Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Sandy
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Jakos bardziej pasowalo mi w B&W ale moge obrobic jeszcze raz w kolorze ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
podoba mi sie w BW.
...tapatalk...
Opiszę tylko największe wady zdjęcia ( subiektywnie)
1. Stylizacja/ubiór. Do tego niefortunne ułożenie przodu, sugerujące zaawansowaną ciążę.
2. Plamy na spłaszczonej przez przyciskanie do ciała ręce.
3. Osobiście nie lubię sztucznego światła rzucanego z góry. Niedoświetlone oczy, olbrzymi cień pod dużym nosem ( rozumiem, że zdjęcie robione z bliskiej odległości?)
4. Ogólna pozycja.
Na plus
Całkiem niezła konwersja do BW.
Opiszę tylko największe wady zdjęcia ( subiektywnie)
1. Stylizacja/ubiór. Do tego niefortunne ułożenie przodu, sugerujące zaawansowaną ciążę.
2. Plamy na spłaszczonej przez przyciskanie do ciała ręce.
3. Osobiście nie lubię sztucznego światła rzucanego z góry. Niedoświetlone oczy, olbrzymi cień pod dużym nosem ( rozumiem, że zdjęcie robione z bliskiej odległości?)
4. Ogólna pozycja.
Na plus
Całkiem niezła konwersja do BW.
Dzieki za opinie ;) ogolnie zdjecie bylo robione na warsztatach a modelka to fotograf tylko na nasze potrzeby stanela przed kamera ;) a co do 3 to akurat to jest tzw. butterfly
A jakie było światło wypełniające? Wydaje mi się, że za słabe, stąd ostry cień. Taki typ oświetlenia jest niebezpieczny o tyle, że nie pozwala doświetlić zagłębień twarzy (np. oczodołów)
A jakie było światło wypełniające? Wydaje mi się, że za słabe, stąd ostry cień. Taki typ oświetlenia jest niebezpieczny o tyle, że nie pozwala doświetlić zagłębień twarzy (np. oczodołów)
Swiatlo wypelniajace to zwykla bledna moze dlatego nie dala rady w polaczeniu z Beauty dishem ;)