Zobacz pełną wersję : Fotocast - Airshows - czyli moje ostatnie 2 lata fotografii lotniczej
Zapraszam na lotniczy fotocast pokazujący moje ostatnie 2 lata bytności na pokazach lotniczych. Nie mogłem się powstrzymać aby jako podkładu muzycznego nie podłożyć "Top Gun Anthem" :)
https://vimeo.com/201359801
Borat1979
28-01-2017, 20:36
Jaki sens ma ten film skoro to po prostu kilka zdjęć a nie materiał wideo?
Jaki sens ma ten film skoro to po prostu kilka zdjęć a nie materiał wideo?
Wybrałem najlepszy moim zdanie dział zaznaczając w tytule, że to fotocast.
Pozdrawiam.
Nie ma co - kilka zdjęć jest najwyższej klasy ;) A to, że poskładane w pokaz i w dziale video...co z tego? ;)
Jedna uwaga tylko odnośnie muzyki - ostrożnie w wykorzystywaniem utworów muzycznych, na które nie masz licencji - tu jest tak samo, jak ze zdjęciami - prawa autorskie obowiązują ;)
Jedna uwaga tylko odnośnie muzyki - ostrożnie w wykorzystywaniem utworów muzycznych, na które nie masz licencji - tu jest tak samo, jak ze zdjęciami - prawa autorskie obowiązują ;)
Masz rację - wiem, że dodanie autora muzyki na końcu to za mało ale kurcze nic tak nie pasuje jak "Top Gun" do takiego tematu. Cóż jak za 2 lata będę miał materiał na nowy klip trzeba będzie poszukać jakiegoś kawałka CC. Pozdrawiam.
Bardzo fajnie zestawione. Osobiście uważam, że taki fotocast jest bardziej interesujący niż "suche foty", a i muza robi swoje.
Foty - super.
zdjęcia mi się podobają, jednak moim zdaniem muzyka jest za wolna dla tak dynamicznych zdjęć