PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Sandy

Matt.
08-12-2016, 21:31
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Rycerz
08-12-2016, 21:49
a czemu nie w kolorze?

Matt.
08-12-2016, 23:36
Jakos bardziej pasowalo mi w B&W ale moge obrobic jeszcze raz w kolorze ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marei
09-12-2016, 10:19
podoba mi sie w BW.

...tapatalk...

La
09-12-2016, 20:34
Opiszę tylko największe wady zdjęcia ( subiektywnie)
1. Stylizacja/ubiór. Do tego niefortunne ułożenie przodu, sugerujące zaawansowaną ciążę.
2. Plamy na spłaszczonej przez przyciskanie do ciała ręce.
3. Osobiście nie lubię sztucznego światła rzucanego z góry. Niedoświetlone oczy, olbrzymi cień pod dużym nosem ( rozumiem, że zdjęcie robione z bliskiej odległości?)
4. Ogólna pozycja.
Na plus
Całkiem niezła konwersja do BW.

Matt.
09-12-2016, 22:42
Opiszę tylko największe wady zdjęcia ( subiektywnie)
1. Stylizacja/ubiór. Do tego niefortunne ułożenie przodu, sugerujące zaawansowaną ciążę.
2. Plamy na spłaszczonej przez przyciskanie do ciała ręce.
3. Osobiście nie lubię sztucznego światła rzucanego z góry. Niedoświetlone oczy, olbrzymi cień pod dużym nosem ( rozumiem, że zdjęcie robione z bliskiej odległości?)
4. Ogólna pozycja.
Na plus
Całkiem niezła konwersja do BW.

Dzieki za opinie ;) ogolnie zdjecie bylo robione na warsztatach a modelka to fotograf tylko na nasze potrzeby stanela przed kamera ;) a co do 3 to akurat to jest tzw. butterfly

La
10-12-2016, 15:44
A jakie było światło wypełniające? Wydaje mi się, że za słabe, stąd ostry cień. Taki typ oświetlenia jest niebezpieczny o tyle, że nie pozwala doświetlić zagłębień twarzy (np. oczodołów)

Matt.
10-12-2016, 16:04
A jakie było światło wypełniające? Wydaje mi się, że za słabe, stąd ostry cień. Taki typ oświetlenia jest niebezpieczny o tyle, że nie pozwala doświetlić zagłębień twarzy (np. oczodołów)

Swiatlo wypelniajace to zwykla bledna moze dlatego nie dala rady w polaczeniu z Beauty dishem ;)