Zobacz pełną wersję : Jak sprzedawać papier światłoczuły.
No byłem ciekaw, jak to się skończy... poszedł za 10 funtów. Może być problem z kontrastem, ale co tam :D Polecam zdjęcie do aukcji.
-KLIK- (http://www.ebay.co.uk/itm/Ilford-photograph-paper-/291905178528?nma=true&si=ozIchwVe8b36wUZK3dm8v8ae0m4%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wygląda całkiem dobrze. Ani zażółcony, ani potargany...
Kontrast może polecieć, bo w końcu niezbyt świeży, no i trzeba będzie moooocno wyciągać z cieni. ;-)
klient musi zobaczyć towar przed zakupem :mrgreen: chcecie żeby w ciemno kupował :mrgreen: a i tak musiał przeliczyć te kartki :mrgreen:
klient musi zobaczyć towar przed zakupem :mrgreen: chcecie żeby w ciemno kupował :mrgreen: a i tak musiał przeliczyć te kartki :mrgreen:
Hehe - no akurat ten towar należy kupować w ciemno :mrgreen:
Pewnie następna rzecz, jaką wystawi ta osoba, to pędzie 36-cio klatkowy film... Rozwinięty tylko raz żeby pokazać, że tam jest :mrgreen:
spiritus
06-11-2016, 11:00
Pewnie następna rzecz, jaką wystawi ta osoba, to pędzie 36-cio klatkowy film... Rozwinięty tylko raz żeby pokazać, że tam jest :mrgreen:
Pokaże, że w dniu kiedy wystawił aukcję towar (był) sprawny :D
Może ktoś go do atramentówki kupił...
Może ktoś go do atramentówki kupił...
A wiesz, że kiedyś w sklepie z drukarkami pytałem o papier fotograficzny (w zamyśle do drukarki) a sprzedawca stwierdził, że taki papier to się wywołuje i odesłał mnie do fotograficznego ;-)
A wiesz, że kiedyś w sklepie z drukarkami pytałem o papier fotograficzny (w zamyśle do drukarki) a sprzedawca stwierdził, że taki papier to się wywołuje i odesłał mnie do fotograficznego ;-)
Poważnie? :shock: Świat się kończy... ;)
RobertMiernik
06-11-2016, 12:55
Category
Printer Photo Paperin Computers/Tablets & Networking
Ech ;)
ja mam w lodówce orwo NP15 i NP22 w metalowych puszkach, NP15 nadal działa - sprawdzałem ze trzy lata temu :mrgreen: wywował się normalnie, gdybym ewentualnie kiedyś sprzedawał to wyciągnę i zrobię pomiar metrówką bo nie wiem ile z tych 17 metrów jeszcze zostało :mrgreen: