturalna.
Pozatym w tej twarzy znajduje się coś co niezmiernie przyciąga mój wzrok.
Madziulek
01-06-2007, 08:58
mi również bardzo się podoba
nie powiedziałabym że to ta sama Sylwia z pierwszego podejścia....piękna dziewczyna ....i te piegi :D ;-)
imho trochę rączka zle się ułożyła ...może w kwadrat
Mnie się również bardzo podoba
Zdecydowanie wolę takie naturalne niż plastik ;-)
gregoire7
01-06-2007, 09:12
no i chwała Ci za to że jej niczym nie upaprałeś, wydobywanie naturalnego piękna czasem daje lepszy efekt jak widać
może ciutkę cień nosa można by rozjaśnić
świetne
Sebastiann
01-06-2007, 09:54
Uroda dziewczyny pierwsza klasa... nie dziwie sie ze pieknie wyglada bez make up'u skoro naturalnosc az z niej bije.. zdjecie mi sie bardzo podoba zwlaszcza kolorystyka :)
Babeczka świetna, popracuj nad światłem, takie cienie mi jakoś nie weszły :(
nie wiem o co wam chodzi z tymi rękami ?
Al ma po prostu modelki z rękami, jak dotąd widocznie nie fotografował inwalidek :)
wg mnie jest ok.
Bardziej miękkie światło ? może tak .... bardziej uwydatniło by delikatną cerę pieguska.
Dołączę się do przedmówców - świetna twarz ! zrób jej milion zdjęć - płyty DVD kosztują tylko 1 zeta !
pozdrówka
Sylvii23
14-06-2007, 20:20
gites :))
Marek Urbanowski
14-06-2007, 20:28
mnie też się ta buzia podoba:)
Niedzwiedz
15-06-2007, 09:07
super !!! ale masz fajna modelke :)