PDA

Zobacz pełną wersję : Mam prośbe bo ręce mi opadają

fafniak
29-11-2016, 21:50
Czy możecie zajrzeć na moją stronkę (do zrobienia której od kilku lat nie mam serca, głowy i chęci)
www.marcin-krynicki.pl
Po czym wejdźcie w kategorię AKT i kliknijcie na lupę na pierwszym zdjęciu "NO One"
I napiszcie co się stanie.
Nic wiecej nie klikajcie tylko przejdźcie do kategorii PORTRET i kliknijcie JAgielskiego
Napiszcie co się dzieje....

OjTam
29-11-2016, 21:59
Po czym wejdźcie w kategorię AKT i kliknijcie na lupę na pierwszym zdjęciu "NO One"

Otwiera podgląd zdjęcia.

Nic wiecej nie klikajcie tylko przejdźcie do kategorii PORTRET i kliknijcie JAgielskiego

Po kilku w zdjęcie nie lupkę, przechodzi tak jakby do katalogu z 1 zdjęciem.

A co?

Borat1979
29-11-2016, 21:59
Powiększa się fotografia a w drugim przypadku wyświetla sie coś takiego:

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://norbmaks.vot.pl/photos/nikoniarze/www.png)

notdot
29-11-2016, 22:03

Otwiera podgląd zdjęcia.

Po kilku w zdjęcie nie lupkę, przechodzi tak jakby do katalogu z 1 zdjęciem.

A co?
ale jak klikniesz w lupkę u Jagielskiego to nic się nie wyświetla poza napisem loading
a potem jak klikniesz obok (bo niby się zdjecie ładuje) żeby wróciło do strony to jak klikasz lupę u Orłosia to się wyświetli Jagielski a jak lupą Redbada to pojawia się Orłoś a Bryl wyświetla Klynstre itd
po przejściu do aktów w menu na dole znów to samo, pierwsza nic tylko loading a następna otwiera poprzednie

OjTam
29-11-2016, 22:11
ale jak klikniesz w lupkę u Jagielskiego to nic się nie wyświetla poza napisem loading
a potem jak klikniesz obok (bo niby się zdjecie ładuje) żeby wróciło do strony to jak klikasz lupę u Orłosia to się wyświetli Jagielski a jak lupą Redbada to pojawia się Orłoś a Bryl wyświetla Klynstre itd
po przejściu do aktów w menu na dole znów to samo, pierwsza nic tylko loading a następna otwiera poprzednie

No fakt. Ja ciut inaczej robiłem. A po za tym u mnie nie ma napisu loading.
Jest The image could not be loading. Przy czym słowa "The image" są linkiem do strony głównej.

zdyboo
29-11-2016, 22:15
No coś masz nie tak, albo Chrome czegoś nie obsługuje.

Po kliknięciu lupki "NO ONE" powiększa się fotos.
Po zamknięciu powiększonego fotosa i wejściu w kategorię "PORTRET" i kliknięciu w lupkę na zdjęciu WJ pojawia się komunikat: "The image could not be find".
Jak ze startowej wbiję od razu w portret to jest OK, powiększa się fotos WJ, ale wtedy przejście do działu "AKT" i próba powiększenia za pomocą lupki skutkuje znajomym komunikatem.
Natomiast po zamknięciu komunikatu, kliknięcie w fotosa lub w ikonę kwadratu ze strzałką, skutkuje nowa stroną z niewielkim powiększeniem fotosa, którego to kolejne kliknięcie powiększa do wielkości ekranu.

Zostaw jak jest, taki trynd w necie. Jakby ci uznani fotografowie brali udział w jakimś konkursie na najbardziej zrąbaną obsługę strony www. Im trudniej dostać się do treści, im trudniej przejść do następnego zdjęcia, tym lepsza fotografia. ;-)

Borat1979
29-11-2016, 22:30
Generalnie szablony Elegant Themes są raczej marne, wiele elementów długo się wczytuje, możliwość konfiguracji jest skąpa. Mam ich w sumie kilkanaście i żadnego nie da się dobrze skonfigurować bez ingernecji w kod strony.

fafniak
29-11-2016, 23:33
Generalnie szablony Elegant Themes są raczej marne, wiele elementów długo się wczytuje, możliwość konfiguracji jest skąpa. Mam ich w sumie kilkanaście i żadnego nie da się dobrze skonfigurować bez ingernecji w kod strony.

Już mnie to wkur.... bo w sumie wydałem na nich sporo kasy...chyba to jest ostatni raz. Chcą być pomocni, ale tutaj wysiedli

A co byś polecił ?

- - - - kolejny post - - - - - -

Bardzo wszystkim dziekuję - podejrzewam ze jednak poprosze w póxniejszym terminie o podobna pomoc.
Dzieki!

Me_how
30-11-2016, 00:52
U mnie po wybraniu lupki na no-one pojawia się komunikat na środku "The image could not be loaded." Przy czym pokreslony tekst jest linkiem po wyborze którego wracamy do strony startowej.
A lupka na Orłosiu otwiera kolejne zdjęcia: Jagielski, Orłoś, itd.

Win 8.1 przeglądarka Chrome.

Kojocisko
30-11-2016, 11:36
Już mnie to wkur.... bo w sumie wydałem na nich sporo kasy...chyba to jest ostatni raz. Chcą być pomocni, ale tutaj wysiedli

A co byś polecił ?...

Ja bym polecił Avadę. IMO można w niej zrobić wszystko. Najlepiej wydane 60$. Bardzo rozbudowany szablon, stabilny, rozwijany i supportowany. Po upgrade do wersji 5.x na dodatek jeszcze dosyć szybki w działaniu.