sokrates
10-12-2016, 13:54
Mam taki zapytanie, pewnie ktoś już przerabiał temat. Szukam w miarę taniego przelotu w sierpniu 2017 z Rzeszowa - Jasionka (preferowane lotnisko ale nie będę się upierał) lub Warszawa, kraków, katowice do Bułgarii - Varna. Dla 2 dorosłych osób i dwoje dzieci 11 i 8 lat. Data wylotu jeszcze nie sprecyzowana co do dnia - ale na 100% sierpień, tam i z powrotem na około 7 dni.
Z uwagi na chorobę lokomocyjną młodszej córki podróż samochodem skreślam definitywnie - ciężko z nią przejechać powyżej 100km samochodem, nawet w nocy.
Szukałem lotów ale ceny za sam przelot tam i z powrotem oscylują od minimum 4 tys zł. Słyszałem że można jakoś taniej lotem czarterowym. Przyda się każda informacja od bardziej doświadczonych w lataniu niż ja ;-)
Z góry dziękuję.
Z uwagi na chorobę lokomocyjną młodszej córki podróż samochodem skreślam definitywnie - ciężko z nią przejechać powyżej 100km samochodem, nawet w nocy.
Szukałem lotów ale ceny za sam przelot tam i z powrotem oscylują od minimum 4 tys zł. Słyszałem że można jakoś taniej lotem czarterowym. Przyda się każda informacja od bardziej doświadczonych w lataniu niż ja ;-)
Z góry dziękuję.