Zobacz pełną wersję : Mam prośbe bo ręce mi opadają
Czy możecie zajrzeć na moją stronkę (do zrobienia której od kilku lat nie mam serca, głowy i chęci)
www.marcin-krynicki.pl
Po czym wejdźcie w kategorię AKT i kliknijcie na lupę na pierwszym zdjęciu "NO One"
I napiszcie co się stanie.
Nic wiecej nie klikajcie tylko przejdźcie do kategorii PORTRET i kliknijcie JAgielskiego
Napiszcie co się dzieje....
Po czym wejdźcie w kategorię AKT i kliknijcie na lupę na pierwszym zdjęciu "NO One"
Otwiera podgląd zdjęcia.
Nic wiecej nie klikajcie tylko przejdźcie do kategorii PORTRET i kliknijcie JAgielskiego
Po kilku w zdjęcie nie lupkę, przechodzi tak jakby do katalogu z 1 zdjęciem.
A co?
Borat1979
29-11-2016, 21:59
Powiększa się fotografia a w drugim przypadku wyświetla sie coś takiego:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://norbmaks.vot.pl/photos/nikoniarze/www.png)
Otwiera podgląd zdjęcia.
Po kilku w zdjęcie nie lupkę, przechodzi tak jakby do katalogu z 1 zdjęciem.
A co?
ale jak klikniesz w lupkę u Jagielskiego to nic się nie wyświetla poza napisem loading
a potem jak klikniesz obok (bo niby się zdjecie ładuje) żeby wróciło do strony to jak klikasz lupę u Orłosia to się wyświetli Jagielski a jak lupą Redbada to pojawia się Orłoś a Bryl wyświetla Klynstre itd
po przejściu do aktów w menu na dole znów to samo, pierwsza nic tylko loading a następna otwiera poprzednie
ale jak klikniesz w lupkę u Jagielskiego to nic się nie wyświetla poza napisem loading
a potem jak klikniesz obok (bo niby się zdjecie ładuje) żeby wróciło do strony to jak klikasz lupę u Orłosia to się wyświetli Jagielski a jak lupą Redbada to pojawia się Orłoś a Bryl wyświetla Klynstre itd
po przejściu do aktów w menu na dole znów to samo, pierwsza nic tylko loading a następna otwiera poprzednie
No fakt. Ja ciut inaczej robiłem. A po za tym u mnie nie ma napisu loading.
Jest The image could not be loading. Przy czym słowa "The image" są linkiem do strony głównej.
No coś masz nie tak, albo Chrome czegoś nie obsługuje.
Po kliknięciu lupki "NO ONE" powiększa się fotos.
Po zamknięciu powiększonego fotosa i wejściu w kategorię "PORTRET" i kliknięciu w lupkę na zdjęciu WJ pojawia się komunikat: "The image could not be find".
Jak ze startowej wbiję od razu w portret to jest OK, powiększa się fotos WJ, ale wtedy przejście do działu "AKT" i próba powiększenia za pomocą lupki skutkuje znajomym komunikatem.
Natomiast po zamknięciu komunikatu, kliknięcie w fotosa lub w ikonę kwadratu ze strzałką, skutkuje nowa stroną z niewielkim powiększeniem fotosa, którego to kolejne kliknięcie powiększa do wielkości ekranu.
Zostaw jak jest, taki trynd w necie. Jakby ci uznani fotografowie brali udział w jakimś konkursie na najbardziej zrąbaną obsługę strony www. Im trudniej dostać się do treści, im trudniej przejść do następnego zdjęcia, tym lepsza fotografia. ;-)
Borat1979
29-11-2016, 22:30
Generalnie szablony Elegant Themes są raczej marne, wiele elementów długo się wczytuje, możliwość konfiguracji jest skąpa. Mam ich w sumie kilkanaście i żadnego nie da się dobrze skonfigurować bez ingernecji w kod strony.
Generalnie szablony Elegant Themes są raczej marne, wiele elementów długo się wczytuje, możliwość konfiguracji jest skąpa. Mam ich w sumie kilkanaście i żadnego nie da się dobrze skonfigurować bez ingernecji w kod strony.
Już mnie to wkur.... bo w sumie wydałem na nich sporo kasy...chyba to jest ostatni raz. Chcą być pomocni, ale tutaj wysiedli
A co byś polecił ?
- - - - kolejny post - - - - - -
Bardzo wszystkim dziekuję - podejrzewam ze jednak poprosze w póxniejszym terminie o podobna pomoc.
Dzieki!
U mnie po wybraniu lupki na no-one pojawia się komunikat na środku "The image could not be loaded." Przy czym pokreslony tekst jest linkiem po wyborze którego wracamy do strony startowej.
A lupka na Orłosiu otwiera kolejne zdjęcia: Jagielski, Orłoś, itd.
Win 8.1 przeglądarka Chrome.
Kojocisko
30-11-2016, 11:36
Już mnie to wkur.... bo w sumie wydałem na nich sporo kasy...chyba to jest ostatni raz. Chcą być pomocni, ale tutaj wysiedli
A co byś polecił ?...
Ja bym polecił Avadę. IMO można w niej zrobić wszystko. Najlepiej wydane 60$. Bardzo rozbudowany szablon, stabilny, rozwijany i supportowany. Po upgrade do wersji 5.x na dodatek jeszcze dosyć szybki w działaniu.