spiritus
29-11-2016, 23:33
Podczas tworzenia najnowszego głosowania przypomniałem sobie, że mieliśmy wprowadzić sztywne ilości głosów jakie można oddać wraz ze wzrostem liczby nadesłanych prac.
Proponuję tak:
1-5 1 głos
6-10 2 głosy
11-15 3 głosy
16-20 4 głosy
21-25 5 głosów
itd
Jak ktoś ma inne propozycje to proszę podawać...
Drugą sprawą jaka mi przyszła do głowy to opublikowanie plików XMP (jeżeli autor wyraża zgodę). W końcu zabawa ma uczyć czegoś :) Jak ktoś chce sam próbować dojść do czegoś sam to będzie próbował a jak ktoś sobie nie radzi i chciałby uzyskać podobną obróbkę to wspomoże się owym plikiem.
Ankieta będzie trwać tydzień (do następnego zabawowego głosowania). Jeżeli ktoś poda inne ramy odnośnie głosowań to dopiszę je w pierwszym poście (w ankiecie będą zarezerwowane miejsca na to więc jak komuś moja propozycja nie odpowiada to proszę się wstrzymać z głosowaniem dopóki nie padnie dogodna propozycja).
Zapraszam do głosowania i do pisania swoich opinii :)
Z poważaniem
Ja
Proponuję tak:
1-5 1 głos
6-10 2 głosy
11-15 3 głosy
16-20 4 głosy
21-25 5 głosów
itd
Jak ktoś ma inne propozycje to proszę podawać...
Drugą sprawą jaka mi przyszła do głowy to opublikowanie plików XMP (jeżeli autor wyraża zgodę). W końcu zabawa ma uczyć czegoś :) Jak ktoś chce sam próbować dojść do czegoś sam to będzie próbował a jak ktoś sobie nie radzi i chciałby uzyskać podobną obróbkę to wspomoże się owym plikiem.
Ankieta będzie trwać tydzień (do następnego zabawowego głosowania). Jeżeli ktoś poda inne ramy odnośnie głosowań to dopiszę je w pierwszym poście (w ankiecie będą zarezerwowane miejsca na to więc jak komuś moja propozycja nie odpowiada to proszę się wstrzymać z głosowaniem dopóki nie padnie dogodna propozycja).
Zapraszam do głosowania i do pisania swoich opinii :)
Z poważaniem
Ja