PDA

Zobacz pełną wersję : [ Sport ] MTB Marathon - Złoty Stok

Calme
29-05-2007, 22:04
Jako, że zdjęć jest naprawde b wiele podaje link
http://picasaweb.google.pl/doncalme/MTBMarathon2007ZOtyStok
być może ktoś z forumowiczów startował albo ktoś ze znajomych :)

stig
29-05-2007, 22:36
Przydaloby sie opanowac sztuke selekcji... ;)

Calme
29-05-2007, 23:07
Wiesz jak to ludzie z maratonu - kazde zdjecie ich cieszy jesli buzke swoja rozpoznaja - gybym robil pod selekcje to by zostalo moze z 10 :)))
Wrzucilem raczej pod katem tego aby ludziki siebie wypatrzyli na zdjeciach
:))

Megazordon
30-05-2007, 00:02
Przydaloby sie opanowac sztuke selekcji... ;)

Brałem kiedyś udział z kolegą decembrem (również na tym forum gości) w kilku etapowym maratonie, co się zwał BikeChallenge. Omijając aspekt organizacyjny wspomnę jedynie o zawartości upominkowej płytki ze zdjęciami, którą otrzymywali uczestnicy po zakończeniu maratonu. Podczas wyścigu towarzyszył nam fotograf, którego widuję także na Grand Prix Langa, wyposażony w Canona 1D i jakieś wypasione białe eLki. Myślałem zatem, że zawartość płytki będzie "na wypasie", jednakże po jej otrzymaniu stwierdziłem, że chyba ktoś po prostu wziął karty Pana fotografa i zgrał wszystko na płytkę, nawet tego nie oglądając. Były tam fotki niemiłosiernie zrąbane, albo prześwietlone, albo za ciemne, albo focus na krzakach zamiast na kolarzu. Po prostu makabra. Może z 20 - 40 % tych zdjęć nadawała się do pokazania, ale jak widać sztuka selekcji jest obca wielu ludziom, nawet tym, które dostają po 700 zł od osoby za organizowanie takich wyścigów.

stig
30-05-2007, 06:26
Wiem, wiem, ze uczestnicy pewnie beda z radoscia szukac siebie na tych zdjeciach... Ale daje Ci glowe, ze nikt z tutaj obecnych, nie zwiazanych z tym wyscigiem, nie bedzie przegladal tych 460-ciu zdjec. Juz sama liczba przeraza, a wraz z rzutem oka na miniaturki -- po prostu zniecheca. Jesli chcesz je tutaj pokazac, to po prostu musisz wybrac ze 4, 5 najlepszych i wkleic do watku...

el.dzi
30-05-2007, 08:44
o żesz... !!!!! Niezła ilość zdjęć - chyba wszystkie poszły :)
Ale większość kadrów trochę taka "wycieczkowa" tzn jadą sobie ludzie na rowerach, nie widać walki, cierpienia i potu. Podobnie wygladają zdjęcia z warszawskiej masy krytycznej.
Przejrzałem chyba z połowę bo na resztę nie starczyło mi sił :)

lavok
31-05-2007, 16:35
ano troszkę tego dużo.... sam robie zdjątka na mtb i na głównej stronie jest link do około 30 fotek a cała reszta siana jest troszku głębiej schowana dla szukaczy samych siebie znaczy uczestników.... dla zainteresowanych (tyko i wyłącznie nie chce robić kryptoreklamy :D) : http://www.mazoviamtb.pl/ pozdrawaim serdecznie

KozaK
31-05-2007, 22:59
Miniaturki ładowały się wystarczająco długo, żeby zniechęcić do oglądania... a to co zobaczyłem - przeciętne. Nieciekawe kadry itp.

krzysztof jot
03-06-2007, 21:35
Jako, że zdjęć jest naprawde b wiele podaje link
http://picasaweb.google.pl/doncalme/MTBMarathon2007ZOtyStok
być może ktoś z forumowiczów startował albo ktoś ze znajomych :)

za poprzednikami -
- to nie wortal rowerowy, znajdz moze cos ciekawego w tych kadrach i pokaz kilka, a powiem ci co są warte
- umiejętna selekcja - wiem ze trudno czasem - ale staraj sie :) Ja po langu czy maratonie mam czasem kilka TYSIECY zdjec, i... wstyd mi pokazać nawet pieć - no bywają takie dni :)

Reasumujac - to forum Foto - pokaz jakies fajne zdjecie, link dla rowerowych fanatyków daj na bikeWorld.pl czy innym tego typu wortalu...