PDA

Zobacz pełną wersję : Ślub na Zamku (Poznań i okolice)

Jarecky83
30-12-2016, 12:54
Czy ktoś z Was kolegów i koleżanek robił zdjęcia podczas ślubu na zamku w Kórniku pod Poznaniem?;) Mam parę pytań;)

Krzychoo_
30-12-2016, 14:42
Amatorsko, raz. Ślub cywilny w sali USC. Wysoka sala, jasne ściany i sufit, jest od czego odbijać. Sala ze 35 m2, duże biurko z przodu, goście częściowo siedzą na krzesłach, reszta stoi za nimi pod ścianą. Raczej ze 24 mm lub mniej będą potrzebne, żeby ogarnąć gości. Nikt nie robił problemu z tytułu robienia zdjęć.

Jarecky83
30-12-2016, 14:51
Amatorsko, raz. Ślub cywilny w sali USC. Wysoka sala, jasne ściany i sufit, jest od czego odbijać. Sala ze 35 m2, duże biurko z przodu, goście częściowo siedzą na krzesłach, reszta stoi za nimi pod ścianą. Raczej ze 24 mm lub mniej będą potrzebne, żeby ogarnąć gości. Nikt nie robił problemu z tytułu robienia zdjęć.

Dzięki;) mam najszerzej 28mm więc muszę z tym sobie poradzić;) byłem w zamku, chciałem oblookać salę, ale niestety ochroniarz nie wpuścił, stąd moje pytanie, czy ktoś już tam coś robił;)

SerU
30-12-2016, 18:37
Użyj google images - ja użyłem i wiem, jak tam jest :D
Wpisz usc zamek Kórnik i też będziesz wiedział :mrgreen:

Jarecky83
30-12-2016, 20:21
Użyj google images - ja użyłem i wiem, jak tam jest :D
Wpisz usc zamek Kórnik i też będziesz wiedział :mrgreen:

Myślisz, że nie sprawdzałem w ten sposób?;) tylko te kilka fotek nie zaspokaja mojej ciekawości;)

Jarecky83
02-01-2017, 11:40

A więc już po, 28mm dało radę i obyło się bez błyskania;)