Zobacz pełną wersję : SPA i zdjęcia, Polska
Na urodziny żony chcę ją zabrać do SPA, ale żeby też sam trochę na tym skorzystać wybrałbym się w miejsce ciekawe fotograficznie. Jestem ze śląska, wiec najchętnie pojechałbym w południową część Polski, ale nie jest to konieczność. Wyjazd byłby w 20-23.01.2017.
Dodatkowo atutem by było jesli SPA jest dostępne w systemie mybenefit.pl. Ktoś ma jakieś propozycje?
madebyzosiek
02-11-2016, 17:38
Ja byłem na takim "wypadzie" w Białce Tatrzańskiej. Świetnie miejsce, polecam, termy (też w Bukowinie), Zakopane, Tatry, czego chcieć więcej :)
Kojocisko
02-11-2016, 18:17
Tylko w tym terminie są ferie zimowe, więc np. Białka w tym czasie to miejsce dla najtwardszych z twardych... Choć polecam widokowo, narciarsko i basenowo.
Kudowa Zdrój?
O, wygląda ciekawie, widze tez kilka SPA, dzięki.
Ja byłem na takim "wypadzie" w Białce Tatrzańskiej. Świetnie miejsce, polecam, termy (też w Bukowinie), Zakopane, Tatry, czego chcieć więcej :)
Myślałem o Tatrach, ale:
Tylko w tym terminie są ferie zimowe, więc np. Białka w tym czasie to miejsce dla najtwardszych z twardych... Choć polecam widokowo, narciarsko i basenowo.
Kompletnie zapomniałem o feriach w tym czasie. Może jednak warto by było się zastanowić nad jakimś SPA na północy, żeby uniknąć tłumów. Dzięki za pomoc panowie!
grillossikk
06-11-2016, 16:35
To racja, takie SPA to całkiem ciekawy pomysł na ominięcie tłumów.