PDA

Zobacz pełną wersję : sprzedawca online- u kogo kupujecie?

spiritus
04-12-2016, 19:51
Odłożyłem trochę gotówki, zima idzie...noce długie więc można pobawić się śmiało analogiem. Coś popróbować itp.

U kogo robicie zakupy odnośnie klisz..chemii?
Koreksy mam, woda demineralizowana ponoć dostanę na każdej stacji benzynowej.

madebyzosiek
04-12-2016, 20:09
Odnośnie filmów, to Bratex ma wszystko w bardzo dobrej cenie. Do wołania samodzielnego jeszcze nie dorosłem/nie chce mi się/żona jak słyszy słowa: ciemnia w łazience, to myśli czy już mnie zabić, czy może jeszcze poczekać - niewłaściwe skreślić ;)

spiritus
04-12-2016, 22:23
Mi właśnie o to chodzi aby jak najtaniej było :D

- - - - kolejny post - - - - - -

Najlepiej u jednego aby za przesyłkę nie płacić :P

Hird
05-12-2016, 07:16
Można zobaczyć jeszcze w sklepie czarno-białe. Chemie u nich kupuje, a filmy albo u nich, albo w bratex, jedne filmy są tańsze tu, a inne tu.

kurako92
05-12-2016, 09:06
W sklepie cyfrowych masz cały dział dotyczy ciemni, filmy i wyposażenie ciemni + chemia :)

spiritus
05-12-2016, 21:36
Dzięki chłopaki ;)

Nikt więcej nic nie poradzi?
Nie chce mi się wierzyć, że nikt więcej nic nie zamawia i nie wie gdzie najtaniej :D

kazzi
07-12-2016, 21:55
Ja od czasu do czasu kupuję tutaj
https://fotociemnia.pl/

Wojteksw
11-12-2016, 13:32
Zobacz, czy jeszcze działa giełda fotograficzna w Stodole

spiritus
16-12-2016, 10:14
Ooo ile tu nowych propozycji :)

Dzięki :)

Musiałem się trochę śpieszyć z kupnem i kupiłem na znanym portalu od uzytkownika czarno-białe. Następnym razem posprawdzam Wasze propozycje :)

dannywrocek
22-12-2016, 13:04
Ooo ile tu nowych propozycji :)

Dzięki :)

Musiałem się trochę śpieszyć z kupnem i kupiłem na znanym portalu od uzytkownika czarno-białe. Następnym razem posprawdzam Wasze propozycje :)
Uzytkownik czarno-białe, to proponowany juz wcześniej sklep z Warszawy :) Sprawdzone osobiście przeze mnie, to polecane już tutaj bratex oraz cyfrowe i raz czarno-białe ze wymienionego już portalu aukcyjnego :)

zvierzak
28-01-2017, 01:23
Odnośnie filmów, to Bratex ma wszystko w bardzo dobrej cenie. Do wołania samodzielnego jeszcze nie dorosłem/nie chce mi się/żona jak słyszy słowa: ciemnia w łazience, to myśli czy już mnie zabić, czy może jeszcze poczekać - niewłaściwe skreślić ;)
madebyzosiek oj pamiętam jak z ojcem wywoływałem foty w łazience a matka stała i darła .... krzyczała. A było to ze 30lat temu :) jeszcze gdzieś krokus w piwnicy się wala :)